Актуално Търси се...

Нели Рангелова за живота си извън сцената - в „Търси се…”,23 април, събота по bTV

Добави коментар

Нели Рангелова за живота си извън сцената - в „Търси се…”,23 април, събота по bTV
 Нели Рангелова Една от гранд дамите на българската музика – Нели Рангелова, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 23 април, от 11:00 часа, по bTV. За емоциите и личните преживявания на певицата извън сцената зрителите ще научат за първи път от нейното семейство и приятели.

Една от най-емоционалните срещи за нея ще бъде със съпругa ѝ Жоро. Двамата се срещат преди близо 20 години и оттогава са неразделни. “Видяхме се и любовта между нас пламна веднага”, спомня си съпругът на Нели. Жоро ще предизвика певицата да изпее неговата любима песен, която се оказва, че не е сред хитовете на певицата.

Каква е Нели като майка ще разкрие нейният син – Мартин, който вече е на 15 години. “Понякога се държи строго, но иначе е супер майка. Звъни ми по няколко пъти на ден, понякога дори ми става досадно, но я разбирам. Най-много ми е липсвала преди години, когато бях болен, а тя беше в Америка”, споделя Марти.

 Нели Рангелова


Една от най-вълнуващите срещи за певицата ще бъде с нейната майка – Лили. Екипът на „Търси се…” пътува до Монтана, за да запечата откровената ѝ изповед. „Баща ѝ не искаше тя да стане певица. Когато живееше в Монтана, я карахме с колата по участия и я прибирахме. След това той много се гордееше с нея”, признава Лили. Нели Рангелова също ще разкрие тъгата си по смъртта на баща си.

Певицата ще се срещне и с една от най-близките си приятелки от музикалните среди - Вики от група „Мастило”. Тя ще разкрие, че Нели изпитва затруднения, когато трябва да пее на английски език и шеговито ще я предизвика да каже на езика на Шекспир „Нели Рангелова е най-добрата певица на света”.

 Нели Рангелова


Нели ще бъде изненадана и от един от най-близките ѝ приятели още от годините в Консерваторията – певеца Богдан Томов.
Как са си помагали взаимно в студентските години и какво ги свързва днес, зрителите ще научат в новото издание на „Търси се…”, тази събота, 23 април, от 11:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Нели Рангелова

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV

​Телевизионната легенда Иван Гарелов за загубата и пътя след нея в „Търси се…“ ​

„Търси се…“ се завръща с откровената изповед на Георги Тошев

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова – тази неделя в „Търси се…“

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“