Актуално В програмата

“Ничия земя”: Историята на Румен и неговите 9 деца

2 коментара

Тази събота, 11 март в “Ничия земя” Даниела Тренчева ще ви разкаже историята на Румен. Румен има девет деца и необикновена история.

Тази събота, 11 март в “Ничия земя” Даниела Тренчева ще ви разкаже историята на Румен. Румен има девет деца и необикновена история. Необикновена не само заради броя на децата. Необикновена е, защото в нея има обич, гняв, сълзи и социални. След като я чуете, ще разберете каква всъщност е цената да имаш семейство. 

За тези девет деца се грижи само баща им, майката я няма и това е много важен детайл. Не е ясно къде е. Битът е натоварващо смазващ, работата - спорадична, децата изморяващи и търсещи своето. Къщата, в която живеят в момента се руши, както се руши и семейството им. На прага на пролетта, социалните взимат три от децата на Румен. Защото, според тях, той не може да се грижи за децата си. 

“Това е Ничия земя, уважаеми зрители и на нея нечиите деца - стават ничии. Така татко им обикаля улиците и се моли за работа, за да оправи къщата - белкем му върнат децата и не му взимат още от общо 9-те. Защото ги обича и иска да се грижи за тях.”

“Ничия земя”, 11 март, събота от 18:00 часа
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ничия земя

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Мехмед Али Агджа ексклузивно пред NOVA

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Необикновената история на един бивш мюсюлманин и настоящ свещеник

Откровено от бабата на Азис – известната гадателка Баба Станка

В програмата: