Актуално В програмата

Невиждани конструкции в „Игри на волята“ ще затруднят максимално участниците

Добави коментар

Невиждани конструкции ще затруднят максимално участниците в третия сезон на „Игри на волята: България“. Топ екипи от специалисти се грижат за тежките битки и сигурността.

Игри на волята: България
Игри на волята: България

Мащабни конструкции, басейни, огромни понтони в морето и мегаструктури очакват на Арената участниците във всяка битка в трети сезон на „Игри на волята“ България“. Три екипа от специалисти ежедневно изграждат съоръженията за игрите, а основната задача е да поддържат трасетата максимално трудни, но и безопасни. Екип от петима лекари следи за здравословното състояние на участниците и е готов да окаже първа помощ по време на екстремните приключения на Арената.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Кой ще обитава Резиденцията,  Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Вижте повече

Кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Тежки битки ще определят кой ще обитава Резиденцията, Дивата река и Стопанството в трети сезон на “Игри на волята: България”

Николай Мартинов
Николай Мартинов
„Всяка игра е меграстуктура от най-различни елементи, които не са виждани досега в нито един риалити формат. Аз съм бил и участник, и част от екипа на много подобни формати по цял свят и мога да кажа, че топспециалистите в момента са в Царево и работят за „Игри на волята: България“. Мисля, че продуктът, който зрителите ще видят от септември ще бъде в пъти по-добър от всичко, правено до момента“, разказва Николай Мартинов за „Здравей, България“, който отговаря за изграждането на съоръженията и сигурността на всяка битка.

Той обещава на зрителите, че ще видят на Арената басейни, високи ферми, дървени конструкции и масивни понтони навътре в морето, които ще бъдат малка част от препятствията към голямата награда от 100 000 лв.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Вижте повече

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Днес започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира на NOVA - “Игри на волята: България“.

д-р Витанов
д-р Витанов

Медицинското осигуряване на участниците за трети пореден сезон поема д-р Витан Витанов и неговият екип. Общо петима лекари следят за здравето на воините и наблюдават всяка битка отблизо.

„Тежките условия и времето оказват влияние върху телата на играчите. Най-често обаче става въпрос за по-леки случаи като крампи и схващане на мускулатурата“, споделя д-р Витанов. Лекарят добавя, че заради видимо най-трудните битки в предаването досега и репликата „Лекар на терен“ е почти ежедневие.

В какви невиждани предизвикателства ще се впуснат участниците и какви изненадващи обрати ще поднесе на зрителите най-атрактивното риалити, предстои да видим от септември по NOVA!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Калоян и Туджаров напускат „Игри на волята: България“

Семира напусна „Игри на волята: България“

Мартин елиминира и Елена в „Игри на волята: България“

Соня напуска „Игри на волята: България“ след неочаквана директна елиминация

Жълтите се завръщат победоносно в Резиденцията в „Игри на волята: България“