Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк се вижда с баба си в болницата и я моли да му прости, че не е могъл да им попречи. Дженк не позволява на Азра да се види с баба му, но и казва, че откак тя е влязла в живота му, само го лъже и че много е сгрешил, но вече тя е никоя за него! Азми и Серап си мислят, че г-жа Фериде наистина не е наред с главата, затова не са я пуснали от болницата. Г-жа Фериде е много изненадана, след като разбира, защо лекарката не я е пуснала да си ходи и коя е тя в действителност. Вижте още какво ще се случи в еп.35 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 3 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 34 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Семейството на Дженк се опитва да го освободи от ареста. Азра също е отведена в полицията, защото е обвинена в измама. Дженк и Арда са разочаровани от майка си. Започва психиатричния преглед на г-жа Фериде. Какво ли ще бъде решението?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 35 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 3 декември 2021 по Diema Family:

 • Лекарката не позволява на г-жа Фериде да се прибере
 • Сумру дава показания в полицията срещу Азра.
 • Дженк се вижда с баба си и я моли да му прости, че не е могъл да им попречи.
 • Дженк не позволява на Азра да се види с баба му, но и казва, че откак тя е влязла в живота му, само го лъже и че много е сгрешил, но вече тя е никоя за него!
 • Азми и Серап си мислят, че г-жа Фериде не е наистина наред с главата, затова не са я пуснали от болницата.
 • Мелис осъзнава колко ценна е за нея баба ѝ, и е много разстроена, че не е попречила на майка си…
 • Г-жа Фериде е много изненадана, след като разбира, защо лекарката не я е пуснала да си ходи и коя е тя в действителност.
 • Дженк и Арда търсят сметка на майка си, защо е направила това с баба им, след като те са били против, а Серап се оправдава с г-н Азми.
 • Сумру казва на Хюлия и Месут, че Азра е влюбена в Дженк и явно всичко е планирала, чрез г-жа Фериде да се добере до него…
 • Дженк напада Азми и му казва, че той знае, че е направил капан на баба му, но той няма да остави нещата така!

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

Серап гони Азра. Хюлия разбира, че Месут е дал пари на Сумру и решава по хитър начин да си ги върне. Дженк казва на баба си,...

Лекарката не позволява на г-жа Фериде да се прибере

След като Дженк е освободен от полицията веднага тръгва за болницата, а пред нея вижда Арда и го пита, дали е могъл да поговори, а той му казва, че не е успял, защото са забрали баба му да я разпитват.

Двамата влизат в болницата и се интересуват, къде е кабинетът където се провеждат психо тестовете и една сестра им показва. Дженк вижда, че от кабинета излиза една лекарка и я пита, дали може да я попита за една пациентка – Фериде Челен.

Лекарката им казва, че тя е говорила с нея, но са я отвели в стаята ѝ и ги пита, кои са те, а Дженк казва, че Фериде Челен е тяхна баба и пита дали са готови резултатите от теста, а тя се усмихва и им казва, че навярно искат да я попитат, дали баба им е наред с главата?

Дженк и Арда се споглеждат, а Дженк отговоря, че те се интересуват от здравето на баба си?! Лекарката им казва да не се притесняват, защото тя е добре. Арда пита лекарката, дали може да се видят с нея. Тя им казва, че може, а Дженк я пита, дали може да я изпишат, а тя му отговоря, че засега това е невъзможно, защото тя още не е подписала документите. Дженк пита проблеми ли има?

-Да има! Аз не мога да повярвам, че г-жа Фериде по собствено желание е завещала цялото си състояние на човек, който познава от няколко дена. А вие вярвате ли в това?

Дженк пита лекарката, дали това е въпрос, тест или просто и е интересно…

Лекарката казва, че ще поговори още един път с г-жа Фериде, а утре може да вземат справката.

Сумру дава показания в полицията срещу Азра.

Сумру дава показания в полицията и казва, че Азра създава много проблеми. Преди те са били добре материално и тя се е учила в Америка, но тя била против тя да се ожени за баща ѝ, защото се притеснявала богатството на баща ѝ да не отиде при тях, но когато съпругът ѝ починал, тя започнала да ѝ създава много проблеми. След смъртта на мъжа си, тя я накара да работи, но тъй като тя е много мързелива, забрала брат си и заминала… и виждате какво е станало, а и брат ѝ изчезна!

-Г-жо, вие смятате ли, че Азра с помощта на измама е взела наследството на Фериде Челен? – пита разследващият

-Ще кажа така, Азра обича парите и е много хитра…, но за измама тя нищо не знае.

Дженк се вижда с баба си и я моли да му прости, че не е могъл да им попречи.

