Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.69 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Започва делото за попечителство на Мерт. Резултатът от изхода на делото не е изненадващ... Както знаем Сумру не оставя нищо на случайността, и е научила Мерт какво да каже в съда. Сумру отново кара Азра да избира: Мерт или Дженк, за да получи брат си! Вижте още какво ще се случи в еп.69 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 21 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 68 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк прави изненада за рождения ден на Азра. Започва делото за попечителството на Мерт.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 69 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 януари 2022 по Diema Family:

Започва делото за попечителство на Мерт. Резултатът от изхода на делото не е изненадващ... Както знаем Сумру не оставя нищо на случайността, и е научила Мерт какво да каже в съда.

Кадир кани Мелис на делото, но разбира, че това не е била добра идея.

Сумру отново кара Азра да избира: Мерт или Дженк. Сумру я заплашва, че ако не скъса с Дженк, ще изпрати Мерт в пансион.

Кадир обяснява на Мелис, че е скрил истината от нея, защото се е изплашил да не я загуби.

Серап не разбира ситуацията и не гледа с добро око на действията на Сумру.

Дженк отива в дома на Сумру, за да вземе Мерт.

Азра споделя на Мине, че не може да остави Дженк.
Хюлия и Месут пътуват към съда. Хюлия се чуди, защо Сумру е посочила Месут като свидетел по делото за настойничество на Мерт. Тя пита мъжа си, на чия страна ще бъде, а Месут и казва, че зависи какво го попитат и ще каже, това което знае и нека Азра да се срамува за своите постъпки, защото той ще направи, това което трябва.

Разбираме, че Мелис е поканена от Кадир на делото за настойничество на Мерт. Мелис се обажда на Кадир и му казва, че се надява, че това не е някое скучно дело, а той отговоря, че ѝ гарантира, че няма да и бъде скучно.

Азра и Мине пристигат в съда, а Азра виждайки г-жа Фериде я прегръща силно.

-Азра, ти трепериш като птичка! Спокойно! Бъди силна, аз съм до теб! – опитва се да я успокои жената. Намесва се и Дженк, който казва, че всичко ще мине добре и двамата заедно с Мерт ще излязат от съда. Серап казва, дано бързо да приключи това дело, защото някой продължават с години.

В същото време пристига Кадир, а г-жа Фериде го запознава със Серап.


Започва делото за попечителство на Мерт. Резултатът от изхода на делото 
не е изненадващ... Както знаем Сумру не оставя нищо на случайността, и е...

Започва делото за попечителство на Мерт. Резултатът от изхода на делото не е изненадващ... Както знаем Сумру не оставя нищо на случайността, и е научила Мерт какво да каже в съда.

Всички са в съда и започва делото. Влиза Мелис, която е много изненадана като вижда близките, но не го показва. Серап я пита, нали е била на училище, а тя ѝ отговоря, че са го отменили, затова е решила да дойде.

Азра разказва пред съда, как е загубила баща си, как Сумру не ги е искала с Мерт в дома си и как Мерт се загубил, а след това разбрала, че го е отвлякла една жена, а след това намерили в детски дом. Мерт и е бил обиден, защото си мислел, че тя го е изоставила, но тя никога не е имала и намерение да го остави, защото той е нейната душа.

-Аз искам да забера брат си, защото той е единственото ми семейство – казва Азра.

Месуд и Хюлия казва пред съдията, че Сумру се грижи добре за момчето, но смятат, че Азра също ще направи най-доброто за брат си. Г-жа Фериде свидетелства и казва, много хубави думи за Азра, и че Мерт трябва да живее със сестра си, защото ако остане при Сумру завинаги ще се бъде загубена връзката между брат и сестра.

Идва ред на Мерт, Азра е много притеснена, а Сумру е усмихната и намига на Мерт, защото знаем, че Сумру е хитра и не оставя всичко на случайността, а предварително е научила Мерт какво да каже в съда.

Съдията пита Мерт, с кой иска да остане? Мерт мисли минута-две и отговоря: - Мерт ще остане с мама Сумру!

-Ти ще бъдеш ли щастлив с мама Сумру? – пита съдията.
-Мерт ще бъде щастлив – отговоря момчето.
-Ако те изпратя при сестра ти, ти ще бъдеш ли щастлив? – пита съдията.

-Мерт, моля те, не ме изоставяй! – моли се Азра, а съдията ѝ прави забележка, да не се намесва. Мерт гледа Сумру и казва, че ще остане с мама Сумру.

Съдията пита какво мислят социалните служби, служителят казва, че след като са говорили с Мерт, тяхното мнение детето да остане при Сумру.

Съдията казва, че като е взел всички обстоятелства предвид е решил Мерт да остане при Сумру.

Азра първа излиза разплакана и съсипана от съдебната зала.

Сумру шантажира Азра: Мерт или Дженк. Сумру я заплашва, че ако не скъса с Дженк, ще изпрати Мерт  в пансион.

Сумру шантажира Азра: Мерт или Дженк. Сумру я заплашва, че ако не скъса с Дженк, ще изпрати Мерт в пансион.

Азра плаче на стълбите в съда, а покрай нея минава Сумру и ѝ подава кърпичка…

-Аз ти казах, че без мое разрешение няма да получиш брат си – казва Сумру. Азра става от стълбите и я пита коя е тя и кой и е разрешил да ѝ говори така!

