Актуално Други

Няма костюми за Иво Аандреев – много е висок

Добави коментар

Няма костюми за Иво Аандреев – много е висок
Няма костюми за Иво Аандреев – много е високСлед най-изненадващия ТВ трансфер този сезон предстои да видим бившия синоптик от bTV Иво Андреев като водещ на „Всичко по 10” – играта с най-голяма награда в ефира.

Неочаквано, най-големия проблем за Иво Андреев в новото му амплоа се оказа... облеклото! Поради баскетболния му ръст (висок е почти 2 метра) Иво докара до паника екипа на Кремена Халваджиян дни преди началото. Топ стилистката сподели, че „за него костюми няма ушити”. Така в последния момент се наложи известна българска модна къща да ушие спешно няколко костюма, лично за водещия на „Всичко по 10”.

Естествено и това начало, като всяко, не е лесно. С напредването на времето през първите снимачни дни, се натрупа и умората, което няма как да не се отрази както на екипа и участниците, така и на водещия. За всеобща радост големи гафове няма, но от време на публиката в студиото се забавляваше със смешните лапсуси, без които нито един водещ не може да се размине. А най-забавните моменти ще можем да видим съвсем скоро в „Господари на ефира”.

Стартът на „Всичко по 10” е на 18 октомври, събота, от 21 часа по Нова телевизия – веднага след Big Brother 4.

В Брой 1 на играта, в която участниците само с 5 стъпки могат да се спечелят 500 000 лева, ще видим доста провокативни въпроси с неочаквани отговори! Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Всичко по 10 , Иво Андреев

Иво Андреев ще води прогнозата за времето на Нова ТВ

„Господарката на ефира” Мария Игнатова – Vip съветник във “Всичко по 10”

ТВ7 стартира нова прогноза за времето от 5 юли, понеделник

50 000 лева паднаха във “Всичко по 10”

„Всичко по 10” вече в нов ден и час