Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.67 (Diema Family) - какво ще се случи

Добави коментар

Азра казва на Фатма, че не може да и прости, но не може и да я мрази. Азра завежда дело за попечителство на Мерт с помощта на Кадир, въпреки че Дженк се съмнява, че той ще го спечели. Вижте още какво ще се случи в еп.66 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 19 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 66 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Ледовете между Мерт и Азра започват да се топят. След инцидента в басейна Мерт отива в имението на Челен и все по-малко страни от сестра си. Джансу решава да напусне дома си, но объркана от случилото се „губи“.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 67 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 януари 2022 по Diema Family:

Джансу отива в имението на Челен, след като Дженк я убеждава. Тя споделя пред семейство Челен, че е разбрала, че баща си, който е смятала за мъртъв е жив.

Азра завежда дело за попечителство на Мерт с помощта на Кадир, въпреки че Дженк се съмнява, че той ще го спечели.

Мелис пита Джансу, дали някога се е срещала с Фатма

Сумру казва на Азми, че Фатма и Азра са се срещнали, а той и казва, че непременно трябва да разберат дали са разговаряли и за какво.

Без да се издава, че познава Кадир, Джансу предупреждава Мелис да бъде много внимателна с момчето, с което се среща.

Азра казва на Фатма, че не може да и прости, но не може и да я мрази.

Кадир се обажда Мелис и я кани да се видят в автосервиза му.

Арда помага на Азра да сложат заспалия Мерт в леглото и в същото време ѝ обяснява, че е разбрал от Мерт, че той е сънувал, че сестра му го е изоставила и затова е странял от нея, но той се е опитал да му обясни, че това не е истина.

Идва и г-жа Фериде, която пита дали Мерт е заспал и се шегува, че Арда е станал професионална бавачка.

Серап се обажда на Сумру и ѝ казва, че Дженк е уговорил Джансу да дойде в тях, а Сумру я моли да не я оставят сама, защото много лошо са се скарали, а и предвид нейното състояние. Серап я успокоява, че ще направи всичко, за да може Джансу да се почувства по-добре. Въпреки че Дженк предупреди майка си, да не разказва нищо на Сумру за Фатма, Серап го прави и ѝ разказва всичко, което се е случило, че Фатма е в болница.

Джансу отива в имението на Челен, след като Дженк я убеждава. Тя споделя пред семейство Челен, че е разбрала, че баща си, който е смятала за мъртъв е жив.

Джансу идва в имението и разказва на Серап, г-жа Фериде и Мелис, че днес при нея е дошъл един човек и е съобщил, че той е нейният баща!

-Майката ти знае ли за това? – пита Серап.
-Не знам какво са говорили, но как може толкова години да са ме лъгали?! – плаче Джансу.

Г-жа Фериде пита Джансу, какво е обяснила майка ѝ.

-Каза ми, че когато съм била много малка той е влязъл в затвора, а мама, за да ме защити, за да не се разстройвам ми казала, че е умрял – отново плаче Джансу.

Серап казва, че това не е правилно решение, но тя я разбира, защото е искала да защити детето си, а е имала и причина.

-Лельо Серап, каква причина може да има, за да ме раздели с баща ми? – ядосва се Джансу.

Г-жа Фериде се намесва и казва, че не е хубаво майката да разделя детето от баща си, но трябва да поговори с майка си и да разясни, защо е постъпила така Сумру и я пита кой е баща ѝ.

Джансу отговоря, че се казва Бурхан и преди няколко дни майка ѝ го е представила като приятел, а днес той се е появил пред нея и обявил, че е нейният баща.

-Джансу, това истина ли е? Майка ти твърдеше, че баща ти.. – изненадана е Азра, която влиза в стаята, но е прекъсната от Джансу: -Азра! Моля те не продължавай! – казва враждебно и със заповеднически тон Джансу.

Азра казва, че не иска да говори по тази тема и тичешком излиза, а Дженк тръгва след нея.

Джансу се извинява, че товари и тях с проблемите си.