-Защото ти си го заслужи с това, което направи – отвръща Сумур.

-Ти не можеш да си отмъщаваш на мен, че Дженк няма чувства към Джансу – казва Азра.

-Азра, Дженк казва, че с Джансу са заедно, но ти го чу и се побърка, и в един миг, ти ги раздели! А сега, за да получиш брат си, ти трябва да вземеш решение – отвръща Сумру.

-Как да ти повярвам? – пита Азра, а Сумру и казва, че трябва, а тя прави това не за себе си, а заради дъщеря си.

-Когато аз се разделя с Дженк, Джансу също няма да бъде с него и ти много добре го знаеш – казва Азра.

-Знам или не знам, това не ме вълнува! Но, докато ти си Дженк, моята дъщеря се разстройва още повече, затова трябва да сложиш край на тази връзка! – отвръща Сумру.

-А правата на Мерт?! – пита Азра, а Сумру ѝ казва, че откъде ще е сигурна, че като вземе правата няма да се върне при Дженк и добавя: - Ако не направиш, това което искам от теб, аз ще изпратя Мерт в пансион и много добре знаеш, че ще го направя! Азра, да убедя Мерт за мен е много лесно! Вземи решение и бъди разумна!

-Азра, къде беше, аз се притесних за теб ? – пита Дженк.

-Дженк, нищо не ме питай, защото ми е много лошо – плаче Азра, а Дженк я прегръща, а отдалече Сумру ги наблюдава.

Мелис иска Кадир да и обясни какво става, той ѝ казва, че ще мине да я вземе, за да ѝ обясни всичко. Мелис ядосана му казва, че трябва да внимава какво ще и обясни, защото няма да има друга възможност.

На излизане от съда Хюлия подхвърля на Сумру, че тя не е знаела, че толкова много обича Мерт!

На излизане от съда Хюлия подхвърля на Сумру, че тя не е знаела, че толкова много обича Мерт!

Азра вижда как Сумру качва Мерт в колата си и се опитва да говори с него, но Сумру заключва вратите, но ставаме свидетели как Мерт гледа сестра си, все едно казва, да не го оставя.

Азра също го забелязва и пита Дженк, че вижда, че Мерт не иска да бъде със Сумру, но защо е станало така. Дженк също ѝ отговоря, че не може да разбере защо той е постъпил така. Идва Кадир, който им казва, че ще обжалват решението в най-кратки срокове, но делото може да се проточи с години.

Вкъщи Сумру казва на Мерт, че сега ще му даде торта, защо е изпълнил обещанието си и е казал това, което трябва пред съда и не е ядосал мама Сумру.

Кадир казва на Мелис, че е скрил истината от нея, защото се е изплашил да не я загуби

Мелис е ядосана на Кадир и го пита, защо не и е казал, че познава Дженк, ами ако са се били срещнали някъде. Кадир ѝ казва, че в неловко положение ще изпадне не тя, а той, защото не знае как ще обясни толкова много съвпадения на брат ѝ…. Мелис казва на Кадир, че нито един път не го е излъгала, че е била честна с него, а той я е съсипал и го пита, защо е постъпил така с нея.

-Защото се изплаших да не те загубя, защото ти не си като останалите и няма да ти позволя да си отидеш от мен! Няма ли да кажеш нещо? – пита Кадир, защото Мелис си мълчи.
-Отивам на училище – отговоря Мелис.

Серап не разбира ситуацията и не гледа с добро око на действията на Сумру.

Сереп казва на г-жа Фериде, че не разбира защо Сумру постъпи така, като преди това тя е говорила с нея и е казала, че ще даде Мерт на Азра.

-Серап, трябва да поговоря с адвоката, ако трябва ще наемем още адвокати, но не може се разделят брат и сестра – казва г-жа Фериде.
-Разбира се, тежко е – съгласява се Серап.
Дженк отива в дома на Сумру, за да вземе Мерт.

Дженк отива в дома на Сумру, за да вземе Мерт.

Дженк отива в къщата на Сумру и ѝ казва, че е дошъл, за да и каже, че Мерт трябва да прекара известно време със сестра си и е дошъл да го вземе.

-Не може! Вие не може да идвате и да вземате Мерт, когато си поискате, защото аз отговарям за него! – оправдава се Сумру.
-И ние сме в тази възраст, в която можем да носим отговорност – отвръща Дженк, а Сумру казва, че е така, но детето е много уморено и психиката му е разстроена от съда.
-Психиката на Мерт я разстройваш ти! Ти се притесняваш, че между Мерт и сестра му всичко се оправи? – ядосва се Дженк… и казва на Сумру, че сега няма да настоява повече, но Азра ще се вижда с Мерт!

Азра споделя на Мине, че не може да остави Дженк

-Ти ще съгласиш на предложението на този дявол? – пита Мине.
-Мине, как ще кажа на Дженк, че трябва да напусне живота ми? Той ще се съсипе, а какво ще стане с мен, аз не мога да живея и дишам без него – плаче Азра.

Мине казва на Азра, че и иде да отиде и да разкаже всичко на Дженк, как Сумру я шантажира.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...