Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 57

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 57 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 10 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират казва на Манви, че Дживика е много разстроена. Дживика плаче. Манви отива да види Дживика. Вирен я спира и я пита къде е сестра ѝ. Вират казва на Вирен, че Дживика е разстроена. Вирен отива да види жена си. Цялото семейство се е събрало, с изключение на Вирен и Дживика. Манви казва, че това е бил най-хубавият ѝ рожден ден в живота. Тя споменава, че на сутринта се връща в Ришикеш. Свамини прегръща Манви.

Вирен отива в спалнята си и чува, че Дживика плаче. Той влиза и вижда, че тя е под душа, мокра и плачеща. Дживика пита Вирен как сестра ѝ може да има рак. Вирен я уверява, че ще помогне на Манви и нищо няма да ѝ се случи. Дживика все още плаче.

Вират пита Манви дали може да му отдели две минути от времето си. Манви казва, че отива да пожелае лека нощ на Дживика и ще се върне. Манви влиза в спалнята на Джеевика и чува нещо от банята. Манви си мисли, че между Вирен и Жеевика се разиграва романтична сцена. Извинява се и си тръгва.

Манви влиза в стаята на Вират и се смее. Тя му казва, че ще трябва да каже на Дживика, че е добре и нищо няма да ѝ се случи. Вират предлага да отиде с нея в Ришикеш и да ѝ прислугва и да информира сестра ѝ минута по минута как е. Вират дава своя подарък на Манви. Това е диск, пълен с песни, които Манви харесва, който той е изпял. Манви благодари и излиза от стаята.

Манви отива в спалнята си и започва да се чувства зле, повръща и има болки в стомаха. Тя пада на леглото от болка. Вират влиза и я вижда. Бързо се втурва към нея и я пита какво се е случило. Тя му казва, че това е страничен ефект от химиотерапията. Вират разтрива краката ѝ и тя се чувства по-добре. Вират се разплаква. Манви казва, че той е нейният партньор. Вират казва, че те ще бъдат партньори завинаги.

Вират е в стаята си разстроен, потънал в мисли. Влиза майка му и му казва, че знае, че той харесва Манви. Тя смята, че той трябва да ѝ каже. Той ѝ казва, че ще изчака, докато тя е в по-добро здраве.

Манви и семейството ѝ си тръгват. Дживика идва и казва, че няма да ходи никъде. Всички освен Манви си тръгват. Всички от семейството на Вират настояват, че ще се грижат за Манви по най-добрия начин. Дживика отвежда Манви в стаята ѝ и я кара да легне в леглото. Дживика казва на сестра си да си почива и да не става от леглото, без да я пита. Тя си тръгва и Манви си мисли, че е останала, за да прекара време с Дживика и да се забавлява, но изглежда, че ще се отнасят с нея като с прикована към леглото!

На Дабу му липсва Манви, а освен това е разстроен от факта, че Дживика им се е разсърдила, когато са си тръгнали. Прабаба му казва на баба му, че той е прав и че тя им се е разсърдила, защото са скрили истината от нея.

Вирен отива в стаята на Свамини, за да поговори с нея за Манви. Той се извинява, че не се е посъветвал с нея. Тя му казва, че това, което е направил, е било правилно. Казва, че сега трябва да се съсредоточат върху Манви и да я накарат да се почувства по-добре, а не върху нещо друго. Той ѝ казва, че знае какво мисли и ще се погрижи да не се случи нищо, което да накара някого да се почувства неудобно и да наруши семейната чест. Свамини е щастлива и се гордее с него.

Д-р Манан се разхожда в кабинета си и критикува отношението на Манви. Той смята, че трябва да се свърже с Дживика. Точно в този момент тя му се обажда и го пита за лечението на Манви. Той ѝ казва, че трябва да продължат лечението ѝ при д-р Бакши и да не сменят лекаря, тъй като това ще се отрази негативно на Манви. Дживика се съгласява и затваря.

Дживика отива в стаята на Манви. Намира я да играе видеоигри и се ядосва. Казва ѝ да си почива и да не играе видеоигри, тъй като те са вредни за очите ѝ. Манви започва да се кара, че не може да прави нищо. Дживика я поучава, че не се грижи за здравето си. Манви започва да гледа на сестра си като на Хитлер. Тя се смее след халюцинацията си и Дживика ѝ казва да спре да се смее и да бъде сериозна. Манви казва на сестра си, че ракът е достатъчно сериозен, няма нужда и тя да бъде сериозна. Дживика става доста емоционална и Манви я кара да се почувства по-добре.

Вират подбира DVD-та и книги за Манви. Вирен идва и го пита какво прави. Вират казва на Вирен, че избира забавления за Манви, за да е сигурен, че тя няма да скучае. Вират и брат му разговарят за връзката му с Манви. Вирен му казва, че леля им се притеснява за него и Манви, тъй като тя ще живее тук. Вират му казва, че Манви има нужда от грижи, а не от любов. Той няма нищо против да бъде просто приятел в момента. Вирен го хвали, че е толкова зрял, и си тръгва.