-Дъще, проблемите се решават, когато се споделят. Но не обръщай гръб на Азра, защото тя не ти е враг – казва г-жа Фериде, а Дженсу не казва нищо…

Азра казва на Дженк, че Сумру е много опасна жена и всяка втора дума, която казва е лъжа. Дженк отвръща, че Джансу е тъкмо почнала да се оправя, а Азра добавя, че се надява този път да не направи някой глупост.

Дженк казва, да не мисли за Джансу, а да се съсредоточи върху своите проблеми, а Азра му отговоря, че не иска Мерт да живее при тази опасна жена. Дженк я успокоява, че всичко ще се оправи, само Фатма да дойде в съзнание…

-Азра, нали знаеш, че след делото аз ще направя всичко, което ми е по-силите, за да бъде всичко много по-добре – казва Дженк, а тя му отговоря, че знае….

Азра завежда дело за попечителство на Мерт с помощта на Кадир, въпреки че Дженк съмнява, че той ще го спечели.

На другия ден Азра подписва нужните документи, за да може Кадир да заведе делото за попечителство на Мерт. Кадир казва, че показанията на Фатма ще се много важни и се надява, че до делото тя ще дойде в съзнание.

Кадир пита Дженк, дали още се съмнява, че той е адвокат, а той му отговаря, че не се съмнява, че е добър адвокат, а в това дали ще може да спечели делото. Азра моли Дженк да не се настройва негативно.


Мелис пита Дженсу, дали някога се е срещала с Фатма

На закуска Мелис разказва на Джансу, че Фатма е била на урока по плуване и за малко Мерт е щял да се удави и добре, че Азра е пристигнала на време и ги е спасила.

Джансу притеснена пита Мелис, къде е сега тази жена, а тя и отговоря, че в болницата, а Мелис я пита, дали и е прилошало, защото не изглежда добре и я пита, дали се е срещала с тази жена, а Джансу отрича да я е виждала, а се оправдава, че се е разстроила заради Мерт, защото снощи никой не и е казал.

-Джансу, ти беше толкова зле, как да ти кажем и това – отговоря Мелис.
-Не знам, може би трябваше да съм до Мерт, защото сигурно се е уплашил – казва Джансу, а Мелис и казва да не се притеснява, защото Азра е била с него.
-Добра, а жената в състояние ли е да говори? – пита Джансу, а Мелис и казва, че е в безсъзнание.

Сумру идва в компанията на Челен, за да се види с Азми, но на входа случайно се среща с г-жа Фериде, а Сумру и благодари, че снощи са приели Джасу в дома си и разбира, че дъщеря ѝ им е разказала всичко…

-Сумру, вие сте поели голяма отговорност, като не сте казала на Джансу истината – казва г-жа Фериде, а Сумру и казва, че е имала причина за това.

Сумру казва на Азми, че Фатма и Азра са се срещнали, а той и казва, че непременно трябва да разберат дали са разговаряли и за какво.

Сумру казва на Азми, че Бурхан е разказал всичко на Джансу и тя си е събрала багажа и сега е в Челен. Азми и казва, че я е предупреждавал, че е трябвало да разкаже всичко на дъщеря си преди Бурхан.

-Бурхан си свърши работата, а сега е наш ред – казва Азми, а Сумру го моли да не се свързва с Бурхан, защото може да постарада. След което му казва, че Фатма отново се е появила и се е срещнала с Азра. Изненадан Азми я пита, дали са говорили, а тя му казва, че нищо не знае, но нея повече я притеснява мълчанието на Азра.
-Сумру, трябва да разбере, дали са разговаряли Азра и Фатма и за какво?! – казва Азми.


Без да се издава, че познава Кадир, Джансу предупреждава Мелис да бъде много внимателна с момчето, с което се среща.

Азра казва на Фатма, че не може да и прости, но не може и да я мрази.

Дженк и Азра отиват болницата, за да разберат какво е състоянието на Фатма и дали някой не е идвал да я посети.

Разбират, че тя е все още в безсъзнание, а Азра иска да влезе да я види, за да ѝ каже нещо, за да се успокои…

Азра влиза при Фатма и ѝ казва, че никога няма да и прости, че я е накарала да изпита огромна болка по загубения си брат, но тя е видяла как тя е искала да го спаси и колко много го обича, затова не може да я мрази.

Кадир се обажда Мелис и я кани да се видят в автосервиза му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...