Актуално В програмата

Никълъс Кейдж – три премиери, осем филма, седем поредни дни по bTV Cinema

Добави коментар

От 16 до 22 януари bTV Cinema излъчва осем филма с Никълъс Кейдж.

От 16 до 22 януари bTV Cinema излъчва осем филма с Никълъс Кейдж.

 

Добави описание

 

В панорамата филмовият канал на bTV Media Group включва и „Да напуснеш Лас Вегас“ (Leaving Las Vegas,1995), където Кейдж получава „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля.

 

Добави описание


На 22 януари от 21:00 ч. е премиерното за България излъчване на крими трилъра „Отмъщение: Любовна история“ (Vengeance: A Love Story, 2017), в който Кейдж се появява в ролята на решителен и безмилостен защитник на правдата и закона.

 

Добави описание


Останалите заглавия са премиерния за bTV Cinema фентъзи екшън „Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“ (Ghost Rider: Spirit of Vengeance, 2012), както и „Кибритлии“ (Matchstick Men, 2003), „С мръсна газ“ (Drive Angry, 2011), „Шут в г*за“ (Kick-Ass, 2010) и „В търсене на справедливост“ (Seeking Justice, 2011).

 

Добави описание


Третата премиера е в събота, 20 януари, в „Cinema X“. „Арсенал“ (Arsenal, 2017) разказва за преплитащите се истории на братята Линдъл, Майки (Джонатан Шек) и Джей Пи (Ейдриън Грение), които в трудните години на детството си винаги са разчитали един на друг, за да оцелеят.

 

Добави описание


Никълъс Кейдж, освен актьор е и режисьор, и продуцент. Роден е през 1964 година в Лонг Бийч, Калифорния. През 1976 г. родителите му се развеждат и той се мести с баща си в Бевърли Хилс. За да изгради своя собствена кариера и да не разчита на името на чичо си Франсис Форд Копола, той променя фамилията си от Копола на Кейдж.

 

Добави описание


Никълъс има двама сина – Уестън Копола Кейдж, роден на 26 декември 1990 г., и Кал-Ел, роден на 3 октомври 2005. Бил е женен за Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и понастоящем за Алис Ким, която е бивша сервитьорка. В Холивуд е известен със странностите си. Една от тях, че избира кои животни да яде в зависимост от начина, по който се съвокупляват. Ето защо не яде никога свинско, а предпочита риба или птици, защото при тях „сексът бил по-благороден“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С мръсна газ , Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението , Отмъщение: Любовна история , Кибритлии , Да напуснеш Лас Вегас , В търсене на справедливост , Арсенал