Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

Добави коментар

Мая се среща със Свамини. Вижте какво ще се случи в епизод 35 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 3 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Мая отива на благотворително събитие, за да се срещне със Свамини. Тя не е щастлива да я види. Вирен вижда близката връзка на Дживика и Манви и се моли нищо да не ги раздели. Дживика се разстройва, когато Манви говори за това, че смъртта ще ги раздели. Тя се заклева, че ще направи всичко, което е необходимо, за да запази Манви жива. Доктор Манан отива в храма и съобщава трагичната новина на бабата на Манви. Тя е съсипана, когато научава, че Манви има левкемия.

Манви, Дживика, Вират и Виран седят в стаята на Дживика. Манви говори, а Вират се дразни и ѝ казва да млъкне. Манви и Вират се скарват. Вирен ги спира. Той им казва, че е късно и трябва да си лягат. Манви му казва, че още не ѝ се спи. Вират ѝ обяснява, че Вирен иска да остане насаме със съпругата си. Вират и Манви си тръгват.

Вирен заключва вратата на стаята и ляга в скута на Дживика. Дживика се притеснява, че Манви говори за смъртта си. Вирен ѝ казва, че Манви се шегува. Тя му казва, че когато става въпрос за сестра ѝ, Дживика много се притеснява.

Хората от сиропиталището благодарят на Свамини, че е дошла на благотворителната акция. Мая идва при нея. Свамини ѝ казва да я остави на мира. Тя се кани да си тръгне, когато Мая я хваща за ръка и я спира. Мая казва на Свамини, че се е променила и е научила урока си. Тя моли за още един шанс. Свамини ѝ казва, че проблема е между нея и Вират. Мая ѝ казва, че Вират е ядосан и затова е дошла да говори с нея. Свамини я пита защо на публично място. Мая казва, че се е страхувала да отиде в къщата. Свамини казва, че нищо не е възможно, докато Вират не промени мнението си. Мая ѝ казва, че Вират все още я обича.

Бабата на Манви отива в стаята ѝ и си спомня как Манан ѝ е казал, че Манви има рак. Тя плаче и си мисли за детството на Манви и Дживика.

Вират и Манви са във всекидневната. Свамини идва и ги вижда как си говорят и се смеят. Тя казва на Вират, че дядо му иска някакви документи и той трябва да отиде и да му ги занесе. Вират ѝ казва, че шофьорът също може да закара документите до офиса. Манви казва на Вират, че е чула от Вирен, че до офиса има автосалон. Той може да занесе документите и след това да отиде да разгледа колите, тъй като си търси нова кола. Вират тръгва към офиса. Свамини хвали Манви, че е изпратила Вират в офиса. Тя ѝ благодари и си тръгва.

Бабата на Манви отива в храма на Мата в Ришикеш и се заклева пред Бога, че ще запази Манви жива на всяка цена.

В Чандигарх Манви е във възторг, че Свамини я е похвалила, и споделя с Дживика. Точно тогава Дабу звъни на Манви и ѝ казва, че баба им е припаднала в храма. Добавя също, че д-р Манан я е довел у дома. Манви е притеснена. Тя се обажда на баба си. Тя успява да отклони вниманието на Манви и да я помоли да говори с Дживика. Тя я уверява, че е добре, и бързо я пита дали Манви е наблизо. Разтревожена, Дживика изпраща Манви да ѝ донесе вода и пита баба си какво става. Тя не е в състояние да каже нищо и тогава Манви се връща. Тя не може да каже на Дживика за рака на Манви.

Манви умишлено обижда способностите на Вират и го подмамва да отиде в офиса. Семейството оценява това, което не се харесва на Свамини.

Дживика подрежда възглавниците в стаята си, потънала в мисли. Влиза Вирен. Дживика споделя подозренията си с него. Той ѝ казва, че на сутринта ще се обади на д-р Манан и ще получи резултатите на Манви.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59