Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.70 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра отива да се види с Мерт, но Сумру отказва, въпреки, че момчето също страда от създалата се ситуация. Игричките на Азми не остават без резултат и фирма „Челен“ и съответно Джек се оказва в трудна ситуация. Вижте още какво ще се случи в еп.70 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 24 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 69 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Започва делото за попечителство на Мерт. Резултатът от изхода на делото не е изненадващ... Както знаем Сумру не оставя нищо на случайността, и е научила Мерт какво да каже в съда. Сумру отново кара Азра да избира: Мерт или Дженк, за да получи брат си!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 70 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 януари 2022 по Diema Family:

Игричките на Азми не остават без резултат и фирма „Челен“ и съответно Джек се оказва в трудна ситуация.

Хюлия казва на Месут, че може би знае кой може да стои за убийството на Четин и Кемал.

Азра отива да се види с Мерт, но Сумру отказва, въпреки, че момчето също страда от създалата се ситуация.

Серап също отива да се види със Сумру, за да разбере, защо не е дала Мерт на Азра. Отговорът ѝ я озадачава.

Джансу отново иска от Кадир да остави Мелис, но причината, поради която той не иска да го направи, все едно ударя шамар на Джансу.Серап вижда Мелис, че се прибира и я пита, къде е била, защото я е търсила, а Мелис се оправдава, че е била на училище, и е изключила звука на телефонът си.

-Мелис, не мога да разбера, защо Сумру не иска да даде Мерт на Азра? – пита Серап.
-Всичко е много ясно, иска да и причини болка – отговаря Мелис.
-Тя, нали искаше да се отърве от Азра, нали така и пред нас каза, а сега какви ги върши, не мога да я разбера – казва Серап, а Мелис и казва, че е уморена и е омръзнало от тези разговори.

Действията и игрите на Азми не са безрезултатни и фирма „Челен“ започва да губи партньорите си един след друг, така че Джек се оказва в трудна ситуация.

Хюлия казва на Месут, че може би знае кой може да стои за убийството на Четин и Кемал. Някой, който много добре ги е познавал и е знаел техните слабости, а същият човек го е подставил и него, за да бъде заподозрян за убийството на Четин.

Азра отива да се види с Мерт, но Сумру отказва, въпреки, че момчето също страда от създалата се ситуация.

Мерт рисува сестра си разплакана, а също така и две рибки – едната червена, а другата синя и си спомня думите на г-жа Фериде, че Азра много го обича и никога не е искала да го изостави

В същото време идва Азра, а отваряйки Сумру я пита: -Изпрати Дженк, но нищо не се получи и реши сама да дойдеш?

-Аз никой, не съм изпращала – отговоря Азра.

Сумру я пита, дали е говорила с Дженк, а тя ѝ казва, че не е, а Сумру и казва, че тогава няма да види брат си, докато не направи това, което ѝ е казала!

В същия момент слиза Мерт: - Азра – казва той.

-Мерт, веднага се прибери в стаята си – заповядва му Сумру, а момчето изпуска рисунките, които държи и тичешком се прибира в стаята си.

Азра взема рисунките и казва на Сумру да погледне колко болка му причинява, защото Мерт е нарисувал сестра си и рибките, за които тя му е разказвала. Сумру взема рисунките и къса и ѝ казва, че не вижда, кой се крие зад рисунките и това е тя, смее се доволна Сумру: -Ако не издържаш, да гледаш рисунките на брат си, прави това, което ти казвам!

Ядосана Азра и казва, че е много лош човек и си тръгва. На вратата се сблъсква със Серап, която казва на Азра, че много съжалява, че не е могла да вземе брат си.

Серап също отива да се види със Сумру, за да разбере, защо не е дала Мерт на Азра. Отговорът ѝ  я озадачава.

Серап също отива да се види със Сумру, за да разбере, защо не е дала Мерт на Азра. Отговорът ѝ я озадачава.

-Виждам, че си в добро настроение – казва Серап на Сумру.
-Тц, Азра беше преди малко тук – отвръща Сумру.
-Аз точно за това искам да поговоря с теб. Аз си мислех, че искаш да се избавиш от Азра, като ѝ върнеш Мерт, но ти направи всичко възможно в съда, за да го задържиш - казва Серап.
-Ти неправилно си ме разбрала, мила, аз не ѝ дадох Мерт, за да може да се откаже и от Дженк. Аз и за теб мисля! – отговоря Сумру
-Нали не си мислиш, че може да има нещо между Дженк и Джансу? – пита Серап, а Сумру ѝ казва, че не, но тази връзка на Дженк и Азра, това колко са щастливи, тормози Джансу…
-След съда казах на Азра какво трябва да направи, а и ти скоро ще разбереш и ще бъдеш много щастлива – казва Сумру.


Джансу се ядосва на Кадир, че ако Мерт не е избрал майка ѝ, Азра е щяла да спечели. Кадир предупреждава Джансу, че ако има второ дело, той ще защитава щастието на Мерт.

Джансу заповядва на Кадир да остави Мелис, но той ѝ казва, че няма да го направи, защото е влюбен в Мелис.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...