Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 45

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 45 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 17 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Баба настоява всички членове на семейството да се държат нормално с Манви. Манви пристига и пита баба си за какво са говорили. Вират хвали Мая пред Вирен, докато Мая се държи грубо с Шлок и един слуга. След много усилия Вирен изгонва Шлок от кухнята и прекарва няколко романтични мига с Дживика. Мая прекарва романтичен момент с Вират, но Вират сънува как Манви стои пред него.

Манви и децата планират шега. Тя им казва, че не е в настроение. Децата подозират, че Манви се е променила и вече не ги обича. Манви се развеселява и накрая е убедена да излезе с тях. Когато се опитват да излязат от стаята, там идва Дабу, който ги разпитва и ѝ казва, че не може да излезе без него. Манви и Дабу се карат.

В къщата на семейство Вадхера всички са в хола Дядото се извинява на Мая, че не е бил вкъщи, за да опита храната, която е приготвила. Той я пита, ако трябва да избира между семейството и любовта, какво би избрала. Мая отговаря, че е трудно да се отговори, защото в живота няма нищо постоянно. Днес тя обича Вират. В бъдеще обаче приоритетите ѝ може да се променят.

Текст от potv.bg

След това дядото пита Вират какво най-много харесва в Мая. Вират е на път да отговори, когато Вирен го прекъсва. Той казва на дядо им, че Вират харесва как Мая обича живота, как мисли за другите преди себе си и че знае какво искат близките ѝ хора, преди тях самите. Вират мисли за Манви, докато Вирен казва всичко това. Дядото също си представя за Манви. Той си тръгва, след като казва на всички, че се радва да знае, че Мая е като Манви. Всички са напрегнати. Мая иска да се прибере у дома.

Свамини се присъединява към баща си в кабинета му. Той не може да вземе решение относно сватбата на Вират и Мая. Вирен ги чува и си мисли как не само той има съмнения относно тази връзка.

Вират закарва Мая до дома ѝ. Мая се ядосва, че дядо му я е сравнил с Манви. Мая казва, че Манви е от малък град и изглежда проста. Вират ѝ казва да не казва нищо срещу Манви, тъй като Манви е негова приятелка.

Текст от potv.bg

Вирен идва при Дживика и ѝ казва, че е чул дядо си да казва, че не е сигурен за Мая. Той смята, че Манви е подходящата жена за брат му. Дживика му казва, че трябва да дадат на Мая време. Вирен пита съпругата си защо е против Манви. Дживика му казва, че тя е просто дете. Влиза Шлок и им казва, че след 18 години никой не е дете. Той казва на Дживика да му помогне с домашното по математика.

Мая се ядосва, че в Индия всички говорят за любов. Тя пита Вират защо говори за Манви, ако ще се жени за нея. Вират ѝ казва, че всички в семейството харесват Манви. Мая го прегръща и му казва довиждане, а Вират в отговор казва "Довиждане, Манви", което я ядосва.

Манви се изтощава по време на играта с децата и се чувства замаяна. Дабу я пита какво става. Манви вижда щанд за пакора и се оправдава, че иска една. Децата възкликват, че също искат пакора. Тя се скарва с продавача, когато Даббу ѝ казва, че имало хлебарки.

Вират си мисли за това как е нарекъл Мая Манви. Манви му се обажда и той ѝ разказва за грешката си. Тя е шокирана, но казва, че това може да се случи на всеки. Той ѝ казва, че Мая е разстроена. Тя казва, че момичетата могат да бъдат обидчиви. Вират ѝ казва, че тя също е момиче. Манви му казва да млъкне и го пита как е минала срещата между Мая и дядо му. Те се карат. Вират продължава да казва нещо, когато Манви забелязва, че цял кичур коса пада. Тя издърпва косата и е толкова шокирана, че не може да говори. Тя казва на Вират, че ще му се обади по-късно. Тя започва да плаче и си казва, че не бива да плаче. Тя трябва да направи нещо, което и я прави щастлива и решава да се обади на сестра си.

Дживика е в кухнята с Ваншика, когато Манви се обажда. Дживика ѝ казва, че готви. След това Дживика ѝ разказва за някакво масло за коса, което е купила за двете. Манви започва да плаче. Тя сменя темата и разказва на сестра си за грешката на Вират. По-късно Дживика се напряга, когато Ваншика ѝ казва, че не одобрява Мая.

Мадан се притеснява за разходите им за болничните сметки на Манви. Пинки го моли да продаде гривните ѝ. Мадан се гордее с нея и я прегръща. Пинки лъже Манви, когато тя я пита за гривните.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

В програмата:

07:45 08.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 09.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 12.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 13.06.2023
Тв програма Diema Family
07:45 14.06.2023
Тв програма Diema Family