Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.6 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк започва работа не като шеф в компанията, както си мислеше, а като обикновен мияч. Азра се съгласява да продава вечер плов, вместо съпруга на Гьонюл. Назми изпраща Мерт в магазина, а той се губи. Мерт се обажда на Сумру, тя идва и го взема, но катастрофират. Вижте още какво ще се случи в еп.6 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 25 октомври 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 5 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра и Мерт тайно прекарват нощта в една болнична стая. Мерт, който много трудно понася промените иска да се прибере вкъщи. Азра моли Сумру да вземе за няколко дни Мерт, докато си намери работа, но тя ѝ отказва. Гьонюл предлага на Азра да остане с Мерт при нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 6 на „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 25 октомври 2021 по Diema Family:

 • Дженк започва работа не като шеф в компанията, както си мислеше, а като обикновен мияч.
 • Серап е щастлива, че Дженк е започнал работа и му изпраща букет цветя, а Дженк я поставя в неудобно положение, като си прави селфи на работното място с колегите и качва в социалните мрежи.
 • Хюлия съветва Сирап, че трябва да вземе нещата в свои ръце, защото децата ѝ са вече големи и съдбата им не трябва да решава г-жа Фериде, а тя!
 • Азра се съгласява да продава вечер плов, вместо съпруга на Гьонюл.
 • Г-жа Фериде казва на Дженк, че го е пратила да работи в кухнята, защото трябва да започне от най-долното стъпало във фирмата, за да може да се научи как да я ръководи когато стигне на върха.
 • Сумру показва на Джансу луксозният им нов дом и ѝ казва да престане да се притеснява за Азра и Мерт.
 • Джансу, Дженк и Тарък отиват на кафе в заведението пред, което Азра продава плов. Дженк чува как двама мъже говорят неприлично за Азра, а след това отиват при нея, а Дженк отива и ги пребива от бой.
 • Назми изпраща Мерт в магазина, а той се губи. Азра е съсипана когато разбира, че брат ѝ е изчезнал.
 • Мерт се обажда на Сумру, тя идва и го взема, но катастрофират.

„Не пускай ръката ми“, еп.7 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.7 (Diema Family) - какво ще се случи...

Сумру си мисли, че Мерт е мъртъв и го оставя в храстите. Дженк оставя работата в кухнята в ресторанта, за да помогне на Азра, като прави...

Дженк започва работа не като шеф в компанията, както си мислеше, а като обикновен мияч.

След като Дженк взе документите на Азра и ѝ обеща да ги даде на неговия приятел, за да има по-голям шанс, за да я наемат на работа, се върна обратно и вижда, че баба му е вече в кабинета си.

Дженк пита баба си, какво е това събрание без край, а тя му отговоря, че деловият живот е такъв.

- Какво ще правим сега? - пита Дженк.
- Твоята решителност много ме радва – отвръща г-жа Фериде.
- Аз нали обещах, че ще дойда. Трбва да започваме, какво ще правим? – казва Дженк.

Г-жа Фериде му казва, че за начало трябва да се научи да бъде търпелив. Азми влиза и е много учуден да види Дженк при Фериде и го пита, не си ли тръгна, а той му казва, че се е върнал, за да опита късмета си още един път.

- Азми, какво има? - пита го г-жа Фериде.
- Тарък дойде и отиде да се заеме с кухнята за нуждаещите си – казва Азми, а Фериде му казва да заведе и Дженк...
- Не говорихме, да работя в кухнята – казва Дженк на баба си, а тя му казва да върви с Азми.

По пътя Дженк дава на Азми документите на Азра и му казва бързо да ги придвижи и наеме на работа, а той го пита, дали му е приятелка, а Дженк му казва, че му е позната.

Азми казва, че ще ги изпрати в отдел „Кадри“, а Дженк му казва, че това е можел и той да направи, но иска той да се заеме, за да я назначи по-скоро на работа.

Азми води Дженк в кухнята на един от ресторантите и казва на Метин, главният готвач, че това е внукът на г-жа Фериде и той от днес ще работи при тях. Дженк пита Азми това някаква шега ли е, а Азми му казва, че Метин ще му каже какво да прави и му пожелава лека работа.

Дженк се преоблича и се заканва на баба си: - Значи това е твоят начин, ще видим, кой ще победи!

Азра казва на Гьонюл, че е подала документи на разни места, но се надява, че може да я вземат в един от ресторантите. След което пита брат си, дали Дженк-куфара ще я уреди на работа, а Мерт ѝ казва, че не...

Фериде отива да провери какво прави Дженк и е много изненадана, че той спокойно върши нещата, който му казва Метин.

