Актуално В програмата

„Нека говорят с Росен Петров” вече 3 часа – всяка неделя от 16:00 часа

Добави коментар

„Нека говорят с Росен Петров” вече 3 часа – всяка неделя от 16:00 часа
Диана Найденова ще се среща „Опасно близо” със своите гости на живо

„Нека говорят с Росен Петров”През новата година „Нека говорят с Росен Петров” ще започва в нов час. От тази неделя, 9 януари, предаването ще стартира от 16:00 часа и ще предложи на зрителите вече три часа на живо с повече гости и повече истории. В предаването зрителите ще видят какво се случва с хората след края на властта, със забравените герои на съвремието.

Диана Найденова ще бъде вече „Опасно близо” на живо с политиците в студиото. Ексклузивно екипът на предаването ще показва хора, които рядко говорят, но има какво да кажат. В „Пожелахте да говорят” лицата на България ще говорят за живота си в откровен и личен разговор, а зрителите ще задават въпросите си към тях по телефон или на сайта www.btv.bg. Запазена марка на предаването са „Приказки от Долната земя”, „Истории от Република България” и „Кънтри коментара” на специалните коментатори от село Лозен. Теньо Гогов ще среща „Един известен в неизвестното”, а „Гражданинът Колев” ще бъде винаги на страната на обикновените хора в конфликтите и проблемите, които разрешава.

Какво ново ще имат възможност да видят зрителите в „Нека говорят с Росен Петров” тази година, ще стане ясно в неделя, вече от 16.00 часа. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нека говорят

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

Росен Петров: Ставам член на „България без цензура“

“Нека говорят с Росен Петров” тръгва по bTV от 18 май

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

"Нека говорят с Росен Петров" се завръща на 9 септември по bTV