Сериали Романтични

Непокорните

15 коментара

Любовна история за двама несъвършени тийнейджъри, които намират съвършената любов. Бунтарски настроеният, но привилигерован Марк, син на влиятелно семейство, е изправен пред последствията от катастрофа, която е причинил в нетрезво състояние.
Stateside, САЩ, Германия, 2004

Романтична драма

Режисьор: Ривърдж Анселмо

Непокорните

В ролите: Рейчъл Лейт Куук, Джонатан Тъкър, Агнес Брюкнер, Вал Килмър, Джо Мантеня, Кари Фишер

Любовна история за двама несъвършени тийнейджъри, които намират съвършената любов.

Непокорните

Бунтарски настроеният, но привилигерован Марк, син на влиятелно семейство, е изправен пред последствията от катастрофа, която е причинил в нетрезво състояние, а Дори - откачена актриса и певица, постепенно губи връзка с реалността в резултат на прогресивна шизофрения. И двамата са изправени пред реалната опасност да загубят досегашните си животи – Марк е изпратен да служи във флота, а Дори - в лудница.

Непокорните


Пътищата на двамата се пресичат в епицентъра на житейския им хаос, Марк и Дори се срещат и се хвърлят в обятията си, споделящи крещящата си нужда от любов и разбиране. Огромният натиск, на който са подложени от страна на приятелите и семействата си да стоят далеч един от друг, усилва желанието им да бъдат заедно.

Докато несполучливо се опитват да залепят счупеното, всеки намира утеха в провала на другия и твърдо вярват, че тяхната безрезервна любов ще изцери раните им...

Непокорните
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Непокорните