Сериали Романтични

Невъзможна любов и съдбоносни обрати в хитовия бразилски сериал „Сянката на Елена“

Добави коментар

Хитовият бразилски сериал „Сянката на Елена“ ще бъде на малкия екран и в България от 8 февруари, всеки делник в 16 часа по Bulgaria ON AIR.

Хитовият бразилски сериал „Сянката на Елена“, който държи челни позиции във всяка една от 20-те държави, в които е излъчван, и печели сърцата на 44 милиона зрители, ще бъде на малкия екран и в България от 8 февруари, всеки делник в 16 часа по Bulgaria ON AIR. Латиноамериканската продукция разказва историята на една невъзможна любов, изпълнена с интриги и съдбоносни обрати.


Сюжетът на „Сянката на Елена“ поставя пред изпитание едно приятелство, доверието в семейството и моралните граници на човека. Лаерте (Габриел Брага Нунес) дръзва да се влюби в най-неподходящото момиче – неговата братовчедка Елена (Хулия Ремерс). Силната му любов успява да разруши отношенията му с най-добрия му приятел Вержилио (Умберто Мартинс), който също я обича. Двамата се превръщат във врагове и непрекъснато водят борба за сърцето на Елена. Лаерте постоянно демонстрира своята ревност към Елена, но тя самата никога не е приемала собственическото му отношение. Въпреки това двамата се сгодяват.


В Нощта преди сватбата си с Елена Лаерте се спречква с Вержилио и го удря тежко по главата. Смята го за мъртъв и го заравя, за да прикрие следите на престъплението, но успява ли да го премахне от пътя си завинаги? Заплетеният сюжет в „Сянката на Елена“ не спира дотук. В деня на стватбата се появява самият Вержилио от плът и кръв и обвинява Лаерт в опит за убийство пред олтара. Братовчедът е арестуван, осъден и губи контакт с любимата си жена. След случилото се Елена и Вержилио стават все по-близки. Двамата сключват брак и заживяват щастливо. След като Лаерте излежава присъдата си, заминава за Европа и изчезва безследно.


20 години по-късно един нежелан „призрак“ от миналото се завръща и преобръща живота на всички. Елена и Вержилио разбират ужасната новина, че в клопката на „грешната“ любов на Лаерте попада и дъщеря им Луиза (Бруна Маркезин).


Ще продължи ли безумната любов между Луиза и Лаерт и как това ще се отрази на семейството - не пропускайте вълнуващата история в „Сянката на Елена“ – всеки делник в 16 часа от 8 февруари по Bulgaria ON AIR. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сянката на Елена