Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

С обичайната си добрата и мъдрост г-жа Фериде се опитва да покаже пътя на Дженк и Азра. Дженк разбира, че Азра иска да се откаже от наследството, но дали ще й разреши да го направи? Вижте още какво ще се случи в еп.175 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 20 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа

В епизод 174 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк отказва да се разведе с Азра, а Сумру разбирайки му съобщава, че отива в полицията, за да промени показанията си срещу Азра, но е много изненадана от човека, който среща там.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 175 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 юни 2022 по Diema Family:

С обичайната си добрата и мъдрост г-жа Фериде се опитва да покаже пътя на Дженк и Азра.

Дженк води Фатма при баба си, а тя е много радостна, да я види.

Дженк разбира, че Азра иска да се откаже от наследството, и правилно подозира, че зад това стои майка му.

Гюркан намира Дамла, но Арда, който е на яхтата се сбива с него. Това го вкарва в ареста, което изяснява нещата: Дамла разбира чий брат е Арда, а Баръш, че дъщеря му се среща с едно от момчетата на Челен.
„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

След разговора с г-жа Фериде Азра дава още един шанс на Дженк, което не се приема добре от Баръш. Вижте още какво ще се случи в...

Дженк отива в къщата на Хюсние при баба си. Г-жа Фериде го пита, защо е дошъл, ако е за развода, Азра и е съобщила, че не са се развели.

-Бабо аз обичам, Азра! – казва Дженк.

-Работата е там, че не трябва да го кажеш на мен, а на Азра, така, че да ти повярва – отвръща г-жа Фериде.

-Бабо, ти винаги си ми помагала и никога не загуби надежда, дори когато аз я губех – казва Дженк.

-Сега е твой ред – казва баба му. -Ти не трябва да се отказваш, нито от себе си, нито от Азра – съветва го възрастната жена.

-Надявам се и Азра да не се откаже от мен – отвръща Дженк.

-Търпение! Ако всяка врата се отваряше веднага, то цената на търпението, никой нямаше да разбере – казва баба му.

-Бабо, аз ти доведох някой – казва Дженк и дава знак на Ерсой.

-Фатма! Дъще откъде се взе? Дженк, къде е я намери – изненадана и радостна е г-жа Фериде.

-Случайност, Фатма всичко, ще ти разкаже – отговаря Дженк.

Г-жа Фериде прегръща жената и я кани в къщата.

Адвокатът на фирмата се обажда на Дженк и му съобщава, че при него е идвала съпругата му, за да се откаже от наследство и да предаде своите права на Серап и тъй като все още женени, той не може да оформи този документ без негово разрешение.

Дженк му благодари, че му е съобщил, след което се обажда на майка си и ядосан я пита, как е можела да постъпи така, защото е разбрал, че Азра е била при адвоката им, за да предаде правата си на наследство на нея.

-Аз нищо не знам! Може Азра да го е направила, защото се развеждате- лъже Серап.
-Ние не се разведохме, а Азра е все още моя жена! Ти затова ли дойде в съда? Аз много добре знам, че ти си подготвила тези документи и си ги дала на Азра. Мамо, ако продължаваш да се държиш така, ще препиша на Азра, всичко, което имам. Ако още един път повдигнеш тази тема, ще направя така както ти казах! – бесен е Дженк на майка си.

След като приключва разговора с майка си, Дженк се обажда на Азра, но тя не му вдига.

Сумру се обажда на Дамла, за да я пита къде е, а тя й отговаря, че на яхтата на Арда. Сумру й казва, че трябва да се обади на баща си, а тя й казва, че по-късно ще се обади на чичо си Гюркан, за да му каже, че е добре.

Сумру казва на Гюркан, къде е Дамла, а той веднага отива там, но Дамла не иска да си тръгне, но в този момент на яхтата се връща Арда и се сбива с Гюркан.

Дженк отива в хотела на Баръш, за да се види с Азра. В момента, в който влиза, вижда Азра, която си е тръгнала. Тя го пита, защо е тук, а той й отвръща, че иска да поговори с нея за документа, който е подписала днес.

-Виж, аз нищо не искам! Майка ти е права! Наследството е ваше и това е ваше право – отговаря Азра.
-Азра, ти си моя жена и всичко, което е мое е и твое – казва Дженк, като къса документа, който е подписала Азра пред очите й.

Азра му казва, че не иска да носи тежестта на това наследство… Докато двамата се разправят, се появява Баръш.

-Вие винаги ли, ще се бъркате във всеки наш разговор? – ядосва му се Дженк.
-Само в този, в който има проблеми - отговаря Баръш.
-Между нас няма проблеми! Азра да се прибираме – казва Дженк.

Азра му казва, че ще се поразходи, защото иска да остане сама и излиза в хотела. Ерсой казва на Дженк, че Арда отново се е забъркал в проблеми и е в предварителния арест и ще ходи да го освободят. Дженк му отвръща, че ще отиде сам.

В полицията Дамла моли чичо си Гюркан да оттегли жалбата си, защото Арда не е лошо момче. В същият момент пристига Баръш и пита приятеля си, кой го е разкрасил така. В този момент Арда влиза придружен от полицай.

-Попитай младежа?! – казва Гюркан на Баръш.
-Арда?! – изненадана е Баръш.

-Г-н Баръш – изненадан е и Арда.
-Вие познавате ли се? – пита Дамла.
-Да, той е брат на Дженк – отговаря Баръш, а Дамла е видимо изненадана, а на излизане, се ядосана, как е могла да не разбере, че Арда е брат на Дженк.

Баръш и Гюркан излизат след Дамла и тъкмо да се качат в колата, виждат Дженк, който пристигна пред полицията.

-Какво правиш тук? – пита Дженк.
-Аз съм по същата причина, по която си и ти. Твоят брат и моята дъщеря се познават, а брат ти е ударил партньора ми – отговаря Баръш. Дженк го пита, защо го е ударил, а Баръш му отговаря, че не знае и трябва сам до го попита….

Дженк решава да остави брат си полицията тази нощ, за да се научи да отговаря за постъпките си.

Баръш казва на дъщеря си, че не иска повече, тя да се вижда с Арда! А след това казва на Гюркан, че е забранил на Дамла да се вижда с Арда, защото нали е видял как днес е изглеждала Азра и не иска същото да се случи с дъщеря му…

В същото време съвестта на Дамла, не я оставя намира и тя си спомня, отново и отново, че тя е причината за катастрофата с Дженк и смъртта на Мерт, и не може да си намери място…

Вечерта г-жа Фериде казва на Азра, че Мерт е бил като брат за Деженк, и той много съжалява, че той е станал причина за смъртта на Мерт и се обвинява за това. Азра казва на леля си, че тя не вини Дженк, защото знае, че той не е виновен.

-Азра, за да излекува раните си, за да си прости сам на себе си, Дженк има нужда от теб. Ти си лекарството за Дженк, в противен случай той просто ще изчезне… - обяснява г-жа Фериде.
-Но, какво да направя, аз? Той е този, който не ме иска от самото начало! Дженк, дори не ме слуша – отговоря Азра.
-Търпение! По-друг начин, няма да стане, дъще! Бод, след бод, както тази шевица – обяснява възрастната жена…. -Каквото и да бъде твоето решение, аз ще го приема, не се притеснявай!

Сутринта Дженк се ядосва на майка си, че снощи е измъкнала Арда от затвора.

-Знай, че ти не му правиш добро, по този начин – ядосва се Дженк.

Той предупреждава брат си, да стои по-далече от Дамла, защото баща й е против той да се среща с нея. Арда му отговаря, че за разлика от него, той ще се бори за любимото момиче.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...