Серап е щастлива, че Дженк е започнал работа и му изпраща букет 
цветя, а Дженк я поставя в неудобно положение, като си прави селфи на 
работното м...

Серап е щастлива, че Дженк е започнал работа и му изпраща букет цветя, а Дженк я поставя в неудобно положение, като си прави селфи на работното място с колегите и качва в социалните мрежи.

Серап е щастлива, че Дженк започна работа и дори му изпраща букет цветя. В кухнята Дженк приема букета на майка си и кара колегите си от кухнята да си направят селфи, а след това качва в социалната мрежа.

Хюлия, която е при Серап на кафе, вижда снимката и започва да се смее, и ѝ казва, че дъщеря ѝ е изпратила снимка на Дженк, която той качил на страницата си: - В кухнята, а в ръцете със цветя – не може да спре да се смее Хюлия. Серап я пита, дали може да я види, виждайки я Серап изпада в шок.

- Какъв забавен младеж – казва Хюлия и продължава да се хили.

Серап опитва да се измъкне от неудобното положение, като казва, че той е направил снимката, когато се е събрал персонала, а Хюлия разглеждайки по-подробно снимката ѝ казва, че Дженк работи там, защото е с престилка, като останалите.... и е написала: „Цветя от мама за първия ми работен ден“.

Хюлия съветва Сирап, че трябва да вземе нещата в свои ръце, защото децата ѝ са вече големи и съдбата им не трябва да решава г-жа Фериде, а тя!

Азра се съгласява да продава вечер плов, вместо съпруга на Гьонюл.

Назим, съпругът на Гюньол ѝ казва, че те двамата едва свързват двата края, а тя е приела в дома им Азра и Мерт. Гюньол му казва, че е срамота и грях да ги остави на улицата, а и Азра е завършила в Америка и си търси работа. Назми предлага на жена си, Азра да продава плоф (пилаф) вместо него вечерта, а Азра която ги чува веднага се съгласява, но казва, че трябва да наглеждат Мерт. Гюньол е против, а Назми ѝ казва, какво толкова сложно има, трябва да сложи плофа в чиния и да вземе парите, а и гърбът му така ужасно го боли, преструва се Назми.

Г-жа Фериде казва на Дженк, че го е пратила да работи в кухнята, защото трябва да започне от най-долното стъпало във фирмата, за да може да се научи как да я ръководи когато стигне на върха.

Вечерта Серап нервирана пита свекърва си, с какво Дженк е заслужил да работи в кухнята? В същото време идва Дженк и пита майка си, какво толкова е станало, баба му се забавлявала с него, а той решил да по-забавлява всички.

- Не е смешно, Дженк, изтрий я веднага! – нервира се отново Серап.
- За какво се притесняваш, мамо? Виж как това се харесва на баба! Тя смята, че аз съм достоен за това, затова ти трябва да си спокойна! - казва Дженк.
- Майко, аз наистина не мога да те разбера?! Как може Дженк да бъде наравно с всички останали?
- Серап, тези хора, сами си изкарват хляба! - казва Фериде
- Да, аз нищо не съм казала срещу тях, но... – отвръща Серап.
- Снахо, разбира се, че Дженк заслужава висока длъжност, но той трябва сам да се изкачва по-стълбата.
-Бабо, ти казваш, че още съм в началото на пътя?!
- Виж, синко, за да си добър ръководител, трябва добре да се постараеш! Някой да е успял веднага! - казва баба му.
- Бабо, аз не искам да съм готвач! Аз искам да съм предприемач!
- Аз също съм за това, но на колко си години, а нито един път не дойде в компанията, не знаеш как да ръководиш и управляваш, защото не знаеш, какво се случва в нея – опитва се да му обясни Фериде.

Дженк казва на баба си, че не познава компанията, но знае как да я ръководи, защото е учил за това, но тя го наказва по този начин, защото са го изгонили. Г-жа Фериде му казва, че греши, а тя тя толкова много се е надявала, като го видяла как работи и старае днес, а Дженк ѝ отвръща, че това, че е работел тихо в кухнята я е успокоило, напразно се е надявала.

- Аз не съм глупак, бабо и зная, че ти си играеш с мен, но аз ще продължа да играя. Ако искаш война, аз съм за, но не забравяй, че ще победи един от нас! - казва Дженк и отива в стаята си, а Серап го последва и отново го моли да изтрие снимката и му дава пари и го предупреждава, че баба му не знае.

Сумру показва на Джансу луксозният им нов дом и ѝ казва да престане да се притеснява за Азра и Мерт.

