ТВ анонси ТВ анонси

Неразгадани събития, обгърнати в мистерия, завладяват ефира на Bulgaria ON AIR

Добави коментар

Хитови премиерни сериали, базирани на реални истории от миналото за тайнствени събития и мистериозни престъпления, случили се при необичайни и озадачаващи обстоятелства, е подготвила Bulgaria ON AIR за зрителите си от 22 октомври.

„Проект „Синя книга“ от 22 октомври по Bulgaria ON AIR

Вълнуващата драматична поредица от свръхсекретни разследвания на специалните части на САЩ „Проект „Синя книга“ се завръща по Bulgaria ON AIR за нов, още по-впечатляващ и обгърнат в мистерия премиерен за България втори сезон. От 22 октомври, точно в 20:30 часа, д-р Алън Хайнек и неговият партньор в изпълнението на поверените им свръхсекретни мисии - капитан Майкъл Куин, ще потопят зрителите в дълбоките бездни на едни от най-известните мистериозни случаи, свързани с неидентифицирани летящи обекти.

Базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват НЛО и свързаните с тях феномени, вторият сезон на хитовия сериал „Проект „Синя книга“ представя впечатляващи случаи от действителната синя книга на проекта. Всеки епизод в сериала разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории. Един от тях е случаят „Розуел” от малко градче, разположено в американския щат Ню Мексико, който и днес продължава да е обект на множество конспиративни теории.

Най-разпространената версия за мистериозното събитие е, че през лятото на далечната 1947г. след голяма гръмотевична буря местен фермер открива мистериозни останки в своята ферма, за които се смята, че може би са останки от разбит летящ диск. Не малко са и теориите, свързани с идентичността на екипажа, най-често описвани като човекоподобни създания, идващи от друга планета. Друг от тях е Зона 51 - една от най-тайнствените и мистериозни територии в САЩ, за която се говори, че е магнит за паранормални събития, свързани с неидентифицирани летящи обекти и земя на чужди цивилизации.

Мис Скарлет и херцогът“ от 24 октомври по Bulgaria ON AIR

Освен през делничните вечери, от 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR и през уикенда, когато от 20:30 часа премиерно за телевизията ще стартира английският сериал „Мис Скарлет и херцогът“. Драматичната поредица е изпълнена с много загадки, неразгадани случаи и престъпления, чрез които се разкрива тъмната страна на познатите Лондонски улици, в която силата на женската интуиция може да се окаже правилната посока за откриването на светлината.

След смъртта на баща си, амбициозната и непоколебима Елайза Скарлет е готова на всичко, за да успее да стъпи на краката си и да си осигури финансова стабилност в несправедливия мъжки свят. За целта решава да продължи семейния бизнес, като застава начело на частната детективска агенция на покойния си баща, за да се впусне в необятното море от престъпления, обвити в мистерия, и да се превърне в първата жена-детектив във Викторианска Англия. За да успее, мис Скарлет обаче се нуждае от помощник. Така решава да се довери на детектив инспектор Уилям Уелингтън - чаровният, но със зависимости към алкохола, хазарта и жените неин приятел от детството, наричан още „Херцогът“.

Станете част от интригуващите приключения и мистерии – гледайте премиерно „Мис Скарлет и херцогът“ всеки уикенд от 24 октомври, от 20:30 часа, и втори сезон на „Проект „Синя книга“ – всеки делничен ден, от 22 октомври, от 20:30 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мис Скарлет и херцогът , Проект „Синя книга"