Актуално В програмата

“Нешоуто на Нед” : Когато се напиел, Нед си поплаквал

1 коментар

Брадърът Гроши опитал да се самоубие с хапчета, 1 литър водка и смес от препарат за лозе и въпреки това оцелял

Брадърът Гроши опитал да се самоубие с хапчета, 1 литър водка и смес от препарат за лозе и въпреки това оцелял


Когато се напиел, Нед си поплаквал

Тази вечер(10 юли) в “Нешоуто на Нед” по GTV в 22:00 ч. ще видим как двама приятели, които дълго време не сме виждали в публичното пространство заедно, отново се събраха. Става дума за Нед и неговия съквартирант Гроши, които навремето бяха незабравим тандем в първия сезон на Big Brother и впоследствие изгонени от къщата заради непристойното си поведение. Срещата им и този път беше на по чашка, както в доброто старо време.

Още в началото на задушевния разговор Гроши разкри някои неща за Нед, които със сигурност никой не знае, като това, че когато се напиел, двуметровият мъж плачел. След като ги изгонили от къщата, двамата удавили мъката си в алкохол, а цял ден им се обаждали зрители, за да им кажат колко много ги харесват. Тогава Нед се разплаквал.

Нед също не пропусна да „похвали” своя отколешен приятел. Той издаде, че Гроши си пада по дебели и грозни жени, които той никога не би загледал в дискотеката. Гостът, от своя страна, се оправда, че в крайна сметка и те душа носели и трябвало да им се обръща внимание. Дори според него не само дебелите жени били добри в леглото, а и тези над 45 г., защото правели секс като за последно.
Водещият разказа и за случка във Варна, когато едно момиче се предложило на Гроши, а на сутринта, когато той се събудил, се озовал с опразнен портфейл. Малко по-късно от рецепцията му предали бележка, оставена от девойката, в която тя „любезно” обяснявала, че взела парите, защото ѝ трябвали.

И така или иначе разговорът се завъртя около интимната сфера, Гроши призна, че след като забременил някое момиче, го изоставял. Цели 3 години страдал по една жена, но това било преди 8 години. Заради разбитото от нея сърце, той се опитал да се самоубие, смесвайки внушително количество хапчета, 1 литър водка и две чаши от смес от препарат за лозе. Единственият резултат от този опит обаче бил 2 дни непробуден сън, след което нищо му нямало. След това се влюбил в момиче от Чепинци и дори живял известно време с нея. Но нещата между тях не се получили. виновни за това били нейните родители, които изобщо не го харесвали, защото изпил 40 литра от ракията на баща ѝ и една вечер, когато се прибирал пиян в 4 ч. сутринта, хвърлял пиратки по прозореца им.

В крайна сметка Гроши е опитмист и вярва, че всяка жена би го търпяла, защото е богат по душа.

Истинското му име всъщност е Светлан, но в 7-ми клас негов съученик започнал да го нарича първо Светъл, след това Светъл Грош и оттогава до днес му казват Гроши.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”