Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Ледовете между Мерт и Азра започват да се топят. След инцидента в басейна Мерт отива в имението на Челен и все по-малко страни от сестра си. Джансу решава да напусне дома си, но объркана от случилото се „губи“. Вижте още какво ще се случи в еп.66 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 18 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 65 на турския сериал „Не пускай ръката ми" Джансу разбира от Бурхан, че баща ѝ е жив, което допълнително засилва напрежението между нея и майка ѝ. Мерт се учи да плува, а Фатма също е там. Урокът приключва, но Мерт се подхлъзва и пада в дълбокия басейн, Фатма скача след него, но и тя не може да плува, така че и двамата потъват под водата. В този момент пристига Азра…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 66 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 януари 2022 по Diema Family:

Ледовете между Мерт и Азра започват да се топят. След инцидента в басейна Мерт отива в имението на Челен и все по-малко страни от сестра си.

Хамза казва на Кадир, че е важно да спечели делото за попечителството, за да спечели доверието на Челен.

Фатма все още е в безсъзнание в болницата, така че не могат да я разпитат. Следователят споделя на Дженк и Азра, че някой е помагал на Фатма, за да се укрива толкова дълго време.

Зайнеп, дъщерята на Месут и Хюлия се връща у дома и макар и трудно прощава на баща си.

Джансу решава да напусне дома си, но объркана от случилото се „губи“. Сумру се опитва да се свърже с нея, но Джансу отказва да говори с нея. Сумру моли Дженк за помощ, за да се обади на Джансу и разбере къде е.В болницата Азра благодари на Дженк, който донася мляко на Мерт, че е до нея и ѝ помага. Дженк ѝ отговоря, че когато са заедно и се помагат един на друг, всичко ще се оправи!

В болницата пристига г-жа Фериде и Азра обяснява какво се е случило, че първо е видяла и извадила от басейна Мерт, а след това Фатма, но явно се е била нагълтала с много вода и веднага е загубила съзнание...

Г-жа Фериде се чуди от къде Фатма е знаела, че днес Мерт ще се учи да плува, а Дженк отвръща, че сигурно е следяла Мерт.
-Това е работа на Сумру, иначе от къде Фатма ще знае в колко часа е урока на Мерт – добавя Азра.

-Като се събуди, ще разберем – казва г-жа Фериде.-Дали да не се обадим на Сумру? – пита Азра.

-Да не мътим водата! По късно ще и разкажем, и да видим нейната реакция – предлага Дженк.

Г-жа Фериде предлага да заведе Мерт вкъщи и им казва ако има новини да ѝ се обадят.

Хамза казва на Кадир, че е важно да спечели делото за попечителството, за да спечели доверието на Челен

Кадир казва на Хамза, че ще вземе делото на Азра. Хамза го пита, как е реагирал Дженк, когато го е видял в ролята на адвокат, а Кадир му казва, че първо е задавал въпроси, но благодарение на г-жа Фериде му се е доверил, но Дженк е много умен и ще го държи под око.

-Важното е с това дело да спечелиш доверието им – казва Хамза, а след това го пита, дали Мелис знае, а Кадир му отговаря, че не знае, но скоро ще разбере. Хамза го предупреждава, че вместо да причини болка, на него ще причинят по-голяма!

Джансу ядосана на Сумру, че е крила от нея, че баща ѝ е жив, решава да напусне дома си. Сумру се опитва да се свърже с нея, но Джансу не и вдига.

Следователят казва на Дженк и Азра, че някой е помагал на Фатма да се укрива толкова дълго време

Следователят казва на Дженк и Азра, че някой е помагал на Фатма да се укрива толкова дълго време

Следователят показва кадри от камерите в басейна на Дженк и Азра и им казва, че въпреки, че Фатма не е можела да плува тя се е хвърлила да спаси момчето и същата тази жена се търси за отвличане.

-Да, за моя брат – потвърждава Азра.
-Аз говорих с лекарите, но няма да можем скоро да получим показания от Фатма – казва следователя и пита Азра, дали тази жена отдавна следи брат ѝ, а тя му казва, че брат ѝ живее с мащехата ѝ и тя нищо не знае.

Дженк се намесва в разговора и казва, че отдавна са намерили Мерт и пита, дали толкова дълго време е възможно Фатма да се укрива, а той му отговоря, че тя не е професионалист и със сигурност някой и е помагал.


Дженк и Азра се връщат в имението на Челен, където г-жа Фериде и Арда се опитва да разбере от Мерт, дали Фатма често се е срещала с Мерт, но не успяват.

Г-жа Фериде пита, дали Сумру знае, че Мерт е при тях, а ти отговоря, че не, а Серап им казва, че ще ѝ се обади, за да дойде и да си го вземе.

Арда отива с Мерт да реди пъзел, а Дженк казва на баба си, че Фатма е в критично състояние. Мелис се намесва в разговора и казва, че ако Фатма е била отвлякла нейния брат, тя е щяла да я удуши, а не спаси. Азра отвръща, че иска Фатма да бъде наказана според закона и иска по-бързо да дойде в съзнание.

Серап се свързва със Сумру и ѝ казва, че Мерт днес едва не се е удавил, но сега е добре и е у тях. Сумру отвръща вяло добре и казва на Серап, дали Мерт не може да остане у тях, защото нали знае положението на Джансу.

Г-жа Фериде предлага на Азра и тя да остане да спи в къщата, защото това ще бъде много добре за отношенията им с Мерт.


Зайнеп, дъщерята на Месут и Хюлия се връща у дома и макар и трудно прощава на баща си.

Сумру моли Дженк за помощ, за да се обади на Джансу и разбере къде е?

Дженк вижда Азра в кухнята и ѝ казва да си ляга, защото изглежда уморена, а тя му отговоря, че не може да заспи, защото постоянно си мисли, какво е щяло да се случи, ако днес не е отишла в басейна.

Дженк я успокоява, а тя му признава, че добре, че го е срещнала, защото неговото присъствие много бързо я успокоява.

-Може би затова се намерихме, както твоето посещение на басейна, а и нашата среща също – казва Дженк.
-Не забравяй куфарите, те са главните виновници, ние да се срещнем – добавя Азра.
-И да се паднем в басейна на любовта – казва Дженк.
В същото време Сумру се обажда на Дженк и му казва, че се нуждае от помощта му, защото не може да се свърже с Джансу.

Тя му обяснява, че двете са се скарали и Джансу си е събрала багажа и си е тръгнала, а сега тя не ѝ вдига телефона, и дали може той да ѝ се обади, защото тя се притеснява. Дженк и казва, че сега ще се обади…

Азра пита Дженк, дали нещо лошо не е станало, а Дженк и казва, че Азра си е събрала багажа и напуснала къщата на Сумру.

Джансу вдига на Дженк и разплакана му казва, че се е загубила и има голяма нужда от него и го пита, дали може да отиде при нея. Дженк се съгласява, а Азра го пита какво става, а той ѝ казва, че Джансу е ревала и той нищо не е могъл да разбере. Азра го моли когато разбере да му се обади, защото и тя се притеснява…

Джансу разказва на Дженк, истината, която е научила, а той ѝ казва, че трябва да изслуша майка си, защото сигурно Сумру има обяснение, защо не и е казала истината, че баща ѝ е жив.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...