Г-жа Фериде му казва, да не се притеснява, защото тя е добре и не е имало нужда да се бие с полицията, защото тя се е притеснила за него. Дженк казва, че съжалява, че не се е въздържал, но като я видял в това положение, не е могъл да търпи.

Дженк казва на баба си, че докато е бил зад решетките си е мислел, как тя толкова години е могла да държи семейството им заедно, как може да бъде толкова силна и търпелива?!

Г-жа Фериде му казва, че има дълбоки корени, затова не трябва да се страхува, защото винаги могат да се скрият в нейната сянка и да се опрат на нея, само да не чупят клоните ѝ.

-Бабо, обещавам ти, че няма на никой да позволя да те обиди! Заедно ще си тръгнем от тук и винаги ще бъдем заедно!
-Добре, но не си мисли, че веднага мога да си тръгна от тук! Защото лекарката ме мисли, че съм луда и не иска да подпише заключението!

Дженк я успокоява, че понякога така се случва и се преминава през теста по няколко пъти.

Тя го пита, дали Азра знае, че тя е тук, защото сигурно много се е притеснила или е дошла, но не са ѝ разрешили да я види?! Дженк мълчи минута ѝ казва, че Азра я няма и единственото, за което трябва да мисли, това е за здравето си!

Дженк не позволява на Азра да се види с баба му, но и казва, че 
откак тя е влязла в живота му, само го лъже и че много е сгрешил, но 
вече тя е ник...

Дженк не позволява на Азра да се види с баба му, но и казва, че откак тя е влязла в живота му, само го лъже и че много е сгрешил, но вече тя е никоя за него!

Г-жа Фериде моли Дженк да се обади на Азра, за да поговори с нея, защото батерията на телефона ѝ е паднала. Дженк казва, че ще и се обади, но след като си почине, той ще бъде наблизо и тръгва да излиза, но Фериде го моли да не казва на никой, че са и правили операция...

Азра пристига в болницата, но се сблъсква с Дженк, който и е много ядосан и ѝ казва, че тя е причината, да задерат баба му в болницата и иска веднага да напусне живота им. Азра му казва, че никъде няма да ходи и тръгва да влиза, но Дженк я хваща за ръката и ѝ казва:

-Азра, казах на баба ми, че ти никога повече няма да дойдеш, защото всеки път, когато баба те вижда, тя се разстройва много и аз не мога да я гледам как страда!

-Аз никъде няма да ходя, Дженк!

-И какво ще стоиш пред вратата, като оная нощ ли, повече няма да се хвана на това!

-Дженк, ти май нищо не разбираш?!

-Защо да те разбирам?! Откак влезе в живота ми, ти само ме лъжеш! Аз много сгреших – ти за мен си никоя!

-Наистина ли? Добре, аз си тръгвам, но не заради теб, а заради баба ти!

Азми и Серап си мислят, че г-жа Фериде не е наистина наред с главата, затова не са я пуснали от болницата.

Азим казва на Серап, че е разбрал, че утре г-жа Фериде ще я пуснат.

-Навярно има причина, да я оставят в болницата, защото обикновено отиваш преглеждате и вземаш бележка?

-Лекарят искал по-добре да се запознае с нейното състояние – казва Азми.

-Явно е нещо сериозно и ние сме били прави – казва Серап, а Азми казва, че и той така мисли.

Азми пита Серап, какво мисли да прави с фирмата, защото както изглежда г-жа Фериде, няма да се върне към предишната си работа.

Серап му казва, че той знае, че тя не разбира от тези неща, но тя му се доверява и ще го остави той да я управлява.

Мелис осъзнава колко ценна е за нея баба ѝ, и е много разстроена, че не е попречила на майка си…

Азра разплакана споделя на леле Хюснийе, че е искала да помогне на 
леля Шекер да бъде щастлива, но какво станало, накъдето и да обърне 
глава я обв...

Азра разплакана споделя на леле Хюснийе, че е искала да помогне на леля Шекер да бъде щастлива, но какво станало, накъдето и да обърне глава я обвиняват, че е мошеничка.

Днес е ходила да се види с леля Шекер, но Дженк не я пуснал и обвинил, че тя е виновна, че баба му е в болница.

Хюснийе ѝ казва, че един път Фериде да излезе от болницата, тя всички и всичко ще постави където трябва.

Г-жа Фериде е много изненадана, след като разбира, защо лекарката не я е пуснала да си ходи и коя е тя в действителност.

Г-жа Фериде е много изненадана, след като разбира, защо лекарката не я е пуснала да си ходи и коя е тя в действителност.

Лекарката влиза в стаята на г-жа Фериде, а тя я пита, дали е подготвила нови въпроси за нея.

