Актуално Други

Нетфликс работи по адаптация на “Изборът”

Добави коментар

Нетфликс работи по филмова адаптация на книгата на Кийра Кас - “Изборът”

Нетфликс работи по филмова адаптация на книгата на Кийра Кас - “Изборът”.


Хайфаа Ал Мансур, първата жена режисьор от Саудитска Арабия, ще адаптира популярния антиутопиичен роман „Изборът“ във филм за Netflix. Предстоящият филм бележи втория проект на Netflix на Ал-Мансур; по-рано тя режисира „Nappily Ever After“ - романтична комедия ot 2018 за стрийминг услугата.


„Изборът“, написан от Кийра Кас, се фокусира върху Америка Америка, младо момиче в дистопично бъдеще, където тя и десетки други жени са преместени в двореца и се състезават за любовта на принца. Романът е критичен успех, който има четири продължения. Поредицата от пет книги и е продала повече от 11 милиона копия по целия свят.

 

Добави описание


Сюжет на “Изборът” от Кийра Кас


За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдбата, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в свят на блестящи рокли и безценни бижута. Да живеят в дворец и да се състезават за сърцето на прекрасния принц Максън. Но за Америка Америка да бъде избрана е кошмар. За нея това означава да се раздели с тайната си любов Аспен, който е роден в каста, по-долна от нейната. Да напусне дома си, за да се включи в яростна надпревара за корона, която не желае. И да заживее в дворец, който е под постоянна атака от бунтовници.

Но когато Америка среща принц Максън, тя започва да се съмнява в плановете, които е правила за себе си. И осъзнава, че животът, за който винаги е мечтала, не може да се сравнява с бъдещето, което никога не си е представяла, че ще има.

 

„Радваме се, че работим с Netflix и за да съживим тези любими книги за изключително лоялни и страстни фенове“, казва в изявление продуцентът Дениз Ди Нови. „Авторът Кийра Кас е създала омагьосваща фантазия, чието послание за сила и автентичност е по-актуално днес от всякога.“

 

Добави описание

 

„Радвам се, че ще работя с блестящия Хайфаа Ал Мансур и нашите приятели в Netflix по този специален филм“, казва в изявление продуцентът Пуя Шахбазян. „Работила съм върху някои адаптации на много популярни на книги, никога досега не съм виждал такава разпаленост и страст, която на феновете на„ Изборът“ имат за адаптирането на поредица на Кийра Кас.“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Netflix

Себастиан Стан и Лили Джеймс ще са Томи Лий и Памела Андерсън

Нов трейлър на “Бриджъртън”

Хенри Кавил ранен по време на снимките на “Вещерът”

Всички новини за сериалите на Марвел от 10 декември

Първи трейлър на “Локи”