Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.65 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра ще се опита да спаси Мерт и Фатма. Джансу разбира от Бурхан, че баща ѝ е жив. Вижте още какво ще се случи в еп.65 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 17 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 64 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра и Джек са много щастливи заедно. Азра е все по-уверена в любовта на Дженк. Джансу заплашва Кадир, че ако не остави Мелис и спечели делото за попечителството ще разкаже всичко на семейство Челен.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 65 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 януари 2022 по Diema Family:

Ягмур се чувства много неудобно, когато съучениците ѝ разбират, че училищният прислужник чичо Риза е баща ѝ, но Джейда я подкрепя.

Серап предупреждава Сумру, че Азми е мошеник.

Джансу казва на Кадир, че трябва да се раздели с Мелис и загуби делото на Азра, но той ѝ казва, че не е в позиция да се пазари с него.

Потенциален бизнес партньор посещава ресторанта, а управителката е доста красива и амбициозна жена, която си харесва Дженк, но след като той отхвърля ухажванията ѝ, тя решава да не работи с тях.

Джансу разбира от Бурхан, че баща ѝ е жив, което допълнително засилва напрежението между нея и майка ѝ.

Мерт се учи да плува, а Фатма също е там. Урокът приключва, но Мерт се подхлъзва и пада в дълбокия басейн, Фатма скача след него, но и тя не може да плува, така че и двамата потъват под водата. В този момент пристига Азра…
„Не пускай ръката ми“, еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

Ледовете между Мерт и Азра започват да се топят. След инцидента в басейна Мерт отива в имението на Челен и все по-малко страни от сестра си....

Ягмур се чувства много неудобно, когато съучениците ѝ разбират, че училищният прислужник чичо Риза е баща ѝ, но Джейда я подкрепя.

След като Джансу разкри пред съучениците на Ягмур, че училищният прислужник чичо Риза е нейният баща, първа Джейда се извинява на момичето и ѝ казва, че тя е искала само да я защити, но си мечтае да има баща като нейния.


Серап предупреждава Сумру, че Азми е мошеник, и ѝ разказва, какви неща е направил, когато тя му е дала пълномощно да управлява компанията от нейно име и не знае как го е направил, но сега притежава 10% от компанията им.

Кадир се среща с Джансу, а тя му казва, че трябва да се раздели с Мелис и загуби делото на Азра.

-Джансу ти не си в позиция, в която да се пазариш с мен – казва Кадир.

-Какво означава това? – пита Джансу.

Кадир ѝ казва, че Азра му е казала, че има свидетел, който ще докаже, че Сумру е замесена в отвличането на Мерт. Джансу му отвръща, че тя не мисли така.

-Знаеш ли, кое друго ми е интересно Джансу, колко навътре ти в тази работа?! – казва Кадир.

В същото време на Джансу се обажда Бурхан и иска да се срещне с нея, защото иска да поговори за нещо, което е свързано с баща ѝ.

„Без твоя поглед“, епизод 22 какво ще се случи?

Вижте повече

„Без твоя поглед“, епизод 22 какво ще се случи?

Вижте какво ще се случи в епизод 22 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 18 януари 2021 по...

В ресторанта пристига потенциален бизнес партньор за компания Челен, а управителката Бану е доста красива и амбициозна жена, която веднага хвърля око на Дженк.

Азра, която им представя фирмените ястия, също забелязва флиртуването на госпожицата с Дженк и това въобще не ѝ харесва. Бану казва на Дженк, че след като подпишат договора, го кани на вечеря, но той ѝ отказва, защото има планове с приятелката си и не може да отиде. Мъжете, който са с Бану предлагат и тя да дойде, а Дженк ги изненадва, като им казва, че сега ще я попитат, дали иска: - Азра съгласна ли си? – пита Дженк, а тя усмихната им казва, че не може да се присъедини към тях тази вечер. Бану казва, че трябва да си вървят и ще помислят над предложението им и ще им се обадят, дали ще работят с тях. След като Дженк отхвърли ухажванията ѝ, а и Азми също говори с нея, Бану решава да не работи с тях.


Хюлия се вижда със Серап и ѝ казва, че Месут са го оправдали, че не е виновен за смъртта на Четин, но тя е решила да се разведе с него. Серап я съветва да помисли и да не го прави, заради дъщеря си.

Джансу разбира от Бурхан, че баща ѝ е жив, което допълнително засилва напрежението между нея и майка ѝ.

Бурхан се среща с Джансу и ѝ казва, че баща ѝ е жив, и той е нейният баща, но тя не иска да повярва и си тръгва. Бясна на майка си, Джансу отива при нея в кафето и я пита, дали баща ѝ е жив? Сумру признава на дъщеря си, че е скрила от нея, че баща ѝ е жив, защото той не е бил достоен да бъде такъв, което допълнително влошава отношенията им, които и без това са разклатени.

Г-жа Фериде преминава през медицински преглед, при който не получава много добри новини.

Азра ще се опита да спаси Мерт и Фатма

Азра ще се опита да спаси Мерт и Фатма

Мерт се учи да плува, а Фатма го гледа отдалеч. Урокът завършва, но Мерт се подхлъзва и пада в басейна, а Фатма скача след него, за да го спаси, но тя също не може да плува.

В същият момент идва Азра и се хвърля да спасява Мерт. Изважда Мерт, а той казва на сестра си – Фатма, Фатма.

Азра се хвърля във водата, а Мерт казва: - Нека Азра да спаси Фатма!

Азра вади Фатма и ѝ оказва първа помощ, защото не диша. Идва бърза помощ. Разплакана Азра се обажда на Дженк и му разказва какво се е случило и сега с Мерт отиват в болницата, за да видят как е Фатма и го моли и той да дойде, защото има голяма нужда от него.

Дженк пристига и с Азра се питат какво е правила Фатма на басейна при Мерт, дали е искала да го отвлече?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“, с.3 еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.37 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.36 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“, с.3 еп.35 (bTV) – какво ще се случи...