Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.29 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Партито, подготвено за рождения ден на г-жа Фериде, е провалено от подаръка на Дженк. Планът на Дженк се осъществява точно както го е замислил - той разкрива, че Азра и Джансу са сестри. Целият свят се сгромолясва върху главата на г-жа Фериде, когато разбира за тайната на Азра. Въпреки че Азра крие тази тайна заради Джансу, ръцете ѝ все още са вързани. Азра се опитва да обясни на г-жа Фериде, но Дженк и семейството му не позволява това и я изхвърлят на улицата. Но дали Дженк ще успее да изхвърли Азра от живота си? Вижте още какво ще се случи в еп.29 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 25 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 28 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк идва без покана в дома на Джансу, но не забелязва, че Мерт е на една ръка разстояние от него. Азра разбира, че на г-жа Фериде и предстои операция.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 29 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 25 ноември 2021 по Diema Family:

  • Месут иска малко време от Сумру, за да и върне парите, които е дължал на Кемал, но тя не се съгласява.
  • Мерием казва на Фатма, че Азра не е такава, каквато Сумру им я описвала и час по-скоро трябва да върне Мерт на сестра му.
  • Фатма разбира, че Сумру ще я изгони и раздели от Мерт, след като Азра оттегли жалбата.
  • Г-жа Фериде е приятно изненадана от партито за рождения ѝ ден и много харесва тортата на Азра.
  • Азра подарява на г-жа Фериде, единственото бижу, което и е останало за спомен от нейното семейство.
  • Дженк подарява на баба си Истината, че Азра и Джансу са сестри.
  • Сумру хвърля цялата вина на Азра, а Азра не може да обясни истината на г-жа Фериде, защото Дженк и семейството му, не и позволяват.
  • Г-жа Фериде не издържа на напрежението от разкритата тайна и припада. Серап гони Азра от къщата.

Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.30 (Diema Family) - какво ще се случи...

Г-жа Фериде вярва, че Азра е имала причина, за да не и каже истината. Серап разбира, че г-жа Фериде няма да се откаже от Азра, затова...

Месут иска малко време от Сумру, за да и върне парите, които е дължал на Кемал, но тя не се съгласява.

Мерием казва на Фатма, че Азра не е такава, каквато Сумру им я описвала и час по-скоро трябва да върне Мерт на сестра му.

Фатма се обажда на Мерием, за да и благодари, че ги е приютила в дома си с Мерт. Мерием бясна ѝ казва, че много хубаво и се е отблагодарила, като е разрушила нейният ред и спокойствие, и заминала! Фатма ѝ отвръща, че не е искала да става така, а просто е искала да стане майка за Мерт.

-Да, ти стана много добра майка, Фатма, като раздели детето от сестра ми! Прави каквото искаш, мен не ме вълнува, но трябва да знаеш, че това момиче, не е такова, за каквото го представяше Сумру! На твое място, щях да заведа момчето до къщата на сестра му, и щях да се махна от града!
-Мерием, а ти трябва да разбереш, че аз никога и за нищо, няма да се разделя с Мерт!
Текст от potv.bg

Шеф Ферхат с Мине, Азра и Дженк отиват в къщата, за да подготвят партито-изненада за г-жа Фериде.

В къщата Серап вика Дженк и го пита, какво търси Азра в тяхната къща, а той ѝ казва, че шеф Ферхат така е поискал.

Шеф Ферхат показва тортата и казва, че Азра я е направила, а тя се залавя да я до украси. Дженк се приближава до нея и ѝ казва, че тортата ѝ изглежда много добре и баба му ще бъде във възторг.

Шеф Ферхат казва на Дженк да провери къде е баба му, защото ако се прибере по-рано изненадата няма да се получи.

Азра казва на Дженк, че г-жа Фериде и е казала, че ще отиде в компанията. Джанк звъни на Азми, за да попита, но той му казва, че баба му днес не е идвала. Тогава Дженк се обажда на баба си, която е в болницата за последни изследвания преди операцията, но казва на Дженк, че се разхожда, за да се разведри и подиша чист въздух.

Текст от potv.bg

Фатма разбира, че Сумру ще я изгони и раздели от Мерт, след като Азра оттегли жалбата.

Сумру и Джансу се приготвят за тържеството в дома на Дженк, а Джансу пита майка си, какво ще правят с Мерт, тя ѝ казва, че Фатма ще го гледа и след като през деня не е имало проблеми, то и вечерта надали ще има.

Джансу казва на майка си, че с Фатма си е взела голям проблем на главата, а тя ѝ казва, че не смята да държи Фатма при тях. Нека Азра да си оттегли жалбата и ще го предаде Мерт на Азра, а Фатма където иска, там да ходи.

Фатма чува разговора между Джансу и Сумру, но не се издава.

Сумру и Джансу тръгват да излизат, но Мерт иска и той да тръгне с тях, но Сумру му казва, че ако слуша ще му донесе голям шоколад.

В къщата на г-жа Фериде Азра приключва с тортата и отива да се преоблече за тържеството, след като се връща на вратата се сблъсква с Дженк, а той не може да откъсне очи от нея, толкова красива е Азра, че дори шеф Ферхат ѝ прави комплименти.

Джансу и Сумру също пристигат за тържеството и се правят, че не се познават с Азра, а тя също не се издава, но от срам, че е принудена да го прави не знае, къде да гледа, затова навежда главата си.

Текст от potv.bg

Г-жа Фериде е приятно изненадана от партито за рождения ѝ ден и много харесва тортата на Азра.

Вечерта г-жа Фериде се прибира, придружена от Хасан и се чуди, къде са отишли всички.

