Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.24 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

След като г-жа Фериде разбира, че Азра знае за болестта ѝ, тя я моли да не казва на семейството ѝ. Полицията разпитва Сумру, а тя разбира, че нещата не се развиват как тя иска и има нужда от адвокат. След като Дженк видя Азра с Тарък, отношенията между двамата отново се обтягат. Мерием разбира, че Азра е сестрата на Мерт. Вижте още какво ще се случи в еп.24 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 18 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 23 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Тарък е честен с Джансу и ѝ казва, че Дженк не е влюбен в нея, а е с нея напук на Азра, заради наследството. В кухнята се усеща напрежението между Азра и Дженк, дори главният готвач го забелязва. Азра разбира, че г-жа Фериде е болна от рак.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 24 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 18 ноември 2021 по Diema Family:

  • След като г-жа Фериде разбира, че Азра знае за болестта ѝ, тя я моли да не казва на семейството ѝ.
  • Полицията разпитва Сумру, а тя разбира, че нещата не се развиват как тя иска и има нужда от адвокат.
  • Азми казва на Серап, че трябва да разберат, дали наистина г-жа Фериде е завещавала всичко на Азра, дали има писмен документ.
  • Дженк казва на майка си, че с Азра не се познават от Америка.
  • Сумру иска от Азра да оттегли жалбата си, но Азра е уверена, че тя знае къде е Мерт и ѝ казва, че докато не се намери брат ѝ, тя няма да оттегли жалбата си!
  • След като Дженк видя Азра с Тарък, отношенията между Дженк и Тарък отново се обтягат.
  • Г-жа Фериде иска да се срещне с Джейда, за да се опита да и помогне, защото знае, че това добре ще се отрази на Арда.
  • Джансу разпитва майка си, подозирайки, че Сумру знае повече, отколкото казва.
  • Мерием разбира, че Азра е сестрата на Мерт.

„Не пускай ръката ми“, еп.25 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.25 (Diema Family) - какво ще се случи...

Хюлия казва на Сумру, че дори Азра да оттегли жалбата си, тъй като Мерт е момче с особени потребности, делото няма да се прекрати. Дженк и...

Полицията разпитва Сумру, а тя разбира, че нещата не се развиват как тя иска и има нужда от адвокат.

Сумру е в полицията на разпит. Полицаят я пита защо веднага не е казала, че е взела онази нощ момчето, защо не е съобщила, че по време на катастрофата с нея е било и изчезналото момче, а Сумру се оправдава, че е била в шок.

-Неговата сестра от много дълго време го търси, защо сте скрили всичко това, а и по този начин сте заблудили полицията?

Сумру се оправдава, че не е искала да заблуди полицията, а е искала да предпази Азра, която много се притеснявала и постоянно плачела, а ако и била разказала за катастрофата, че е загубила Мерт е щяло да стане по-лошо.

-Аз исках да дойда и да изясня всичко с вас, но Азра се обади и каза, че някаква луда жена е отвлякла Мерт… Г-н полицай, повярвайте ми! Аз толкова години съм се грижела за това дете, аз го отгледах… Започна даже да ме нарича „мамо“. Разберете ме, как мога да му навредя?!
-Г-жо Сумру, вие все още сте заподозряна, вземайки предвид жалбата на жалбоподателката. Ако момчето не се е обадило на сестра си, вие щяхте да бъдете обвинена в престъпление.

Сумру се ядосва, че полицаят не може да я разбере и му казва, че ще се обади на адвоката си.

Сумру си търси телефона, но разбира, че си го е забравила в кафето и моли полицая, дали може да се обади от неговия.

Сумру се обажда на дъщеря си и ѝ казва, че е в полицията, да не задава въпроси, а да намери визитката на адвоката и да му се обади, а след това да дойде в полицията, защото ще има нужда и от нейните показания.

Азми казва на Серап, че трябва да разберат, дали наистина г-жа Фериде е завещавала всичко на Азра, дали има писмен документ.

Азим се среща със Серап и ѝ казва, че е нужно малко време всичко да се успокои. Серап го пита, дали разбира какво става? Те и без това ще изгубят всичко, защо трябва да чакат? Тя е казала на свекърва си, че след като не се отказва и държи на своето, тя ще заведе дело и не смята да се отказва.

