Кино

Неотразимата Наоми Уотс на премиерата на "Свети Винсент" в Ню Йорк

Добави коментар

Наоми Уотс блесна с прелестна рокля, а Бил Мъри – елегантен в собствен стил на премиерата на "Свети Винсент" в Ню Йорк

Наоми Уотс блесна с прелестна рокля, а Бил Мъри – елегантен в собствен стил на премиерата на "Свети Винсент" в Ню Йорк

Лив Шрайбер

На премиерата на най-новия филм с участието на Наоми Уотс – "Свети Винсент" в Ню Йорк, актрисата пристигна под ръка с дългогодишния си приятел Лив Шрайбер. Въпреки че са заедно от почти десетилетие и имат две деца, двамата не спират да събират погледите на светските събития, на които присъстват заедно.

Добави описание

С рокля в цвят шампанско и сребърни бижута 46-годишната актриса, която в лентата изпълнява ролята на бременна стриптийзьорка, беше неотразима на червения килим в „Голямата ябълка“.

Лив Шрайбер

„Очевидно аз не бях първият избор на продуцентите, тъй като не съм комедийна актриса. Но съм много благодарна, че ми дадоха този шанс – да работя с двама от най-великите комедийни актьори – Бил Мъри и Мелиса Маккарти“, сподели блондинката.

Неотразимата Уотс и приятелят ѝ Шрайбер бяха придружени от останалите актьори от "Свети Винсент". Бил Мъри мина по червения килим със спретнат костюм от кафяво сако и бежови панталони. „Какво ме накара да приема ролята ли? Всички герои в този филм са много различни, но и много реалистични. Беше ми много лесно да започна да играя и да се почувствам комфортно в ролята“, сподели големият комик в Ню Йорк.

Бил Мъри

Мъри изпълнява ролята на Винсент – останал без пари и алкохолизирал се пропадняк, който мрази света и всички хора. Всичко това обаче е на път да се промени, когато в съседство се нанасят Маги (Мелиса Маккарти) – самотна майка, и осиновеният ѝ син Оливър, който е все още в началното училище. Въпреки нежеланието си да комуникира с тях, Винсент се озовава в ситуация, в която трябва да се грижи за Оливър. С неохота пияницата установява, че от това може да направи малко пари. Неговите методи за отглеждане на дете обаче включват водене на Оливър в барове и поясняване на методи за залагане на конни състезания.

'Свети Винсент'

Критиката определя "Свети Винсент" като забавен, най-вече заради блестящото изпълнение на Бил Мъри. Не е за пренебрегване и актьорската игра на Джейдън Либерхер, който се превъплъщава в Оливър.

„Той е сладък, но не прекалено. Във всяка сцена носи достатъчно драматизъм за дете, което се опитва да се приспособи към развода на родителите си и да свикне в ново училище,“ споделят експертите.

"Свети Винсент"  идва на големия екран в България на 31 октомври.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свети Винсент , Наоми Уотс , Мелиса Маккарти , Лив Шрайбер , Бил Мъри

Наоми Уотс парализира лицето си, за да изиграе принцеса Даяна