-Не, майко Фериде! – казва лекарката-

-Майко?! -учудена е Фериде

-Вие сте най-искрената и с добро сърце, благородна, честна, умна и достойна жена. Ако трябва да се съмнява в нечий нездрав разум, то е на тези, които не държат на вас – вашата снаха, която не умее да ви ценни и вашите внуци и близки, които са позволили това да се случи.

-Вие много ме изненадахте, ако така мислите, защо не се подписахте?! – пита г-жа Фериде.

Лекарката сяда срещу г-жа Фериде и казва, че не е подписала, за да преживее този миг и целуне ръка на жената с огромно сърце!

Г-жа Фериде казва, че не знае какво е направила, че за да заслужи толкова хубави думи. Лекарката ѝ казва, че тя е била като майка за нея и ѝ разказва, че когато била на 8 години баща ѝ катастрофирал и след това не можел да работи, а майка ѝ работела ежедневно, те били три деца, всички са искали да се учат, но на майка ѝ не стигали силите не само за учебници, но понякога и за хляб, но след това се появила мама Фериде, която ми помогна да се изуча.

-Да! Аз съм едно от децата, на което вие помогнахте да се изучи и вземе хляба в ръцете си – казва лекарката.

Сумру казва на Хюлия и Месут, че Азра е влюбена в Дженк и явно всичко е планирала, чрез г-жа Фериде да се добере до него…

Дженк и Арда търсят сметка на майка си, защо е направила това с 
баба им, след като те са били против, а Серап се оправдава с г-н Азми.

Дженк и Арда търсят сметка на майка си, защо е направила това с баба им, след като те са били против, а Серап се оправдава с г-н Азми.

Дженк, Арда и Мелис се връщат от болницата, а Серап ги посреща и ги пита, дали са видели баба си, дали с нея всичко е наред…

-С какво право питаш, мамо? Аз какво ти казах, да не си помисляш за такава справка?! Да не огорчаваш повече тази жена! Какво ще кажеш в своя защита? – пита Дженк, а Серап го моли да се успокои.
-Как да съм спокоен?! Казах ти, че съм против това!

-Знам, ти си прав, Дженк, но трябваше нещо да направим! Защото баба ти в последно време вземаше неправилни решения!

Дженк прекъсва майка си я пита, че когато тя взема самостоятелни решения, то нейните са правилни. Серап моли сина си да седне на дивана и да си почине, защото е имал труден ден.

-Мамо, ти май не разбираш, колко сериозно е това, което си направила?! Фериде Челен насила забраха и изведоха от къщата!

-Какво трябваше да направя, Дженк? Сто пъти се опитвах да поговоря с баба ти, молех я, но тя не ме чуваше! Попитах г-н Азми, какво да правя и той каза, че веднага трябва да взема мерки!

Дженк казва, че как не се е сетил, че г-н Азми е замесен, а Арда казва, че кой ако не г-н Азми. Серап им казва, че Азми не е виновен, защото тя го е помолила за помощ! Той толкова години работи за тях, и никога не им е направил нещо лошо?!

-Г-н Азми ни мисли доброто, така ли, мамо? – бесен е Дженк и напуска къщата…

Серап плаче, а Арда казва на майка си, че Дженк е бил прав, защото са говорили и те са били против тази справка, но тя не ги е послушала. Мелис казва на Арда да спре, защото майка му също е притеснена, тя не е искала така да става.

-Не е искала, но го направи – казва Арда.
Дженк напада Азми и му казва, че той знае, че е направил капан на баба му, но той няма да остави нещата така!

Дженк напада Азми и му казва, че той знае, че е направил капан на баба му, но той няма да остави нещата така!

Азра отива да се види с Гьонюл, но я спира Азми, който и казва, че се радва, че са я освободили, а тя му казва, че са я пуснали, но не може да разбере, как той може да бъде толкова спокоен, след като той е причината за всичко, което е станало, а и най-нагло стои пред нея и ѝ се усмихва, все едно за нищо не е виновен и се чуди как го прави?

Азми ѝ отвръща, че не може да разбере, защо се ядосва на него, той не е подавал жалба срещу нея, а Азра му отвръща, че не се интересува, кой е подал жалбата, защото тя не е човекът, който ще навреди с нещо на това семейство, но това което той е направил с г-жа Фериде е ужасно, защото той е бил нейната дясна ръка и е знаел, че тя е болна!

Излиза Тарък и пита какво става, а Азра му казва, че разказва на баща му за състоянието на г-жа Фериде, в което, заради него!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.67 (Diema Family) - какво ще се случи

„Не пускай ръката ми“, еп.66 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...