Актуално В програмата

„НепознатиТЕ” разкриват тайните на Фрида от АББА, неделя, 14 ноември

2 коментара

„НепознатиТЕ” показва “Танцуващата кралица”-Фрида от АББА ден преди тя да навърши 65 години, неделя, 14 ноември точно в 12.00 часа по bTV
някогашната брюнетка от АББА Фрида „НепознатиТЕ”  показва “Танцуващата кралица”-Фрида от АББА ден преди тя да навърши 65 години, неделя, 14 ноември точно в 12.00 часа по bTV

На 15 ноември някогашната брюнетка от АББА Фрида ще навърши 65 години. bTV е единствената медиa, която ще излъчи документален филм за прочутата певица. Тя е родена по проект на Третия райх. Дълги години крие тайната на живота си. Среща баща си, когато е на 30 години и е вече част от АББА. В живота на Фрида има много скрити и тъжни моменти. За тях тя говори откровенно пред Георги Тошев в Зермат, Швейцария, където живее от години.

Тази неделя, 14 ноември, от 12.00 часа bTV ще покаже документалния филм “Танцуващата кралица”. Той разказва за живота на една от най-известните поп певици в света.
Близо 30 години след последния им запис, АББА продължават да бъдат един от най-устойчивите музикални феномени в историята на съвременната музика заедно с Бийтълс и Елвис Пресли.

 брюнетка от АББА Фрида


От филма на Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Румен Василев, зрителите ще научат къде и при какви обстоятелства е родена принцеса Ани Фрид Лингстад  Роуцо. Защо се оттегли от шоубизнеса, каква е причината за разпадането на АББА, къде и с кого живее днес, защо понякога се връща в звукозаписното студио, но отказва да издаде нов албум, как минават дните й в планината, са част от въпросите, на които зрителите ще научат отговорите тази неделя.

Филмът ще покаже кадри от златните години на АББА, както и личен архив на Фрида от различни периоди в живота й. Някои от кадрите ще бъдат излъчени за първи път. Зрителите ще видят още срещите на Фрида с Пол Макартни, Фил Колинс, Джон Лорд. Журналистът Георги Тошев ще разпита някои от най-близките й приятели в Зермат, за които прочутата певица е просто Фрида.

„Танцуващата кралица” е част от поредицата „НепознатиТЕ” и е посветен на 65-годишния рожден ден на Фрида от АББА.

„НепознатиТе” тази  неделя точно в 12.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: НепознатиТЕ

На 6 и 7 юни филми в памет на Кристо и Георги Парцалев

Тайните връзки на Рьорих, Дънов и Людмила Живкова в НепознатиТЕ по bTV

„НепознатиТЕ“ се завръщат с 10-ти юбилеен сезон

bTV отбелязва 85-ия рожден ден на голямата Татяна Лолова с филм в „НепознатиТЕ“

Соня Йончева, един от гласовете на 21-и век – две поредни недели в „НепознатиТЕ“

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова