Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.61 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра не издържа на напрежението в имението на Челен и решава да се изнесе. Оставя писмо на г-жа Фериде, но то попада в ръцете на Серап. Джен разбира, че не може да върне Азра, но я моли да не пуска ръката му! Вижте още какво ще се случи в еп.61 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 11 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 60 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Г-жа Фериде предупреждава Азра, че с гнева си няма да постигне нищо. Азми показва на Дженк, че няма да си тръгне доброволно от компанията на Челен. Джансу много добре играе ролята си на съсипано момиче, но което желае доброто на всички.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 61 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 януари 2022 по Diema Family:

Бурхан идва на вечеря и казва на Джансу, че я е видял на крайбрежната улицата с едно момче. Сумру започва да подозира, че Джансу не е искрена с нея.

Азра прави всичко възможно, за да се срещне с Мерт, но Сумру не ѝ позволява. Фатма ѝ се притича на помощ.

Азра не издържа на напрежението в имението на Челен и решава да се изнесе. Оставя писмо на г-жа Фериде, но то попада в ръцете на Серап.

Джен разбира, че не може да върне Азра, но я моли да не пуска ръката му!

Кадир е ядосан, защото разбира, че има чувства към Мелис.


Текст от potv.bg

Бурхан идва на вечеря в дома на Сумру и казва на Джансу, че майка ѝ е много настоявала той да дойде на вечеря и той се съгласил.

-Добре сте направили, защото майка ми в последно време не се среща с никой – казва Джансу, а Сумру се съгласява с дъщеря си.

Бурхан пита Джансу, дали случайно днес не е била с един младеж на крайбрежната улица. Сумру отговоря вместо дъщеря си, че тя си е била вкъщи, смутена Джансу потвърждава думите на майка си, а Бурхан отвръща, че явно се е припознал.

Джансу сменява темата на разговора, като пита майка си, дали е говорила за убийството с Азра за чичо ѝ Месут. Бурхан пита Сумру за какво убийство става дума. Сумру му отговоря, че нейната доведена дъщеря смята, че баща ѝ е бил убит, а вчера гл. свидетел по делото е бил убит.

-Гледай ти, аз си мислех, че мъжът ти е починал вследствие на инцидент, а виж какво била работата – замисля се Бурхан.

Джансу се качва в стаята си, а Бурхан пита Сумру, дали тя е убила мъжа си, а след това и свидетеля. Сумру се засяга и му отвръща, че да, тя е серийна убийца, а той ѝ отговоря, че много добре я познава и дали иска да ѝ припомни мечтите на бедното момиче от квартала...

Преди да си тръгне, Бурхан казва на Сумру, че ако е на нейно място, първо би се избавил от Фатма!

По-късно Джансу признава на майка си, че Бурхан е бил прав и тя днес е била на крайбрежната улицас приятел, но няма връзка с него, както си е помислил нейният стар приятел.

Текст от potv.bg

Азра прави всичко възможно, за да се срещне с Мерт, но Сумру не ѝ позволява. Фатма ѝ се притича на помощ.

Азра отива в къщата на Сумру, за да се види с Мерт, но тя не пуска, защото и е направила предложение: „Дженк или Мерт“ и тя не е взела решение. Фатма вижда разплакана Азра, как вика Мерт да се покаже на терасата, но той не излаза и решава да ѝ помогне, като светва с лазерно фенерче, а Мерт мислейки, че е Фатма излиза на терасата. Азра моли брат си да ѝ каже, дали е добре, но идва Сумру и го вкарва обратно в стаята.

Мелис запознава Кадир с приятелите си от университета, едно от момчетата изпитва неговото търпение, като казва, че на Мелис все се лепят някакви мошеници…

Текст от potv.bg

Азра напуска имението на Челен и оставя писмо на г-жа Фериде, което попада в ръцете на Серап.

Дженк няколко пъти се опитва да се свърже с Азра, но тя не му вдига и той я чака пред входната врата. Виждайки я Дженк почти ѝ се навиква: - Къде ходиш, а и защо не ми вдигаш, толкова пъти ти звънях!

-Не съм чула – разстроена му отговоря Азра.-Какво означава, че не си чула, а телефона не си ли си поглеждала? – ядосан е Дженк.-Не съм, защо преувеличаваш – ядосана е и Азра.

Дженк ѝ казва, че си е помислил, че може нещо да ѝ се е случило. Азра му отговаря, че е добре. Дженк я пита, къде е била? Азра му казва, че се опитала да се види с Мерт, но Сумру не ѝ е разрешила.

-Разбира се – казва Дженк, а Азра се ядосва и му отвръща, че тя винаги създава проблеми. -Азра, ти добре, че не исках това да кажа!-Егоистката Азра изпълнена с гняв, която прави всички около себе си нещастни – бясна е Азра.-Азра в последно време, стават неща, с които ти не се справяш – казва Дженк.-Знаеш ли, защо ми е тежко, защото никой не се опитва да ме разбере, Дженк! Никой не ме слуша! Да! не съм добра сестра, не мога да приема, това което стана и да остана спокойна, но аз съм такава – отвръща Азра.-Не говори така, разреши ми да ти помогна – моли я Дженк, а тя му казва, че няма нужда от помощта му и влиза в къщата, където събира багажа си.

Серап я вижда и тайно наблюдава.

-Мине, мога ли да дойда при теб – обажда се Азра на приятелката си.

Серап е щастлива като вижда, че Азра пълни куфара си.

Азра оставя писмо на г-жа Фериде и си тръгва от имението на Челен.

Серап влиза в стаята на Азра и взема писмото:

„Лельо Шекер, Ти беше с мен в най-трудното за мен време. Беше за мен майка, баща и приятел… Отвори за мен сърцето си и стана за мен семейство. Каквото и да правя, аз никога няма да мога да ти се отплатя за добрините, които направи за мен. Аз не исках да се сбогувам с теб по този начин, но знам, че ти няма да ми позволиш да си тръгна! Извинявай ако съм те разстроила, но имам нужда да остана сама, за да намеря себе си.“

Серап прочита писмото и го прибира в джоба си, а след това щастлива влиза в стаята на свекърва си, за да я провери и вижда, че тя спи.


Текст от potv.bg

Джен разбира, че не може да върне Азра, но я моли да не пуска ръката му!

Мине пита Азра, дали г-жа Фериде знае, че си е тръгнала, а тя ѝ казва, че е оставила бележка, защото не иска повече никой да разстройва. Мине я пита, дали на Дженк е казала, а тя и признава, че не е могла. - Сумру ме хвърли в такъв огън… Поиска да се откажа от Джанк, ако искам Мерт…

Дженк се връща и разбира от майка си, че Азра си е заминала.

Дженк се обажда на Азра.

Азра поглежда телефона си, а Мине я съветва да му вдигне, и да каже, че е с нея, защото е късно и той много ще се притеснява.

-Азра къде си? – пита Дженк.-Аз ти вдигнах, за да не се тревожиш. При Мине съм! И докато не е станало още по-лошо, за малко искам да съм по-далече от вас. Моля те, не мога да се върна в тази къща!-Азра за какво говориш?! Ти не можеш да си тръгнеш, ей така без да сме поговорили! Нямаш право! Кажи къде си?-Утре ще поговорим! Не искам да се караме! – казва Азра.
-Не ме карай да те търся, кажи ми къде си? – настоява Дженк, а тя ме казва, че ще му изпрати адреса.

Дженк пристига и взема куфара на Азра и ѝ казва да тръгват и ще поговорят вкъщи. Азра му отговоря, че не иска да се връща, а Дженк толкова настоява, че Мине се начесва и казва на Дженк, че трябва да разбере, че Азра не иска да се върне в неговата къща.

-Добре, няма да ходим у нас, но да поговорим насаме – казва Дженк като хваща Азра за ръка и се отдалечават от Мине.

-Ти наистина ли ме захвърляш и си тръгваш от мен, Азра? -пита Джинк.

-Аз съм принудена да си тръгна. Не виждаш ли, аз причинявам вреда на всеки в този дом – отговоря Азра.

-Азра, ти си моя живот, дори животът ми да поискат, аз не мога да се откажа от теб! – признава Дженк
-Защо ми казваш това? Мислиш, че аз мога да го преживея, ако нещо се случи с теб? – отвръща Азра

-Тогава не си тръгвай! – моли Дженк.

-Дженк, не настоявай, аз не мога да дишам, нямам сили! Трябва да остана малко сама! – казва Азра.

-Азра, няма да те пусна! Ние си дадохме дума, ти забрави ли? Ние взехме решение да се борим заедно! – припомня Дженк.

-Аз и така се боря, но всички, които срещнах по пътя си ме ненавиждат! Даже брат ми не иска да ме погледне! – отговаря Азра.

-Тогава, не пускай ръката ми, Азра! Аз също ще ти помогна, заедно ще преминем през тези трудности! Моля те не постъпвай, така с нас, Азра! – моли Дженк.
Текст от potv.bg

Азра му отговоря, да не мисли, че на нея и е лесно да си тръгне от тази къща, и да не чува гласа му, за не го вижда всеки ден, но трябва да я разбере и прости, защото не може да се върне обратно!

-Аз те обичам, Азра! Моля те не постъпвай така с нас!
-И аз те обичам, Дженк! Но не искам да карам баба ти и майка ти, да преживяват всичко това! Колко и да се старая, всичко е напразно, нима не го виждаш! Имам нужда от време, за да си поема глътка въздух и намеря себе си!

-Какво ще кажеш на баба? – пита Дженк, а тя му казва, че това което и е на душата! Знам, че тя ще ми се ядоса, но аз съм принудена да го направя!

-Добре, няма да настоявам, но искам да ми дадеш дума, че каквото и да се случи, никога няма да се откажеш от НАС! - казва Дженк.
-Даже и да искам, аз никога няма да мога да се откажа от теб, Дженк! - разплаква се Азра, а Дженк я прегръща.


Кадир е ядосан, защото не е безразличен към Мелис.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...