Г-жа Фериде влиза, лампите светват и всички задно казват: Честит рожден ден!

-Вие, много ме изненадахте, аз съм много щастлива – казва г-жа Фериде.

Шеф Ферхат казва на Фериде, че е прието тортата да се яде накрая, но без нея е нямало да се получи изненадата. Г-жа Фериде казва, че тортата е много красива, а Мине и казва, че Азра я е направила.

-Азра, благодаря ти, дъще! Ела да те прегърна!

Г-жа Фериде прегръща Азра, а някои от присъстващите със завист в очите ги гледат. Г-жа Фериде иска преди вечерята да пробва тортата, слага една хапка в устата си и казва, че тортата е солена, а Азра е изненадана, а г-жа Фериде ѝ казва, че се шегува, но тортата ѝ е много харесала.

Текст от potv.bg

Азра подарява на г-жа Фериде, единственото бижу, което и е останало за спомен от нейното семейство.

След вечерята всички подаряват подаръци на г-жа Фериде, идва реда и на Азра, която ѝ подарява единственото бижу, което е останало от нейното семейство, то е било на баба ѝ, и тя смята, че на нея много ще и отива.

Г-жа Фериде се просълзява от подаръка на Азра и ѝ обещава да го пази до края на живота си.

Текст от potv.bg
Дженк подарява на баба си Истината, че Азра и Джансу са сестри.

Дженк подарява на баба си Истината, че Азра и Джансу са сестри.

-Е, май, останах само аз, който не е подарил подарък – казва Дженк и се приближава до баба си и ѝ подава плик, като и казва, че и подарява истината.

Фериде учудена отваря плика, а от вътре изважда снимката на Джансу и Азра, при което поглежда първо Джансу, а след това Азра.

Дженк взема снимката от баба си, която е онемяла от изненадата му и казва, че трябва да я покажат на гостите.

-Какво е това? – пита Серап и взема снимката.

-Оказва се, че Джансу и Азра се сестри! Ти знаеше ли, това бабо? – казва на всички Дженк и пита баба си.

-Не, не знаех – отговоря баба му.
-Аз ти казах, че ще ѝ покажа истинското лице, нали? – припомня ѝ Дженк, като сочи Азра.

Азра става и казва на г-жа Фериде, че е искала да ѝ разкаже, но Дженк я прекъсва и пита, какво е искала да разкаже, защо не се погледне, каква двуличница е?!

-Дженк, спри! Азра, Джансу твоя доведена сестра ли е, а Сумру е твоята мащеха? Така ли е? – пита г-жа Фериде.
-Да – казва Азра.
-Жената, срещу която ходихме да подадем жалба заедно, Сумру ли е? – пита Фериде.

Азра виновно мълчи.

-И ти скри това от мен?!

Текст от potv.bg
Сумру хвърля цялата вина на Азра, а Азра не може да обясни истината 
на г-жа Фериде, защото Дженк и семейството му не и позволяват.

Сумру хвърля цялата вина на Азра, а Азра не може да обясни истината на г-жа Фериде, защото Дженк и семейството му не и позволяват.

Серап пита Сумру, дали това е истина и какво иска да постигне с това?

-Ние нищо не можем да направим, Серап. Аз исках да поговоря с теб по този повод. Това е игра на Азра. Знаеш ли, когато Азра видяла Джансу и Дженк заедно, решила да си поиграе и скрила, че истината, а и на Джансу казала да не казва.
-Аз ли това съм казала?! – пита Азра.
-Азра, моля те, недей! При това, не знам, какво ви е казала на вас и г-жа Фериде, за да се приближи до наследството – казва Сумру.
-Какви ги говориш? – пита Азра.
-Говоря както е, не лъжи хората! Виж, ти си излъгала г-жа Фериде, Дженк… и нас заплиташ в играта си. Не прави повече така! Ти разбираш ли, колко време плаче сестра ти, с която порасна?! Нямаш ли срам?! – прави се на света вода ненапита Сумру.
-Аз никого не съм лъгала! – казва Азра.
-Но, мама си излъгала – отвръща Серап.

Сумру казва на Серап, че тя ги познава от толкова години, Дженк и Джансу са приятели, дали си спомня, някога да са ги излъгали за нещо?! И те като хората, живеят както могат, докато не се е появила Азра, която след смъртта на баща си, им е обявила война.

-Аз на Джансу казвах, нали така дъще, казах ти да поговориш с Дженк, да се държи по-далече от Азра. Не те ли предупреждавах? – оправдава се Сумру.

Азра се опитва да им обясни, но Дженк не ѝ позволява да говори, защото повече не иска да слушат лъжите ѝ. Джансу казва на Дженк, че е искала да му обясни, но той ѝ казва, че след това ще говорят, защото звездата на вечерта е Азра!

Текст от potv.bg
Г-жа Фериде не издържа на напрежението от разкритата тайна и припада. Серап гони Азра от къщата.

Г-жа Фериде не издържа на напрежението от разкритата тайна и припада. Серап гони Азра от къщата.

Г-жа Фериде казва на Дженк да спре и припада, но след минута идва на себе си и им казва, че иска да отиде в стаята си. Дженк и Тарък я подкрепят до стаята, а притеснена Азра тръгва след тях, но Серап я хваща за ръката и изхвърля от къщата.


Текст от potv.bg
Азра разплакана казва на Серап, че никъде няма да отиде, докато не 
се увери, че с г-жа Фериде всичко е наред и сяда отвънка на стълбите.

Азра разплакана казва на Серап, че никъде няма да отиде, докато не се увери, че с г-жа Фериде всичко е наред и сяда отвънка на стълбите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...