Актуално В програмата

Неподозирани изненади и обрати в третия сезон на „Игри на волята: България“

Добави коментар

Повече участници, повече племена и повече локации очакват зрителите в третия сезон на „Игри на волята: България“

Най-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „Игри на волята: България“ се завръща на 4 септември (събота) точно в 20:00 часа. Третият сезон на предаването ще предложи на зрителите неподозирани изненади и обрати, изключително силни изпитания и интересни участници. Повече и по-сложни битки ще гледат феновете всеки делничен ден, а в първите два епизода (събота и неделя) ще се запознаят с новите претенденти за голямата награда от 100 000 лева.

“Най-важното за нас бе да надградим постигнатото от първите два сезона на формата и той да става все по-добър. Затова сме подготвили много изненади за зрителите. Всички очакват, че ще има 3 племена, но те ще бъдат повече. Всички очакват 24-ма участници, но и те ще бъдат повече, а вече познатите локации – Резиденцията, Стопанството и Дивата река, също ще бъдат увеличени с още една“, разкри ексклузивно в студиото на „Здравей, България“ продуцентът на предаването Витомир Саръиванов.

Участник на Олимпийски игри, рекордьор на Гинес, републикански шампиони и хора, живели по целия свят са само част от участниците, които ще се включат в третия сезон на приключението. „Кастът е изключително разнообразен и интересни и като физически данни, и като характери. Има невероятни обрати на Арената и извън нея. А битките тази година са много сложни и са повече. Тежки игри, с много компоненти, които изискват сила, ловкост, сръчност и издържливост“, допълни Витомир Саръиванов и загатна, че дори екипът е бил поставен в извънредна ситуация, която е наложила и извънредни мерки от страна на продукцията.

Тази събота и неделя от 20:00 часа зрителите ще се запознаят с участниците в новия сезон на „Игри на волята: България“ и ще проследят първите битки. А след това много изненади, напрежение, постоянни обрати, силни характери, невиждани физически и тежки психически предизвикателства очакват феновете в 65-епизода – всеки понеделник то 20:00 часа, а от вторник до петък от 21:00 часа.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България

Калоян и Туджаров напускат „Игри на волята: България“

Семира напусна „Игри на волята: България“

Мартин елиминира и Елена в „Игри на волята: България“

Соня напуска „Игри на волята: България“ след неочаквана директна елиминация

Жълтите се завръщат победоносно в Резиденцията в „Игри на волята: България“