Сериали Драми

Не пускай ръката ми | Elimi Bırakma

Добави коментар

История, изпълнена със сложни житейски преживявания, трудни избори и изпепеляваща любов, ще предложи премиерният за България сериал „Не пускай ръката ми“.

От 18 октомври в 21.00 ч. зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да се потопят в завладяващата история на новите герои, чиито пътища се преплитат по невъобразим начин. Безразсъдна ли е любовта и може ли трагедия да завърши щастливо, ще разкрият епизодите на премиерната поредица от понеделник до петък.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Новият романтичен сериал разказва за образованата и красива Азра и разглезеният син на богато и уважавано семейство Дженк. Тя има силен характер и ценности, а той живее в сянката на своето минало. Животът на Азра е идеален до деня, в който баща й е намерен мъртъв и мащехата й я гони на улицата. Дженк е момче, което се държи безотговорно, отказвайки да поеме семейния бизнес. Първата среща между Азра и Дженк по време на полет не протича особено добре, но съдбата решава да ги събере отново, за да ги изпита по пътя до истинската любов.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Режисурата на „Не пускай ръката ми“ е дело на Садулах Джелен, познат на българските зрители от работата му по хитови поредици като „Слънчеви момичета“ и „Двете лица на Истанбул“. За сложния образ на Азра създателите, сред които Хакан Инан („Пепел от рози“) и Берфу Ергенекон („Сезони на любовта“), се спират на Алина Боз. Очарователната актриса, в която тече и българска кръв, участва в редица популярни романтични поредици. „Продуцентската компания ми изпрати сценария на „Не пускай ръката ми“. Когато се запознах с героинята Азра, веднага се влюбих в нея“, споделя в интервю носителката на награда „Златна пеперуда” за най-добра женска роля. „Участието ми в този проект е най-впечатляващата оферта, която съм получавал. Бях особено впечатлен от героя Дженк“, допълва нейният екранен партньор Алп Навруз, който става изключително популярен след дебюта си в „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“.

Не пропускайте новия премиерен сериал „Не пускай ръката ми“ от 18 октомври, понеделник, 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.4 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.3 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.2 (Diema Family) - какво ще се случи...