Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.74 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк казва на Азра, че някой я е принудил да се разделят и рано или късно, той ще разбере истината. Г-жа Фериде не може да се примири, че Серап отказа да помогне на Дженк и я пита, дали е получила нещо, което е заработила сама? Вижте още какво ще се случи в еп.74 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 28 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 73 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк моли майка си за помощ, за да спаси компанията, но тя отказва. Отношенията между Мерт и Азра се подобряват, а Сумру е на седмото небе от щастие, че Азра се е разделила с Дженк.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 74 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 28 януари 2022 по Diema Family:

Изглежда, че игрите на Азми успяват, тъй като компанията "Челен" е на прага на фалита. Дженк прави всичко възможно да спаси компанията, но задачата му не е лесна.

Дженк казва на Азра, че някой я е принудил да се разделят и рано или късно, той ще разбере истината.

Г-жа Фериде не може да преглътне случката, заради която попадна в болницата и казва на Серап какво мисли

Дженк усеща, че Сумру има пръст в това, че Азра го остави и ѝ задава няколко интересни въпроса.

Сумру запознава Азми с Хюлия и Месут.

Мелис е ядосана на Кадир, че има тайни от нея. За да компенсира това, адвокатът я кани да се разходят с колата, по време на която учи Мелис да шофира. Двамата много се забавляват.

Дженк казва на Азра, че някой я е принудил да се разделят и рано или късно, той ще разбере истината.

Азра казва на Дженк, че не може да остане, за да се грижи за баба му и се надява той да я наглежда.

-Много обичаш баба ми, нали? – пита Джанк, а Азра му отвръща, че да.

-И как става така, че тези, които обичаш ги зарязваш по средата на пътя – пита Дженк, а Азра му казва, че това са две различни неща, но той ѝ отговоря, че за него са еднакви.

-Азра, аз не мога да повярва в това, което става между нас. Някой явното те е принудил да го направиш – казва Дженк, а тя се опитва да се оправдае, но той я прекъсва и ѝ казва да спре да се оправдава, защото той все някога ще разбере, но него нещо друго го е разочаровало, че при първата трудност, тя се е отказала от тях, а са можели да преодолеят и решат всичко заедно. Азра го прекъсва и му казва, че не може повече да го слуша и си тръгва…

Азра пита Арда, какво се е случило, че г-жа Фериде е в това състояние, а той ѝ казва, че трябват пари за компанията и обстановката е напрегната.

Мелис е ядосана на Кадир, че има тайни от нея. За да компенсира това, адвокатът я кани да се разходят с колата, по време на която учи Мелис да шофира. Двамата много се забавляват.

Г-жа Фериде не може да забрави, какво чу и казва на Серап какво мисли за това

Г-жа Фериде казва на Серап, че не може да повярва, че снощи е говорила такива нещо. Серап ѝ отвръща, че смята, че не е казала нещо, което е можело да я доведе до това състояние, тя само е искала да се увери дали е нужно и изгодно да продаде земята си.

-Серап, мислиш ли, че мен ме вълнува твоята земя? Дори да се беше съгласила да продадеш земята, аз нямаше да се съглася! Ти не ме познаваш?! Мен ме вълнува държанието ти и това, което преживяваш – отвръща г-жа Фериде.

-Мамо, аз не преживявам! Аз искаха да помогна, защото ти през цялото време ни говореше… - обяснява се Серап.

-Аз не съм казва, че нещо трябва да се прави, само когато човек има изгода от това – прекъсва я свекърва ѝ.

-Добре, но как да реагирам, след като ти даде наследството на Азра?! Не оставили всичко на Азра? – пита Серап.

-Наследство ще получиш, но ако компанията фалира, ще трябва да се разделиш с всичко, което имаш. Не забравяй за това, когато говориш за имоти си – отговоря г-жа Фериде.

-Няма, но ще те помоля, да не ме осъждаш, че се боря за имотите си, когато ти остави всичко на Азра – казва Серап.

-Серап, ти някога в живота работила ли си? Получи наследство от баща си, разбира се, това е твое право! Получи наследство и от сина ми, разбира се и това заслужаваш, но някога поне един път в живота си, получила ли си нещо, което си заработила сама? – казва истината в очите на снаха си г-жа Фериде.

Серап не може да си премълчи и отвръща, че е работила над децата си и много добре знае, какво заслужава.

-Серап, явно на нищо не съм те научила и дано не се налага, някой да разчита на твоята помощ – отвръща г-жа Фериде.

Серап отива да се види с Хюлия и Сумру и разбира от Хюлия, че Сумру много често се среща с Азми.

Дженк усеща, че Сумру има пръст в това, че Азра го остави и ѝ задава няколко въпроса.

Дженк среща Сумру в компания и я пита: - Първо раздели Мерт и Азра, а след това я раздели и с мен, а сега какво след, какви игрички въртите с Азми. Не си играй с мен, Сумру! Нищо от преживяното между мен и Азра, теб не те засяга! Не търси сметка на Азра, за нещастието на Джанс!

-Точно така! Мен въобще не ме интересува, какво преживява Азра! Джансу много се разстрой и аз също, но тя идва на себе си и аз съм много щастлива! – отвръща Сумру.

-Бъди честна с мен и ми кажи, ти говори ли с Азра? – пита Дженк. Сумру се прави, че нищо не знае и му казва, че тя е идвала след делото да се види с Мерт, но не ѝ и е разрешила да се види с него, за доброто на Мерт. Дженк ѝ казва, че не е свързано с Мерт, а Азра се е разделила с него, заради някакъв глупава причина. Сумру смеейки се му казва, че те са го предупреждавали, че Азра е такава, но той не им е повярвал и го съветва да не страда много.

Щастлив Азми съобщава на Сумру, че компанията „Челен“ е на път да фалира.

-Боже, ти си невероятен! Ти доведе огромната компания до фалит… – смее се и сипе комплименти Сумру.

Сумру запознава Азми с Хюлия и Месут. Месут ги кани на вечеря, а след това казва на жена си, че трябва да се запознаят с обкръжението на Сумру.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...