Сериали Eкшън

Неуязвимата Джейн

Добави коментар

Като дете баща ѝ я нарича Пейнкилър Джейн поради способността ѝ да издържа на голямо умствено натоварване. Но скоро нейната сила ще бъде поставена на изпитание.

Painkiller Jane, САЩ, 2007

екшън сериал,  1 сезон, 8 епизод

звимата ДжейнСценаристи Джими Палмиоти, Джо Кесада
с Кристина Локън, Ноа Данбай, Шон Оуенс Робърдс, Роб Стюард

Като дете баща ѝ я нарича Пейнкилър Джейн поради способността ѝ да издържа на голямо умствено натоварване. Но скоро нейната сила ще бъде поставена на изпитание. Пейнкилър Джейн вече е Джейн Васко, агент от отдела за борба с наркотици, който разполага със строго секретна информация.

Джейн е наета от правителството да следи разпространението на генетично модифицирани човешки същества - „Невроси”, които притежават изключителна и често смъртоносна неврологична сила.

По време на първата си операция с нейния тим, Джейн открива че не е загубила детската си способност да се възстановява напълно след тежки наранявания, т.е тя не може да бъде убита, дори и след падане от 46-тия етаж на сграда.  След откритието нищо не може да спре Джейн да се изправи срещу „Невросите”, както и да научи повече за себе си.

Ако често мислите за бъдещето и за технологичните опасности, които крие то; ако смятате че човечеството е изправено пред голяма опасност, то няма как да не проследите сериите на „Неуязвимата Джейн”, които ще се излъчат в 22 поредни седмици.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неуязвимата Джейн