Сериали Криминални

Неизвестният

2 коментара

Премиерният за България сериал „Неизвестният“ започва на 8 януари и ще се излъчва всеки делничен ден в 20:00 ч. по bTV Action.

Може ли да се доверим на човек без памет и без минало, който обаче знае всичко и мисли много бързо. Шагин не помни кой е и откъде е, но заради феноменалните си способности, от престъпник и главен заподозрян, се превръща в част от следствието – в новия сериал „Неизвестният“.

 

Добави описание

 

Премиерните за България епизоди започват на 8 януари и ще се излъчват всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action.

 

Добави описание

 

Изненадващо за себе си, Шагин открива, че с невероятна скорост може да асимилира и съхрани до най-малките детайли всякакви количества нова информация. Така например, за отрицателно време прелиства огромна купчина книги по криминология, за да стане експерт в тази област.

 

Добави описание


Той използва своя интелект, и по подобие на Шарлок Холмс, започва да разплита тежки престъпления. По-интересното е, че колкото повече се приближава до отговорите на въпросите, толкова по-малко иска да знае за своето минало.

 

Добави описание

 

Невероятните възможности на Шагин привличат вниманието на следователката Женя. Интересът ѝ не е само професионален, но романтичната връзка между тях се оказва нещо много сложно…

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър