Актуално Други

Netflix ще прави сериал по „Sandman“ на Нийл Геймън

Добави коментар

След години опити да се появи на екрана Netflix поръча адаптация на класическият комикс на „Sandman“ на Нийл Гайман.

След години опити да се появи на екрана Netflix поръча адаптация на класическият комикс на „Sandman“ на Нийл Гайман.

 

Повече от три години след неуспешния опит на New Line да превърне графичния роман в игрален филм, Netflix направи огромна финансова сделка с Warner Bros. Television, за да адаптира бестселъра в игрален телевизионни сериал.

 

Богата смесица от съвременен мит и тъмна фантазия, в която съвременната литература, историческата драма и легендата са безпроблемно преплетени, Sandman следва хората и местата, засегнати от Morpheus, краля на сънищата, като поправя космическите и човешките грешки направени по време на неговото дълго съществуване.

 

Сценарист и шоурънър на „Sandman“ ще бъде Алън Хайнбърг известен с работата си по сценария на Жената чудо. Гайман, който е създал текущия месечен комикс, ще бъде изпълнителен продуцент заедно с Дейвид Гойер.

 

“Развълнувани сме да си партнираме с брилянтния екип, който е Нийл Гайман, Дейвид С. Гойер и Алън Хайнберг, за да донесем на екрана емблематичната поредица от поредицата комикси на Нийл "The Sandman", каза Чанинг Дунджи, вицепрезидент, Original Series, Netflix , "От богатите си герои и сюжетни линии до сложните светове, ние сме развълнувани да създадем епична оригинална поредица, която се гмурва дълбоко в тази многопластова вселена, обичана от феновете по целия свят."

 

„Sandman“ ще има 11 епизода, като Гайман, Хайнберг и Гойер ще напишат първия епизод заедно. Още не се знае кога „Sandman“ ще се появи в Netflix.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Sandman , Netflix

"Сянка и кост” ще има втори сезон

Създателите на Dark започват работа по нов оригинален сериал за Netflix

Нов трейлър на "Army of the Dead" на Зак Снайдър

"Бриджъртън" е подновен за трети и четвърти сезон

Netflix публикува най-новия трейлър на "Сянка и кост”