Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.45 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерт отказва да тръгне с Азра, затова той отива със Сумру в къщата на Челен. Азра се опитва да разбере какво се е случило с Мерт, дали Сумру има нещо общо с неговото отвличане, но Мерт не иска да говори с Азра… Независимо от опитите на Дженк и Арда да помогнат на Азра да се доближи до брат си, Мерт не иска да остане със сестра си и тръгва със Сумру. Вижте още какво ще се случи в еп.45 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 17 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 44 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк разпознавайки Мерт на снимките, които Арда му изпрати, радостен води Азра в детския дом. Азра няма време да се зарадва, че Мерт се е намерил, защото той не иска да я вижда и избира да отиде със Сумру, а не със нея. Кадир, братът на Едже смята, че Дженк е виновен за смъртта на сестра му и се заканва да го убие.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 45 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 17 декември 2021 по Diema Family:

Мерт отказва да тръгне с Азра, затова той отива със Сумру в къщата на Челен.

Азра се опитва да разбере какво се е случило с Мерт, дали Сумру има нещо общо с неговото отвличане, но Мерт не иска да говори с Азра…

Независимо от опитите на Дженк и Арда да помогнат на Азра да се доближи до брат си, Мерт не иска да остане със сестра си и тръгва със Сумру.

Г-жа Фериде казва на Азра, че за да се държи Мерт така с нея има причина и те ще я открият и намерят решение.

Фатма не може да се примери, че може да е далече от Мерт и отива в къщата на Сумру, за да ги чака.

Серап не може да търпи Азра в дома си и казва на Дженк, че той трябва да разбере, че Азра ще се сдобри с брат си и махне от къщата им.

Азра пита г-жа Фериде, дали Мерт ще ѝ прости, а тя ѝ отговоря, че той ще и прости, когато тя си прости.
Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.46 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.46 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и семейство Челен отиват в дома на Сумру, но Мерт отново отказва да говори със сестра си. Дженк обещава на Азра, че той няма да...

Г-жа Фериде не може да се свърже с Дженк и Азра и се обажда на Серап, дали тя не знае, къде са отишли Азра и Дженк. Серап също звъни на Дженк, но той не ѝ вдига, тогава Мелис казва на майка си, да се обади на Арда.

Арда казва на Серап, че Дженк и Азра са в детския дом, намерили са Мерт, но Азра и Сумру са се скарали.

Сумру излиза с Азми и Мерт от детския дом и обяснява на Азми, че не може да остави детето, независимо, че не е неин син., а Азми ѝ казва, че Азра не иска да я разбере.

-Аз заради Мерт правя всичко това., съпругът ми го повери - продължава Сумру, а Азми ѝ казва да не се разстройва…

Останала насаме с Мерт, Сумру го обработва, като казва на Мерт, че тя никога не го е оставяла като Азра и той трябва да ѝ има доверие….

Азра все още не е дошла на себе си, защото от стреса кръвното ѝ падна и припадна. Дженк е притеснен за нея, а Арда ѝ носи вода – Азра идва на себе си.

-Дженк, къде е Мерт? Преди малко беше тук, къде е сега?! Дженк, ние намерихме Мерт? Не е било само сън, нали?– притеснена пита Азра, а Дженк я моли да се успокои, а Арда ѝ казва, Мерт е поискал да си тръгне със Сумру.

-Как можахте да му позволите?! – казва Азра и притеснена хуква към изхода на детския дом.

Текст от potv.bg
Мерт   отказва да тръгне с Азра, затова той отива със Сумру в къщата на Челен.

Мерт отказва да тръгне с Азра, затова той отива със Сумру в къщата на Челен.

Азра вижда Сумру и Мерт и се опитва да хване брат си за ръка, но Сумру ѝ казва, да се успокои, защото без това е изплашила детето като е припаднала.

-Коя си ти, че да решаваш за брат ми? – ядосана е Азра. Дженк и казва да се успокои, че те също ще тръгнат с тях. Сумру ѝ казва, да го повика, да види, дали Мерт ще поиска да тръгне с нея?!
-Така или иначе, Мерт ще дойде с мен – не се примирява Азра.

Мерт взима камъче и очертава кръг около него и Сумру.

-Виждаш ли?! – доволна е Сумру, а Азра е съсипана.

-Г-жо Сумру, ще е най-добре да дойте с нас вкъщи, за да е спокойна Азра – предлага Дженк.

-Разбира се, че ще дойда! Аз искам само да помогна и нищо повече – прави се на добричка Сумру.

Мелис казва на майка си, че не може да повярва, че от толкова много детски домове, Мерт се оказал в този, в който помагал Арда. Серап казва на дъщеря си, че момчето се е намерило, а Мелис казва, че най-важното е, че ще се отърват от Азра.

Пристига г-жа Фериде и Серап ѝ съобщава новината, че Азра е намерила брат си, а тя много се радва и казва на Хасан да ходи да купи дрешки и играчки за момчето….

Серап казва на свекърва си, че Азра е намерила брат си и сигурно няма да иска да остане в тяхната къща, но г-жа Фериде ѝ отговоря, че не вижда защо Азра да иска да си тръгне…

Текст от potv.bg
Мерт пристига в къщата на Челен, а г-жа Фериде радостна иска да го 
прегърне, а Азра ѝ казва, че Мерт трудно общува с непознати, той дори и 
нея не...
Мерт пристига в къщата на Челен, а г-жа Фериде радостна иска да го прегърне, а Азра ѝ казва, че Мерт трудно общува с непознати, той дори и нея не е искал да прегърне.
-Той дори не ме погледна в лицето, лельо Шекер. Той много ми е сърдит за това, че го загубих – съсипана е Азра, а г-жа Фериде и казва да не се разстройва, защото той е още малък и с времето всичко ще си дойде по местата.

