Архив Горещо

Невероятните истории на Любо Ганев

Добави коментар

В „Горещо” е Любо Ганев, който споделя невероятни истории от живота си и разкрива малко известни факти за себе си.
Невероятните истории на Любо ГаневТази събота, 16 юни от 21:45 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Любо Ганев, който споделя невероятни истории от живота си и разкрива малко известни факти за себе си. Като сюжет на латино сериал звучи разказът му за детството и първата среща с биологичната му майка, а като сцена от криминале е обирджийската история от Бразилия. “Гърмян заек съм!” – казва Любо Ганев и разказва как през ’90-та година близо до Сао Паоло го простреляли в пръста на крака с пистолет при опит да му откраднат часовника. - “Ако носех по-малък номер – 44-45 номер - нямаше да ме уцели, но аз нося 49-ти номер и ме уцели точно в пръста!”

Любо Ганев разказва как в миналото спортистите са успявали да си докарват допълнително пари при задграничните си пътувания.
За да си купи първата в България частна сателитна антена, той самият продава около седемдесет бутилки водка във Финландия по време на сухия режим там. “Носим бутилки водка, продаваме във Финландия, оттам връщаме пари... Няма да забравя – първата ми сателитна антена я купих от едно европейско във Финландия... Прибирам се тук и на митниците всички ми викаха: “А, какво е това?” Казах им, че е сателитна антена... Аз бях много луд на тема техника – бях първият българин, който има сателитна антена.”

Любо Ганев разкрива в какви отношения е бил със състудентите си Красимир Маринов, с когото стояли две години на един чин и Георги и Васил Илиеви, с които по-късно имал идея за съвместен бизнес, но се отказал.

Любо Ганев признава, че от септември са разделени с дългогодишната му приятелка Мира, но са останали много добри приятели – дори посрещнали заедно Нова година на остров Бали.

Андрей от “Острова на изкушението”

Тази събота в “Горещо” Андрей от “Острова на изкушението” разказва за ареста си преди няколко седмици и споделя какво смята да предприеме, за да защити правата си.

„Горещо”, събота, 16 юни 2012г., 21:45 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“