Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Баръш пристига на тържеството в имението на Челен, но неспособен да прости, той вдига скандал и си тръгва ядосан. Тъй като Дамла му се противопоставя и избира семейството на Арда, Баръш се заклева да си отмъсти Вижте още какво ще се случи в еп.183 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 30 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 182 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ След като се сдобриха, Азра и Дженк прекарват първата си нощ заедно. Азра се опитва да вразуми Баръш, но той е непреклонен. Гневът му е толкова силен, че той отказва да приеме подадената ръка от г-жа Фериде за сдобряване.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 183 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 30 юни 2022 по Diema Family:

Всички в имението на Челен се подготвят с вълнение за тържеството, по случаи сватбата на Арда и Дамла.

Сумру моли Баръш да забрави обидите си и да отиде на тържеството.

Баръш пристига на тържеството, но неспособен да прости, той вдига скандал и си тръгва бесен. Тъй като Дамла му се противопоставя и избира семейство Челен, Баръш се заклева да си отмъсти. Гюркан също не е на негова страна…

Гюркан намира бялата кола, а Гъмзе му признава всичко.


„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра разбира, че е невъзможно да работи с Баръш и подава молба за напускане. Дженк се запознава с новия си партньор, който е не кой да...

Всички в имението на Челен се подготвят с вълнение за тържеството, по случаи сватбата на Арда и Дамла.

Азра вижда, че Дамла плаче и се опитва да я успокои, като ѝ казва, че баща ѝ няма как да не дойде да я подкрепи в този момент. Дамла въобще не е уверена в това и ѝ отговаря, че е загубила баща си завинаги.

Действието се пренася в дома на Баръш, където Гюркан казва на приятеля си, че това негово състояние го плаши, все едно е изградил стена между себе си и останалите.

-Това не е стена, която ти не можеш да преодолееш?
-Какво ти казах, като се върна Баръш? Ти ми казва, че си се променил, а аз ти отговорих, че човек не се променя като сменя тениската си с костюм – припомня му Гюркан.
-Знам какво искаш да ми кажеш, но след като те искат да направят сватба, аз ще направя това – заканва се Баръш.
-Добре, но аз все пак ще ти кажа, че независимо от това, което смяташ да направиш, ти ще се разстроиш Баръш! – казва Гюркан.

Действието се пренася в имението на Челен, къде Дженк разбира, че хотела, с който работят има нов собственика. Баба му го пита, защо се разстройва от това, тяхната работа няма отношение с това, кой е собственик на хотела.

-Аз инвестирах много в ресторанта на хотела и със стария собственик нямах проблеми, но ти все ми повтаряш да не меря хората с един аршин, но ако имаме проблеми с новия собственик? - тревожи се Дженк. Баба му го успокоява, да не се притеснява, защото те вършат работата си напълно професионално.

В къщата на Баръш идва Сумру и пита Гюркан и Баръш, какво правят тук, когато трябва да се на тържеството, което Челен дават в чест на Арда и Дамла, защото сигурно Дамла се чувства много самотна. Тя би отишла да подкрепи момичето, но и двамата знаят как Челен се отнасят към нея.

-Поседи с нас – предлага Баръш.
-Какво нищо ли няма да направите? – пита Сумру.
-Баръш има по-голяма изненада – отговаря Гюркан.
Действието се пренася в имението на Челен, където тържеството в чест на Арда и Дамла е в разгара си.
Действието се пренася в имението на Челен, където тържеството в чест на Арда и Дамла е в разгара си.

Гостите питат, къде е бащата на момичето и точно в този момент, Баръш пристига със Сумру.

-Аз дойдох, за да забера дъщеря си – ядосан казва Баръш.
-Дамла е и наша дъщеря, и е член от семейството ни. Ако се държиш като баща, ние ще приемем това с уважение, но… – казва г-жа Фериде.
-Аз няма да разреша брак, който не одобрявам и няма да оставя дъщеря си. Разбрахте ли ме?! – прекъсва бесен Баръш г-жа Фериде.
-От моя дом, никой няма да си тръгна насила. Разбира се, ти като баща имаш право да се съмняваш в решението на дъщеря си да се омъжи, но вие може да си поговорите след това, като двама възрастни – отвръща г-жа Фериде.
-Дамла, да си тръгваме, дъще. Хайде! – подканя Баръш дъщеря си.

Дамла прави знак с глава, че няма да си тръгне с него, като хваща Арда за ръка. Г-жа Фериде казва на Дженк да изпрати г-н Баръш.

-Не е нужно, аз сам ще си тръгна, но всеки ще отговаря за взетите решения! – казва Баръш и напуска имението.

-Чесна дума, не знам какво да кажа – казва Сумру, която наблюдаваше отстрани.
-Довиждане, Сумру – отвръща ѝ г-жа Фериде…. Сумру тичешком настига Баръш.
-Те ще си платят за това, че взеха дъщеря ми. – заканва се Баръш. Ти видя ли тяхното поведение, колко са надменни, как само се държаха.
-Аз ги познавам отдавна и те предупреждавах… - припомня му Сумру.

Серап и г-жа Фериде се извиняват на гостите си за създалата се ситуация. Дженк казва на баба си, че е трябвало да го остави, да постави Баръш, където му е мястото. Г-жа Фериде му отвръща, че Баръш е ядосан, защото те са взели дъщеря му, но рано или късно ще разбере, че е направил грешка, като е вдигнал скандал.

Азра се опитва да успокой Дамла, а тя ѝ обяснява, че и баща ѝ е виновен, защото не и е оставил друг изход, дори за малко да я изпрати в Лондон. Азра ѝ става ясно защо двамата с Арда са се оженили.

-Дамла, ти не се ли омъжи за Арда, само, за да накажеш баща си? -пита Азра. Дамла я уверява, че много обича Арда.
Баръш се прибира в дома си и ядосан се обажда на Гюркан и му съобщава, че Дамла не е искала да си тръгне с него, а е избрала семейството на Арда.
-Гюркан, ти разбираш, дъщеря ми ме остави, заради това семейство, но те ще си платят за това – не може да си намери място Баръш.

Гюркан го съветва да не прави повече глупости, защото завинаги ще загуби Дамла.

В същото време разбираме, че Гюркан е открил колата, която Дамла и Гъмзе скриха. Той изправя дъщеря си пред себе си, а Гъмзе плачейки му признава всичко.

-Кой друг знае? – пита ядосан Гюркан.
-Тя каза, че Сумру, нищо повече не знам – отговаря плачейки Гъмзе.
-Най-лошият човек, който познавам. Стига си плакала! Никой не трябва да знае, че и ти си замесена в това! Разбра ли? Утре си събираш нещата и заминаваш от тук! Ще се върнеш, когато аз ти кажа! – казва ядосан Гюркан.

Азра споделя с Дженк, че той май е бил прав, че Арда и Дамла не са се оженили по любов, а Дамла го е направила напук на баща си, за да не я изпрати в Лондон, независимо, че Дамла го е отричала…

-А нашият се е направил на герой, за да я защити. Няма друго обяснения за този брак – казва Дженк.
На сутринта Азра получава съобщение с адреса, където се намира бялата кола, която търсят.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...