-Г-жа Серап, аз поговорих с адвоката на компанията. И така нищо не се е променило. Това, което сте получили от съпруга си, така е и останало, но вие може да бъдете махнати от ръководството на компанията, затова е лошо да водите дело.
-Аз няма да разреша това момиче да ръководи! Ами след като не можем да заведем дело, ще вземем документ за психичното здраве на г-жа Фериде – предлага Серап, но Азим и казва, че без позволението на г-жа Фериде не може да го направят, а и трябва заключение от съда, а това ще отнеме доста много време.

Серап му казва, че той трябва да намери начин и да получи тази справка без разрешение.

-Г-жа Серап, това е измама! – казва Азми, а тя му отвръща, че това, че Азра е влязла в техния живот и сложила ръка на цялото им богатство, не е ли измама?!
-Ние не можем да вземе тази бележка, докато г-жа Фериде е здрава, но нищо не се знае, а и вие знаете, че тя не е в първа младост?! Послушайте ме, ние трябва да разберем, дали има официално писмено завещание, защото аз мисля, че няма – казва Азми, а Серап го пита, дали е говорил с адвоката на Фериде, а той ѝ казва, че това не е може да говори с него за това, а трябва сами да разберат и ѝ казва, да погледне из документите на свекърва ѝ вкъщи.

Серап му казва, че ще погледне, но го пита, дали разбрал, коя е Азра?

Той ѝ казва, че се е учила в Америка и скоро се е върнала от там.

-Ясно, значи още там е хвърлила око на Дженк! Всичко е планирала, хитро момиче! Кой знае с какви лъжи е излъгала свекърва ми! – казва Серап.
Серап казва на Дженк, че е разбрала, че Азра е учила в Америка, а той ѝ казва, че ако го пита откъде я познава, не се познават от Америка.
В полицията Сумру моли Азра да оттегли жалбата си,  но Азра е 
уверена, че тя знае къде е Мерт и ѝ казва, че докато не се намери брат 
ѝ, тя няма да...

В полицията Сумру моли Азра да оттегли жалбата си, но Азра е уверена, че тя знае къде е Мерт и ѝ казва, че докато не се намери брат ѝ, тя няма да оттегли жалбата си!

Азра пристига с г-жа Фериде в полицейското управление, но тъй като на нея и прилошава, Азра я моли да се прибере в къщи. (Много жалко! Така отново още един шанс е изгубен Фериде да разбере, коя е мащехата на Азра).


След като Дженк видя Азра с Тарък, отношенията между Дженк и Тарък отново се обтягат.

След като Дженк видя Азра с Тарък, отношенията между Дженк и Тарък отново се обтягат.

Дженк се обажда на Тарък и го пита, дали знае, дали има новини за Мерт. Тарък го пита, защо го пита него като по-цял ден е с Азра. Дженк му отвръща, защо прави така, все едно не знае, че отношенията им с Азра са лоши! И тъй е видял, че си е много близък с Азра е решил да го попита. Тарък му казва да престане да го провокира и да попита Азра, защото той нищо не знае.

-Няма да те питам с кой да се виждам и с кой не! – ядосва се Тарък на Дженк.

Г-жа Фериде иска да се срещне с Джейда, за да се опита да и помогне, защото знае, че това добре ще се отрази на Арда.

Хасан казва на г-жа Фериде, че е говорил с Джейда и утре тя ще дойде в компанията.

Чувайки това Серап не е доволна, че свекърва ѝ ще говори с това момиче, заради което според нея Арда е в това състояние.

-Серап, ако Арда беше с друго момиче, нима нямаше да направи същата грешка? – пита г-жа Фериде, а Серап ѝ казва, че е права, но какво смята да прави, не може да спаси всички. Фериде и казва, че не може да помогна на всички, но могат да спасят Джейда, защото възстановяването на Арда може да зависи от това!
-Това момиче, няма ли си близки? Много странно, идваше в болницата, ходеше насам-натам, но никой не я потърси?! – чуди се Серап, а Фериде ѝ казва, че точно това ще я попита.

Джансу разпитва майка си, подозирайки, че Сумру знае повече, отколкото казва.

Мерием отива да премери кръвното на Хюсние и разбира, че Азра е сестрата на Мерт.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.37 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...