Актуално В програмата

“НепознатиТЕ” се завръщат в ефира на bTV с филм за Наум Шопов

Добави коментар

“НепознатиТЕ” се завръщат в ефира на bTV с филм за Наум Шопов - тази неделя, 3 октомври от 12.00 часа в ефира на bTV.
“НепознатиТЕ” се завръщат в ефира на bTV с филм за Наум ШоповКакво се случва с големия актьор Наум Шопов в годината на неговия 80-ти рожден ден? Как се чувства един от най-обичаните и същевременно най-енигматични български актьори днес, как се възстановява той след тежката сърдечна операция? Единствено зрителите на bTV ще видят изповедта на актьора пред журналиста Георги Тошев в документалната поредица „НепознатиТЕ”, която стартира тази неделя, 3 октомври от 12.00 часа в ефира на bTV.

„Личен разговор” е името на филма на режисьора Станислав Тодорв-Роги, оператора Росен Даскалов - Тийчъра, режисьора на монтаж Явор Веселинов и журналиста Георги Тошев. Премиерата на филма ще бъде на 1 октомври, петък, от 19.00 часа в Народния театър „Иван Вазов”. С прожекцията започва и месецът на Наум Шопов, който е организиран от ShortCut Productions, Народния театър, с подкрепата на Министерство на културата, Столична община и Емпорики банк.  На 10 октомври ще се открие изложбата „Пътят на Наум”, а на 20 октомври ще бъде премиерата на автобиографията – албум  “Личен разговор” на издателство СИЕЛА.
Наум Шопов е известен с това, че през живота си не обича да дава интервюта. Статистиката отбелязва не повече от 12 интервюта за повече от 50 годишна сценична и филмова кариера.

Преди години исках да направя филм за Наум, но знаех, че не иска да споделя живота си с другите. Дочаках момента, в който той бе готов да ми се довери. Това е едно от най-личните интервюта, което съм направил като журналист”, признава авторът Георги Тошев.
От филма зрителите ще научат защо актьорът е зачеркнат от списъците на ВИТИЗ, как работи в мина и след кой спектакъл е принуден да напусне София. Наум ще признае още слабостите си, ще разкаже за битките и любовта, за решението да няма приятели.

След успеха на миналогодишните 11 филма, екипът на „НепознатиТЕ” тази година е направил 14 филма,
с които ще изненада зрителите. Герои в документалната поредица на Георги Тошев са Джон Лорд от Дийп Пърпъл, Фрида от АББА, цигуларят Васко Василев, шампионите по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки, най-известните фламенко танцьори Пол и Моника, турският хореограф Мустафа Ердоган, сестрата на София Лорен – Мария Шиколоне, Ал Бано и други. Верен на стила си Тошев е заснел повечето филми в чужбина като заедно с екипа е пропътувал хиляди километри, за да се срещне с прочути личности, които се изповядат в „НепознатиТЕ”.

„НепознатиТе”ще се излъчва от 3 октомври всяка неделя точно в 12.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: НепознатиТЕ

На 6 и 7 юни филми в памет на Кристо и Георги Парцалев

Тайните връзки на Рьорих, Дънов и Людмила Живкова в НепознатиТЕ по bTV

„НепознатиТЕ“ се завръщат с 10-ти юбилеен сезон

bTV отбелязва 85-ия рожден ден на голямата Татяна Лолова с филм в „НепознатиТЕ“

Соня Йончева, един от гласовете на 21-и век – две поредни недели в „НепознатиТЕ“