Сумру се извинява на Серап, че ги е притеснила, но Мерт не иска да я пусне и тръгна с Азра.

-Не иска да види сестра си ли?!.... Защо е толкова обиден на Азра? – питат Серап и Мелис.
-Бог знае, какво си говорила на Мерт, че той дори не иска да ме погледне – казва Азра, която чува разговора на Сумру с Мелис и Серап.
-Интересно, кога съм успяла да го направя, като Мерт през цялото време беше с ненормалната Фатма – отвръща Сумру.
-Ти си знаела, къде се намира Мерт и всичко си планирала – казва Азра.

Г-жа Фериде казва на всички да се успокоят и пита Сумру, как се е случило всичко това?

-Браво, г-жа Фариде и вие подкрепяте Азра и ме нападате все едно съм виновна – отвръща Сумру.

Г-жа Фериде ѝ казва, че никой не е обвинява, а иска да разбере, кой им е причинил всичко това, за да си понесе наказанието?!

Сумру казва, че много дни с Азми са търсили Мерт.

-С Азми ли? – изненадана е г-жа Фериде.
-Колко внимателен и добър човек, нали бабо – намесва се Дженк.

Сумру им казва, че как точно е открил Мерт знае Азми, но тя е намерила телефона на Фатма, а след това написала жалба в полицията срещу нея.

Дженк пита Сумру, защо не е казала на Азра, че е открила телефона на Сумуру, а тя се оправдава, че Азра е нямало да ѝ повярва, защото тя е подала жалба в полицията, че тя е отвлякла Мерт.

Азра се намесва и казва, че все още не си и е променила мнението.

Текст от potv.bg

Азра се опитва да разбере какво се е случило с Мерт, дали Сумру има нещо общо с неговото отвличане, но Мерт не иска да говори с Азра…

Останала насам с Мелис и Серап, Сумру продължава да очерня Азра в очите им, като им казва, че Джансу се е грижела повече за Мерт, отколкото Азра…

Мелис казва на Сумру, че Азра много е обичала баща си и сигурно се е изменила след неговата смърт, а Серап я пита откъде тя знае, че Азра е обичала баща си, а Мелис крие от майка си, че е прочела това в дневника на Азра и ѝ казва, че всички момичета са такива, обичат повече бащи те си. Сумру казва, че Мелис казва истината, но след смъртта му Азра станала такава.

Текст от potv.bg
Независимо от опитите на Дженк и Арда да помогнат на Азра да се 
доближи до брат си, Мерт не иска да остане със сестра си и тръгва със 
Сумру.

Независимо от опитите на Дженк и Арда да помогнат на Азра да се доближи до брат си, Мерт не иска да остане със сестра си и тръгва със Сумру.

Г-жа Фериде успокоява Азра, че трябва да има търпение и всичко ще се оправи, но сега най-важното е, че Мерт се е намерил.

Дженк казва на Азра, че рано или късно Мерт ще ѝ прости. Азра се разстройва още повече и отвръща на Дженк, че преди никога Мерт не я е мразил, да сърдил се за ден-два, но никога не се е държал така с нея.

Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк разпознавайки Мерт на снимките, които Арда му изпрати, решава да изненада Азра и я води в детския дом. Азра няма време да се зарадва, че...

Г-жа Фериде казва на Азра, че за да се държи Мерт така с нея има причина и те ще я открият и намерят решение.

Азра продължава да се обвинява, че тя е виновна за всичко, че е загубила брат си.

Фатма не може да се примери, че може да е далече от Мерт и отива в къщата на Сумру, за да ги чака. Вечерта се показва на Мерт, а той е радостен, че я вижда.

Мерт не издава Фатма, но Сумру подозира, че Фатма е наблизо…

Серап не може да търпи Азра в дома си и казва на Дженк, че той трябва да разбере, че Азра ще се сдобри с брат си и махне от къщата им.

Серап казва на свекърва си, че Азра не е толкова невинна, след като родният ѝ брат не иска да я вижда. Един бог знае, какво му е направила.

Г-жа Фериде защитава Азра и казва, че като разберат причините, тогава ще говорят.

В този момент идва Азра, която е съсипана и казва на г-жа Фериде, че трябва да е до Мерт, че не може да е далече от него.

Дженк казва на Азра, че утре ще я заведе и я моли да не се измъчва. Азра залите, Дженк става да я хване, но г-жа Фериде първа реагира и я хваща, като я пита, дали е добре и ѝ казва да отидат в стаята ѝ.

В същото време идва Арда и пита майка си, дали Азра е добре?

-Откъде да знам? – троснато отговаря Серап.
-Мамо, Азра, току-що намери брат си, но не можа за му се порадва… казва Арда, а Серап го прекъсва и му казва, да замълчи, нали детето се е намерило, но тя не може да разбере, защо Азра така се държи.
  • Серап казва на Дженк, че трябва да разбере, че Азра ще се сдобри с брат си и ще си тръгне от тяхната къща!

  • Азра пита г-жа Фериде, дали Мерт ще ѝ прости, а тя ѝ отговоря, че той ще и прости, когато тя си прости.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...