Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.28 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк идва без покана в дома на Джансу, но не забелязва, че Мерт е на една ръка разстояние от него. Азра разбира, че на г-жа Фериде и предстои операция. Вижте още какво ще се случи в еп.28 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 24 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 26 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра отива в дома на Мерием и само една крачка я дели от Мерт, но Сумру заплашва Мерием, и тя не смее да каже на Азра, че брат ѝ е при нея. Дженк разбира, че Азра и Джансу са сестри.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 28 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 24 ноември 2021 по Diema Family:

 • Тарък слага обявата за Мерт на буса на ресторанта, за да може да се види от повече хора.
 • Дженк кани Тарък на тържествена вечеря по случай рождения ден на баба му
 • Джансу казва на майка си, че не може да и вярва.
 • Дженк идва без покана в дома на Джансу, но не забелязва, че Мерт е на една ръка разстояние от него.
 • Месут се опитва да убеди Хюлия да му разреши да ползва парите от общата им сметка.
 • Г-жа Фериде пише писмо до семейството си, в което им казва, защо не им е казала, че е болна.
 • Азра разбира, че на г-жа Фериде и предстои операция.

„Не пускай ръката ми“, еп.29 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.29 (Diema Family) - какво ще се случи...

Партито, подготвено за рождения ден на г-жа Фериде, е провалено от подаръка на Дженк. Планът на Дженк се осъществява точно както го е замислил - той...

Тарък слага обявата за Мерт на буса на ресторанта, за да може да се види от повече хора.

Азра отива в ресторанта на Тарък, за да се види с Гьонюл и вижда, че Тарък е сложил обявата за Мерт на буса на ресторанта, което много я радва.

Тарък обяснява на Гьонюл, че така обявата ще бъде по-ефективна и ще се вижда от повече хора, а в този момент влиза Азра, и благодари на Тарък, за това, което е направил, за да намери по-скоро брат си. Тарък ѝ казва, че са приятели, а чувства Мерт като брат, затова се опитва да помогне, за да го открият.

Дженк също идва в ресторанта на Тарък и вижда обявата на буса.

Тарък предлага на Азра да хапне, а тя ме казва, че не е гладна, но ще поговори с Гьонюл и ще дойде при него да изпият по едно кафе.

Една от сервитьорките идва и казва на Тарък, че Дженк е дошъл и го търси. Той казва на Азра, че ще ходи да види, а тя го пита, дали има някакви проблеми между тях двамата, а той ѝ отговоря, че в последно време са възникнали.

-Заради мен, нали?! Не иска, ти, да се срещаш с мен? – пита Азра, а Тарък и казва, че те са приятели и няма да позволи на никой да говори лошо за нея.

Останали сами Гьонюл казва на Азра, че е знаела, че рано или късно Тарък и Дженк ще се скарат заради нея.

Дженк кани Тарък на тържествена вечеря по случай рожденият ден на баба му

Дженк кани Тарък на тържествена вечеря по случай рожденият ден на баба му

Дженк и Тарък седят на една маса един срещу друг и си мълчат. Дженк нарушава тишината между двамата, като казва на Тарък, че идеята му да постави обявата на буса е много добра. Тарък му отговаря, че е помислил върху това, когато хартиените обяви не са дали резултат.

Дженк казва на Тарък, че сигурно няма да го попита, какво ще пие, но му казва, че е прав, защото последният път се сбили и въргаляли на земята като прасета, но това е помогнало, защото сега и двамата знаят, че никой, от тях двамата, няма да отстъпи.

-Утре баба, която много те обича има рожден ден и аз те каня на вечеря у нас – казва Дженк, а Тарък му казва, че ще види, а Дженк го моли, за да не го принуждава да го удари.
-Дженк, ледовете между теб и баба ти, разтопиха ли се? – пита Тарък, а Дженк му казва, че между него и баба му никога не е имало ледове, но съвсем скоро ще разбере, кой е айсбергът между него и баба му. В този момент Дженк вижда Азра, която излиза от кухнята, но не казва нищо и си тръгва.
Джансу казва на майка си, че не може да и вярва.

Джансу казва на майка си, че не може да и вярва.

Джансу пита майка си, дали смята да остави Фатма да живее с тях, а Сумру ѝ казва, че да, а Джансу ѝ казва, че не постъпват правилно като я оставят в дома им. Сумру ѝ казва, че ще измисли нещо и ще оправи нещата.

Джансу и казва, че когато тя се опитва да оправи нещата, те се оплитат още повече и тя не може да и вярва. Защо когато тя е попитала, дали знае нещо за Мерт не и е казала истината?! Сумру и казва, че тя е знаела какво прави, а тя какво е направила, вместо да я пита, отишла при Мерием, затова все така ще и разбиват главата!

Фатма идва и казва, че Мерт е заспал, а Сумру ѝ казва да седне при тях с Джансу, за да изпият по един чай.

-Погледнете ни, пием си чай, все едно нищо не се е случило – нервира се Джансу, а Сумру я пита, а какво да правят, да плачат всички заедно ли?!
Дженк идва без покана в дома на Джансу, но не забелязва, че Мерт е на една ръка разстояние от него.

Дженк идва без покана в дома на Джансу, но не забелязва, че Мерт е на една ръка разстояние от него.

На входната врата се звъни и Джансу отива да провери кой е? Поглежда през шпионката и притеснена казва на майка си, че Дженк е пред вратата!

Джансу казва на майка си, че тя ще се оправи с Дженк, а Сумру казва на Фатма да се качат на втория етаж, за да не я види гостът им.

Джансу отваря на Дженк, а той изненадан я пита, какво е станало с главата ѝ? Цял ден я е търсил, но тя не му отговаряла. Джансу се оправдава, че се е ударила в шкафа в кухнята, а телефонът ѝ се разбил. Сумру идва също и поздравява Дженк, а той казва на Джансу да я заведе на лекар, а Сумру му казва, че няма нужда, защото нейната нескопосна дъщеря паднала в градината, при което настъпва неловко мълчание между тримата. Сумру го кани вътре, но Дженк им казва, че е късно и няма да ги притеснява, но тъй като Сумру настоява Дженк влиза, а Джансу прави знаци на майка си, защо го кани, ами Мерт, който е на втория етаж?!

Дженк вижда, че на масата има три чаши недопит чай и пита Джансу, да не ги е притеснил, да не е бил при тях бившият мъж на майка ѝ, а тя го пита, дали си спомня, че тя му е казала, че наскоро е починал неин много близък човек, а този човек е бил бившият мъж на майка ѝ.

Дженк пита Дансу, дали бившият съпруг на майка ѝ не е имал дъщеря, която е учила в Америка и се е върнала, когато той се прибрал от Америка, а Джансу му казва, че е така.

-Тя с вас ли живее? – продължава да задава въпроси Дженк.
-Кой?
-Дъщерята на съпруга на майка ти?!
-А, тя ли, тя си замина – отговоря Джансу.

Дженк кани Джансу и Сумру на рождения ден на баба си, Сумру му казва, че те не се познават много добре с г-жа Фериде, но след като той настоява, ще дойде.

Фатма, която е в стаята на Мерт е заспала, а той се буди и слиза долу при Сумру, Джансу и Дженк, но Дженк, който си тръгва не го вижда, защото стената в антрето закрива Мерт. Сумру вижда Мерт и притеснена казва довиждане на Дженк, а след това се кара на Фатма, какво е правел Мерт долу, а тя и казва, че е задрямала за секунди…

-Мамо, какво стана? – пита Джансу.

-Какво стана? Изпращаме Дженк, а аз виждам Мерт, който стои като призрак!

-Какво говориш, мамо, още малко и щяхме да бъдем разкрити?! Аз и така не разбрах, защо дойде Дженк?!

Сумру ѝ отвръща, че е дошъл, защото не е могъл да се свърже с нея по телефона.

Месут се опитва да убеди Хюлия да му разреши да ползва парите от общата им сметка.

Месут води Хюлия на вечеря и ѝ казва, че има нужда от пари, защото са възникнали непредвидени разходи, но тя му казва, че няма да звъни на родителите си. Месут ѝ припомня за общите им пари в банката, че ще използва тях, а след като продаде апартаментите, ще преведе всички пари в общата им сметка.

Дженк казва на майка си, Арда и Мелис, че баба им има утре рожден ден и шеф Ферхат ще дойде, за да подготви тържество-изненада за нея. Серап казва на сина си, че не е било необходимо, защото Белкиз е щяла да приготви нещо и отпразнуват в семеен кръг, но Дженк и казва, че е поканил много гости, за да отпразнуват рождения ден на г-жа Фериде, защото така може баба им да разбере, колко много я обичат, че са семейство и да промени намерението си, а те ще престанат да се тревожат за наследството…

Г-жа Фериде пише писмо до семейството си, в което им казва, защо не им е казала, че е болна.

Г-жа Фериде пише писмо до семейството си, в което им казва, защо не им е казала, че е болна.

В същото това време г-жа Фериде им пише писмо, в което им разкрива, че е много болна и трябва да се оперира, но може и да не се върне след тази операция… Тя не им е казала, за да не ги тревожи и знае, че те са ѝ много ядосани за решението, което е взела. Но всичко това е било, за да си спомнят, най-важното, че семейство, което е разединено не може да устои на нито една трудност. Искала е да им покаже, че нито едно богатство не може да замени обичта им по-между им. И каквото и да се случи, те трябва да знаят, че тя много ги обича.

Азра разбира, че на г-жа Фериде и предстои операция

Азра разбира, че на г-жа Фериде и предстои операция

Сутринта г-жа Фериде отива при Хюсние, а тя я пита какво и е, защо е замислена и притеснена. Фериде и казва тихо, че ще и правят операция, но Азра ги чува и притеснена пита г-жа Фериде за каква операция говори, нали е трябвало да продължи терапията с лекарствата. Г-жа Фериде и отвръща, че лекарят е казал, че лекарствата вече не ѝ помагат.

-Какво ще стане след операцията, ще се излекуваш ли? – разплакана и притеснена пита Азра, а Фериде ѝ отговоря, че ще видят, но лекарят и е дал надежда…

Хюснийе я пита, кога е операцията, а тя и казва, че след 3 дни, а Хюснийе и се кара, че не им е казала.

-Една ли ще легнеш под ножа?! – пита леля Хюснийе, а Фериде ѝ казва, че много иска семейството да я изпрати и моли за нея, но явно тя трябва да се моли за семейството си, ако не се събуди, те да се подкрепят един-друг!
-Лельо Шекер, аз ще съм до теб, не се тревожи! Ще ти държа ръката и придружа на тази операция, и ще излезеш от там здрава! – опитва се да я успокои Азра.


Джансу и Сумру излизат на работа и предупреждават Фатма да не отваря на никого.

Азра разбира, че тържеството за г-жа Фериде ще бъде в къщата и пита шеф Ферхат, дали може да не отиде, но той не и разрешава, като и казва, че вчера и е казал и вече е организирал всичко.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...