Сумру показва на Джансу новият им дом и я пита, дали и харесва.

- Мамо, ти си взела най-луксозният?!
- И какво от това!
- Мамо, как ще платим за него?
- Аз съм го платила за няколко месеца, но ще си намеря работа, а и ти започна, всичко ще се нареди – казва Сумру.

Джансу казва на майка си, че днес е била в училището на Мерт и разбрала, че той вече не ходи на училище.

- Няма как да ходи, Джансу, нямаше с какво да платя втория срок, нямаме пари!

Джансу казва, че искала да се обади на Азра, но не знаела какво да ѝ каже, а майка ѝ казва, че днес е била при Хюлия и тя и казала, че Азра и Мерт са си отишли, значи не трябва да се притесняват за нея, някъде добре се е устроила.

- Мамо, къде може да са отишли, при кой?
- Уффф Джансу, не съм питала за това, какво ни интересува, а и ти престани да се тревожиш! Отиди да се поразсееш с приятели, звънни на Дженк...

Приятелят на Мелис, сестрата на Дженк отново иска пари от нея и ѝ дава идея, да излъже семейството си, че и трябват пари за езиков курс, а тя да му ги даде на него. Мелис се притеснява, че баба ѝ може да разбере, но той ѝ казва, че това е за последен път...

Джансу, Дженк и Тарък отиват на кафе в заведението пред, което Азра продава плов. Дженк чува как двама мъже говорят неприлично за Азра, а след това отиват при нея, а Дженк отива и ги пребива от бой.

Азра се обажда на Гьонюл, за да я пита как е Мерт, а тя ѝ казва, че с него всичко е наред, за не се притеснява, но тя не знае, че в същото време Назми изпраща Мерт в магазина. Разбирайки какво е направил мъжът ѝ Гьонюл излиза да търси Мерт.

В кафенето Дженк чува зад гърба си двама мъже да обсъждат момичето, което продава плов на улицата, а Джен любопитен се обръща и разбера, че това момиче е Азра, Джансу също я вижда и казва на Тарък и Дженк, че си тръгва. Дженк казва на Тарък да изпрати Джансу до таксито, а той ще го почака и ще плати сметката.

Дженк вижда двамата младежи от кафенето пред количката с плов на Азра, че с занасят с нея и ги пребива от бой.

- Дженк, спри, моля те, какво имаш против мен!

Азра го моли да спре, идва и полицията. Количката с плова е преобърната, а Азра не знае какво ще прави, как ще обясни на Назми.

- Ти пък от къде се взе? - пита Азра Тарък, а той ѝ казва, че е приятел на Дженк и когато се среща с нея, все страни неща стават.

Азра го пита за какви среща говори, да погледне какво е станало заради тях: - Стойте по-далеч от мен, ти и приятеля ти! - казва Азра на Тарък.

Азра се чуди какво да прави, а вижда, че и телефона и е счупен.

Дженк попада в ареста.

Азра е съсипана когато разбира, че брат ѝ е изчезнал.

Азра е съсипана когато разбира, че брат ѝ е изчезнал.

Назми изпраща Мерт в магазина, а той се губи.

Гьонюл не може да открие Мерт и отива при Азра и ѝ казва, че Мерт се е загубил. На Азра от чутото ѝ прималява, а Тарък казва, че ще докара колата. Гьоньюл я успокоява, че ще го намерят...

Тарък също успокоя Азра, че ще намерят Мерт и им предлага да се разделят, за да го открият по-бързо. Гьонюл казва на Тарък, че Мерт е дете с аутизъм и много добре не изразява нуждите си...

Мерт се обажда на Сумру, тя идва и го взема, но катастрофират.

Мерт се обажда на Сумру, тя идва и го взема, но катастрофират.

Мерт влиза в един магазин за телефони и продавачът го пита, дали знае номер, на който да се обади, а той взема телефона и набира номера на Сумру.

- Мамо?
- Мерт?!

Сумру пристига и пита Мерт, какво прави тук, а магазинера ѝ казва, че момчето явно не обича да разговоря, Сумру му благодари и качва Мерт в колата си.

В колата Сумру казва на Мерт, че не е забравил номера ѝ, а Мерт отговоря, че тя така му е казала. Сумру се опитва да се свърже с Азра, но телефона ѝ е изключен. Сумру си казва, че е станало нещо, защото Азра никога не си изключва телефона. Пита Мерт къде живеят, а той ѝ казва, че Азра е отишла на работа и започва да плаче и буйства, Сумру се опитва да го успокои, при което я разсейва те катастрофират.

 • Епизод 6 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ може да гледате от 21:00 часа на 25 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...