Актуално В програмата

„Неповторимата Мариан“ завладява ефира на bTV Lady

Добави коментар

Френско-белгийската криминална поредица „Неповторимата Мариан“ (Marianne, 2022 г.) е най-новото предложение на bTV Lady в специалния крайм слот в уикенд програмата на семейния канал.

Премиерният сериал, в центъра на който е следователка с възхитителни методи за разкриване на престъпления, тръгва на 24 септември (неделя) и ще се излъчва всяка неделна вечер от 21:30 ч. (по два епизода). Абонатите на онлайн видео платформата VOYO също ще могат да проследят епизодите на „Неповторимата Мариан“ в удобно за тях време.

​Историята:

Мариан Вобон (Марило Бери) е жена на средна възраст – весела, пряма и пълна с изненади. В работата си на криминален следовател тя използва нестандартни методи, чрез които се натъква и на най-умело прикритите следи. Тя е винаги лъчезарна, а човечността, откровеността и решителността ѝ са нейна запазена марка. Мариан използва целия си опит и си служи с аналитична проницателност, за да разследва сложни и заплетени случаи, които изискват цялостно посвещаване.

Успоредно с разследванията си, Мариан си е поставила за цел да „събуди“ спящата съдебна система около един забравен случай – убийство на млада жена, случило се преди 10 години. „Неповторимата“ следователка изпитва особена привързаност към сина на убитата, настанен в приемно семейство, и възнамерява да направи всичко възможно, за да разкрие убиеца на майка му.

За сериала:

„Неповторимата Мариан“ е френско-белгийска поредица от 6 епизода, режисирана от Александър Шарл. Криминалната полицейска сага с комедийни елементи се излъчва едновременно в три държави – Швейцария, Белгия и Франция. Тя е вдъхновена от документалния филм „Нито съдия, нито покорен“, носител на награда „Сезар“ през 2019 г. В главните роли в премиерния сериал зрителите на bTV Lady ще видят Марило Бери, Александър Стайгър, Стефан Пезера, Денис Мпунга и др. Не пропускайте премиерната криминална поредица „Неповторимата Мариан“ – от 24 септември, всяка неделя от 21:30 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Не пропускайте премиерната криминална поредица „Неповторимата Мариан“ – от 24 септември, всяка неделя от 21:30 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неповторимата Мариан