Ваншика идва, за да продължи разговора си с Вират. Тя го пита дали промяната в решението му да каже на Манви за любовта си се дължи на рака ѝ или чувствата му са намалели. Той ѝ отговаря, че това никога няма да се случи и че любовта му към нея е нараснала, откакто е разбрал за рака ѝ. Ваншика е много доволна от отговора му. Тя също го хвали за това, че е толкова зрял.

Семейство Вадхера обядват. Дживика е приготвила различно ястие за Манви. Тя прави физиономии. Дживика ѝ казва, че колкото повече здравословна храна яде, толкова по-бързо ще се излекува. Вирен и Свамини са впечатлени. Вират забелязва неприязънта на Манви към храната. Той казва, че и той ще хапне малко здравословна храна днес. Вирен го дразни. Вират отговаря, че изведнъж е почувствал, че здравето е много необходимо за живота. Манви се усмихва и коментира, че семейството е толкова грижовно, че дори е забравила, че има рак! Всички стават сериозни и Дживика се чувства зле. Манви забелязва това и се извинява. Ваншика казва, че ракът ще изчезне за нула време!

Вират вижда, че Манви не се храни както трябва. Той саркастично коментира, че Манви не може да яде толкова бързо, колкото говори. Манви казва на Вират, че той няма представа за нейната скорост в храненето. Вират я предизвиква. За 10 секунди Манви изяжда цялата си храна. Вирен казва на Вират, че наистина е достоен за похвала, след като планът му е проработил. Тогава Манви разбира, че това е бил план, който да я накара да си изяде храната си

Манви е ядосана, че Вират я е подмамил да изяде цялата тази варена храна. Той ѝ казва, че е на нейна страна, затова и той яде същата варена храна. Манви му казва да я изяде цялата и то дори със същата скорост, с която го е направила тя. Вират го прави, само за да накара Манви да се усмихне. Вирен и Дживика са щастливи да видят, че Вират прави толкова много за Манви

По-късно през нощта Дабу се обажда на Манви и ѝ казва колко много му липсва. Той също ѝ липсва. Той признава, че никой друг на света не може да се грижи по-добре за Манви от Дживика. Дабу разговаря с Дживика и се извинява, че не е могъл да ѝ каже за рака на Манви. Тя му казва, че не се сърди на никого, и затваря.

Дживика е на лаптопа си и пита дали светлината не пречи на Вирен. Вирен само казва, че не, всичко е наред, но Дживика изключва осветлението и работи на лаптопа. По-късно Вирен се събужда и я пита дали не ѝ се спи. Дживика казва, че е чела за алтернативното лечение на рака и е останала само последната страница, след което ще заспи. Вирен кимва. В 3 часа сутринта Дживика не е в леглото. Вирен се събужда и я вижда на дивана, все още на лаптопа. Той си казва, че Дживика е заета да се тревожи за Манви и не бива да я безпокои. Безшумно ѝ изпраща летяща целувка и заспива.

На следващата сутрин Вират имитира Дживика. Манви се събужда и пита за сестра си, но вижда Вират и се изплашва Тя пита Вират дали не се срамува, че е влязъл в стаята на момиче рано сутринта без разрешение. Вират започва да оглежда стаята и казва, че не може да види никакво момиче в стаята, Манви разпитва Вирен защо не е като другите момичета. Манви е шокирана и пита къде е Дживика и защо не е дошла да я събуди. Вират ѝ казва, че може да се срещне с Дживика долу, но правилото на дядо му е, че закуската е точно в 8 сутринта.

Манви отива да провери какво става с Дживика, която все още спи. Тя пита Вирен какво се е случило, че Дживика още спи. Вирен ѝ казва, че Дживика е била будна цяла нощ заради някаква работа. Манви го пита дали са го правили цяла нощ. Тя се усмихва, а Вирен се усмихва, но се кара на Манви, че мисли за такива неща. Манви се смее и си тръгва. Тя идва на масата за закуска, но не намира Вират там. Тя отива да пие вода и случайно я разлива на масата. Свамини става свидетел на това и се кани да каже на Манви да внимава с водата, но се спира.

Вират е в стаята си и свири на китара. Той си представя Манви. Тя го пита къде отива целият облечен като рокзвезда, докато тя го чака на масата за закуска. Той ѝ казва, че Дживика смята, че той не върши никаква работа, затова отива да свърши някаква работа, за да се докаже. Манви му се скарва. Вират уточнява, че просто си "мисли", че Дживика мисли така. Но сега той наистина се е променил заради нея и само заради нея. Огледалото го моли да се успокои, защото иначе ще изскочи истинската Манви! Вират разбира, че това е било само неговото въображение. Затова той се усмихва и си тръгва.

Докато си тръгва, той среща "истинската" Манви и тя го пита накъде е тръгнала. Вират и казва, че има да върши важна работа и ще се видят по-късно.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 58

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 56