Актуално В програмата

Нетрадиционно е „менюто” от кандидати за „Черешката на тортата – ти си звездата”

Добави коментар

От пожарникари до виолончелисти сред кандидатите в „Черешката на тортата – ти си звездата”
От пожарникари до виолончелисти сред кандидатите в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Изключително богато и нетрадиционно е „менюто” от кандидати, желаещи да блеснат в „Черешката на тортата – ти си звездата”, което ще стартира в ефира на Нова ТВ наесен. Само две седмици след началото на кастинга сред любителите кулинари вече се открояват любопитни образи като пожарникари, треньори по борба, учител по керамика, управители на семейни хотели, виолончелисти и дори такива, които определят себе си като „откачен банкер”.

Да застанат в светлината на прожекторите се борят още жена, която показва какво означава силата на духа – преборила тежка болест и намерила утеха в кухнята, малък човек с голям дух, инспектор по чистотата и дори истинска Мис силикон...

„Черешката на тортата – ти си звездата”В старанието си да впечатлят шеф Манчев, натоварен с тежката задача да избере бъдещите кулинарни звезди, кандидатите обещават повече от впечатляващи изненади, ако бъдат избрани. Скачане с чували, тематични хавайски вечери, чаени церемонии, гостуване на трупата на Нешка Робева, вечеря на яхта и урок по бойни изкуства са само част от нестандартните предложения на кандидатите. Някои от тях стигат дори още по-далеч, като обещават черешка на тортата, само че в обратен ред – да качат гостите си върху череша, където да ги почерпят с торта.

Зрителите се оказват и сериозни експерти, като залагат на тънкости от различни световни кухни – ориенталска, индийска, гръцка, арменска, италианска, френска и разбира се, българска. Доказателство, че са готови на всичко, за да впечатлят своите гости, са и специалитетите, които обещават да приготвят – конско с манатарки, странно звучащи ястия като „галактобуреко”, „салата с шийтаке”, както и доказани български класики като шкембе-чорба.

Кастингът за бъдещите кулинарни звезди на Нова ТВ продължава.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции