Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Фериде вярва, че Азра е имала причина, за да не и каже истината. Серап разбира, че г-жа Фериде няма да се откаже от Азра, затова решава да действа и извади документ, с който да докаже, че свекърва и не е наред с главата, но Дженк е категорично против. Фатма бяга с Мерт, а Джансу не вярва на Сумру, че Фатма е избягала с Мерт без нейно знание. Вижте още какво ще се случи в еп.30 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 26 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 29 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ партито, подготвено за рождения ден на г-жа Фериде, е провалено от подаръка на Дженк. Планът на Дженк се осъществява точно както го е замислил - той разкрива, че Азра и Джансу са сестри. Целият свят се сгромолясва върху главата на г-жа Фериде, когато разбира за тайната на Азра. Въпреки че Азра крие тази тайна заради Джансу, ръцете ѝ все още са вързани. Азра се опитва да обясни на г-жа Фериде, но Дженк и семейството му не позволява това и я изхвърлят на улицата. Но дали Дженк ще успее да изхвърли Азра от живота си?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 29 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 25 ноември 2021 по Diema Family:

  • Тарък иска да знае, защо Джансу не е казала, че с Азра са сестри.
  • Г-жа Фериде вярва, че Азра е имала причина, за да не и каже истината, което вбесява Серап, че свекърва и продължава да вярва на това момиче.
  • Азра казва на Дженк, че е скрила, че не познава Джансу заради Сумру.
  • Сумру и Джансу се прибират вкъщи и разбират, че Фатма и Мерт ги няма.
  • Серап разбира, че г-жа Фериде няма да се откаже от Азра, затова решава да действа, за да извади документ за психичното здраве на свекърва си.
  • Дженк моли баба си да не позволява на Азра да я лъже, защото усеща, че тя крие още нещо. Г-жа Фериде му казва, че истината не винаги е такава каквото изглежда.
  • Джансу не вярва на Сумру, че Фатма е избягала с Мерт без нейно знание.
  • Дженк е против идеята на майка си, да извади документ, че баба му не е добре с главата.
  • Азра обяснява на г-жа Фериде защо не и е казала истината.
  • Серап лъже Азми, че Дженк е съгласен да извадят документ за психичното здраве на г-жа Фериде.

Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.31 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк е много ядосан на Азра, че не може да види в нея, момичето, което видя, там на ръба на пропастта. Серап подписва пълномощно на Азми,...

Тарък иска да знае, защо Джансу не е казала, че с Азра са сестри.

Ядосан от случващото се Тарък пита Джансу да не са се побъркали, как са могли да крият, че са сестри с Азра.

Джансу казва на Тарък, че Азра е поискала. Тя първа се е направила, че не я познава, когато ги е видяла с Дженк.

-Добре, но защо ти нищо не каза?! – пита Тарък.
-Аз исках да говоря с Дженк, но… - опитва се да обясни Джансу, но Сумру я прекъсва и казва на Тарък, че той не познава каква е Азра и му казва, че Азра не е искала Джансу да бъде с Дженк и се опитвала да развали отношенията им, затова и Джансу не можела нищо да каже.
-Добре, това го разбрахме, но как се е запознала с г-жа Фериде? Не е ли Азра приятелка с Дженк? – пита Азми.
-Ах, г-н Азми, ако само знаехме. Ако вие започнете да се задълбочавате във всичко, което прави Азра, то няма да може да излезете от този лабиринт.
Текст от potv.bg

Г-жа Фериде вярва, че Азра е имала причина, за да не и каже истината, което вбесява Серап, че свекърва и продължава да вярва на това момиче .

Г-жа Фериде иска да поговори с Азра, но Серап ѝ казва, не е ли чула, какво е разказала Сумру за нея. Ясно е, че всичко е планирала и тя не разбира, за какво ще говори с нея?!

-Бабо, даже Джансу не е посмяла да ни разкаже от страх! Сигурно Азра я е заплашвала! – казва Мелис.
-Азра не е такова момиче. След като не ми е казала нищо, значи така е трябвало! Аз ще поговоря с нея – отговоря им г-жа Фериде.
-Бабо, сега не е време, първо си почини – казва Дженк.
-Казах да я повикате – казва г-жа Фериде, а Дженк се съгласява и тръгва да повика Азра, но Серап го спира и му казва, че Азра я няма, защото си е тръгнала.
-Не, тя никъде няма да отиде, докато не говори с мен – уверена е г-жа Фериде в Азра.
-Аз я изгоних, майко! Изгоних Я! – нервира се Серап.
-Изгонила си я? – изненадан е Дженк от постъпката на майка си.
-Да, изгоних я! Защо така реших! – отговоря му Серап.
-Какво си направила? Ти… кой и от чий дом гониш, Серап?! – ядосва се гжа Фериде, а Серап се фръцва обидена и излиза от спалнята на г-жа Фериде.

Арда вижда, че на баба му отново и прилошава и сяда до нея и я успокоява.

Текст от potv.bg

Азра казва на Хасан, че няма никъде да ходи, докато не говори с г-жа Фериде.

Хасан вижда Азра седнала на стълбите и отива при нея, а Азра го пита, дали г-жа Фериде е добри, и че иска много да поговори с нея. Хасан и казва, че горе ситуацията е много нажежена и няма да и разрешат да се види с нея и я моли да си ходи, а той утре ще се опита да и помогне да се види с нея.

-Никъде няма да ходя, докато не се видя с г-жа Фериде! – разплакана казва Азра.

Сумру казва на Серап, че се извинява, защото е много виновна пред нея, но те също страдат, заради своеволните решения на Азра. Серап и казва, че е било хубаво, ако са знаели по-рано за тези неща!

-Добре, Джансу се е изплашила, но ти Сумру, защо прикриваше, това момиче.
-Оф, Серап, вие не знаете, колко лош човек е Азра! Бях принудена да се защитя себе си и дъщеря си! – оправдава се Сумру.

Джансу казва на Дженк, че наистина много съжалява, а след това се извинява на Серап, че не е искала това да се случи. Сумру казва на Джансу да си тръгват, а на Серап, когато дойде на себе си, да отиде при нея, за да поговорят.

На излизане Сумру и Джансу виждат Азра, която седи на стълбите, но Джансу моли майка си, да не я закача.

Серап поглежда през прозореца и казва:

-Безсрамница! Още не си е тръгнала!

Тарък казва, че ще походи да поговори с нея, но Дженк му казва, че той ще отиде.

Азми казва на Тарък и те да си тръгват, но Серап го моли да остане, защото иска да поговори с него.

Текст от potv.bg

Азра казва на Дженк, че е скрила, че не познава Джансу заради Сумру.

Дженк пита Азра, какво прави още тук, а тя му казва, че иска да поговори с баба му. Дженк я пита за какво иска да говори, не и ли стига, че я излъгала и наранила баба му.

-Дженк, виж, аз нищо лошо не съм направила.
-Разбира се, ти нищо лошо не си направила?! Аз ли скрих истината? Ти с хитрост влезе в дома ни и се правеше, че не познаваш сестра си!
-Виж, аз скрих от теб, че познавам Джансу, заради Сумру. Сумру ме помоли за това, за да запази отношенията ви с Джансу.
-А, има още неизвестни за нас споразумения! Азра, аз наистина, не мога да разбера, какво става?! Но знам само едно – ти нещо планираш, и това за всички е ясно.

Азра казва на Дженк, че след като не и вярва, няма защо да говори с нея. Дженк и отвръща, как да и вярва, като баба му вътре лежи, заради нея, а дори нейното семейство я мрази!

-Чуй ме, баба ти лежи там не по моя вина, а по твоя! А ако говориш за Сумру и Джансу, то те ще си понесат последствията. Но затова, че ме ненавиждаш, ти не се опитваш да ми повярваш, а вярваш на тях. Всичко, което те казаха е лъжа, Дженк.
-Кажи тогава истината, Азра! Отговори ми на този въпрос – откъде познаваш баба ми? И защо прие това наследство?
-Аз не мога да ти отговоря на тези въпроси, Дженк!
-Ти, продължаваш да си играеш играта, Азра! – казва Дженк и се прибира.
Текст от potv.bg

Сумру и Джансу се прибират вкъщи и разбират, че Фатма и Мерт ги няма.

Серап разбира, че г-жа Фериде няма да се откаже от Азра, затова решава да действа, за да извади документ за психичното здраве на свекърва си.

Серап казва на Азми, че въпреки целият срам, който са преживели, свекърва ѝ няма да се откаже от това момиче, затова иска утре да и организира среща с адвокат, за да може да подготвят нужните документи, за да получат документ за психичното здраве на г-жа Фериде. Азми пита Серап, дали е говорила с Дженк, какво той мисли, а тя му казва, че той е показал истинското лице на Азра и след всичко това, тя е уверена, че той ще бъде съгласен с нея.

-Ще съдим Азра за мошеничество, защото се е възползвала от възрастната жена и я е излъгала, за да получи наследството ѝ – казва Азми
-Ще я съдим, разбира се, дори ако бъде необходимо, свекъра ми да влезе в лудницата – казва Серап.
Текст от potv.bg

Тарък излиза при Азра и ѝ казва, че не го интересува какво е станало. Изглеждало така, че все едно всички са се наговорили да я обиждат, а Дженк е станал причина за това, но той знае, че тя нищо от това не е заслужила!

Разплакана Азра му казва: - Виж, какво трябваше да преживее г-жа Фериде в един от най-щастливите си дни! Аз не мога да си го простя!

Тарък ѝ казва, че тя няма вина, а Азра го пита, каква е разликата, сега г-жа Фериде страда горе, а тя седи тук и нищо не може да направи.

Азми идва и казва на сина си, да си тръгват, а Тарък моли Азра и тя да тръгне с тях, защото те няма да и позволят да се види с г-жа Фериде, но Азра му казва, че никъде няма да ходи, докато не говори с нея.

Текст от potv.bg

Дженк моли баба си да не позволява на Азра да я лъже, защото усеща, че тя крие още нещо. Г-жа Фериде му казва, че истината не винаги е такава каквото изглежда.

Събуждайки се сутринта г-жа Фериде вижда Дженк, който е заспал до легло ѝ и го буди, а той я пита дали е добре? Г-жа Фериде щастлива от това, че Дженк се притеснява и го е грижа за нея, казва че е много добре.

-Бабо, какво направих?! Притесних те като се опитах да разоблича Азра!

Г-жа Фериде му казва, да не се обвинява, защото не нея и е било тежко да чуе всичко това… Дженк и казва, че само е искал да я защити и не го интересува наследството.

Г-жа Фериде му отговоря, че знае, а той ѝ казва, че не знае, защото той не е толкова добър, колкото тя си мисли. И тя винаги е била права, когато му се е ядосвала.

-Дженк, ако успокоиш бурята вътре в себе си, ще може да вземаш правилните решения.

-Бабо, аз се държах безотговорни и грубо, но ти си, всичко за мен, знаеш го , нали? Ти толкова неща си направила за мен, че каквото и да направя, никога няма да ти се отплатя.

Фриде прегръща внук си. А Дженк продължава да говори, като и казва, че тя се е доверила и повярвала на Азра, а той я разбира, но трябва да и каже, че Азра крие още нещо и моли баба си, да не позволява на Азра да я лъже. Ако иска да и даде цялото наследство, това не го вълнува, но я моли, да започне да вижда истината.

-Понякога истината не е такава каквато изглежда, за да разбереш какво се случва, трябва да се научиш на търпение, но не всеки го може. Ще дойде ден, ще разберете какво е да бъдете врагове, ще дойде ден, ще разберете, какво е да бъдете приятели – казва Фериде.

Дженк и казва, че ако говори за Азра, то тя е права. В пазенето на тайни, Азра е ненадмината. Когато се запознал с Азра, тя загубила баща си, а след това брат си. Той видял в нея едно момиче, което се бори с живота. Но след това пред него застанала Азра, която той не познавал – лъжлива и двулична. И така и не разбрал, дали е лоша или добра.

Г-жа Фериде му отговоря, че всички правят грешки и стават лоши, заради грешките, но в края на краищата са хора.

-Аз не мога да прощавам като теб, бабо, след всичко, което ти причини Азра.

Г-жа Фериде казва на Дженк, да не тормози Азра, защото тя на никого не е навредила.

-Бабо, аз питах Азра, но тя не ми отговоря. Питам теб, ти не ми казваш всичко…. Какво да правя, бабо? Какво да мисля?

Тя му казва, че трябва да прави, това което смята за правилно. Понякога проблемите не се решават с ум и разум, а със сърцето!

Текст от potv.bg

Джансу не вярва на Сумру, че Фатма е избягала с Мерт без нейно знание.


Дженк е против идеята на майка си, да извади документ, че баба му не е добре с главата.

На закуска Серап съобщава на децата си, че след като баба им, след този позор и срам снощи, продължава се доверява и вярва на Азра, тя е принудена да извади документ, че тя не е добре с главата. Дженк пита майка си, дали се чува, какво говори и той няма да и разреши да направи това с баба му.

-Мамо, батко е прав, ние всички може да сме побъркани, но баба е напълно нормална! - подкрепя Арда брат си.
-Не мога да повярвам, че обсъждаме тази тема?! – казва Дженк.
-Мама е права! Докато не е направила още нещо, баба трябва да се лекува – казва Мелис.

Дженк ударя по масата и пита на сестра си, дали се е чула, какво е казала.

-Майко, да не се посмяла, това никога няма да стане! Темата е закрита! – казва ядосан Дженк.
Текст от potv.bg

Азра обяснява на г-жа Фериде защо не и е казала истината.

Г-жа Фериде казва на Азра, че иска да чу от нея цялата истина. Азра и казва, че се е страхувала да и каже за Сумру, за да не попречи на взаимоотношенията на Джансу и Дженк.

Г-жа Фериде я пита, дали знае, че Дженк и Джансу се познават още от колежа, а тя и казва, че не, защото след като баща и се е оженил, тя е живеела в пансион и се прибирала вкъщи само в почивните дни, а след като спечелила стипендия заминала за Америка. Джансу никога не говорила с нея по тези теми.

-Аз не знам, как да ти простя за Сумру, от една страна подаде жалба срещу нея в полицията, от друга я подкрепи в работата и ме поставила в сложна ситуация. Дъще, след като си страдала толкова много, защо скри от мен?!

Азра и отговоря, че вчера когато я е видяла в това състояние, е разбрала каква грешка е направила и затова я моли за прошка. Г-жа Фериде и казва, че не иска такива изненади на следващия и рожден ден и я пита, дали има още нещо, а Азра и казва, че не…

Текст от potv.bg

Серап лъже Азми, че Дженк е съгласен да извадят документ за психичното здраве на г-жа Фериде

Азми се обажда на Серап и я пита, дали е говорила с Дженк, а тя лъже Азми като му казва, че Дженк и цялото семейство я подкрепят, затова трябва да започната колкото се може по-скоро процедурата…

Текст от potv.bg
Фатма бяга с Мерт от къщата на Сумру и съсипва плановете на Сумру. Сумру, която отново е загуби Мерт, няма да може да получи подкрепа от Джансу, което прави ситуацията отчайваща.
Джансу, която вече не вярва на нищо, което й казва Сумру, подлага майка си на истинско изпитание.
Серап, която е започна да поставя под съмнение всички решения на г-жа Фериде, поема ситуацията изцяло в свои ръце. Тя намира подкрепа в лицето на г-н Азми, който прави такива неща, които ще променят из основи съдбата на цялото семейство Челен.
Какво очаква г-жа Фериде, която трябва да се подложи на сложна операция?
Планът на Серап се оказва по-голям, отколкото тя е очаквала, което ще доведе до объркване на нещата.
Ще успее ли госпожа Фериде да се справи с всичко това с подкрепата на Азра и Дженк?
Предстои да разберем….
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...