Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк отказва да се разведе с Азра, а Сумру разбирайки му съобщава, че отива в полицията, за да промени показанията си срещу Азра, но е много изненадана от човека, който среща там. Вижте още какво ще се случи в еп.174 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 17 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа

В епизод 173 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Адвокатът уведомява Серап, че Азра трябва да подпише документите за отказ от наследството преди развода им с Дженк. В случай на развод между Азра и Дженк, семейство Челен ще загуби наследството си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 174 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 юни 2022 по Diema Family:

Започва делото за развод на Азра и Дженк. В последния момент Дженк променя решението си и отказва да се разведе с Азра.

След като Сумру научава това, тя го заплашва, че ще промени показанията си срещу Азра, но Дженк е подготвен за това и изпраща стар познат на Сумру, за да се срещне с нея пред полицията...

Арда предлага на Дамла да остане на яхтата, докато си намери, къде да живее. Баръш разбира, че Дамла вече го е лъгала много пъти, и иска да я изпрати в Лондон.


Делото за развод на Азра и Дженк започва. В последния момент Дженк променя решението си и казва на съдията, че обича жена си и не иска да се развежда с нея.

Азра е видимо изненадана от казаното от Дженк. Серап, която е в залата също.

Излизайки от съдебната зала Азра пита Дженк, какво се опитва да направи, а той ѝ отговаря, че няма намерение да се откаже от нея.

-Какво означава това, че не искаш да се откажеш от мен? – пита ядосана Азра.
-Чу, не искам да се развеждам с теб – отговаря Дженк.

Азра му отвръща, че отново решава без да я пита, както когатоя е зарязал пред затвора. Дженк ѝ отвръща, че това е друго.

-Кажи ми, защо така внезапно промени решението си, заради майка си ли? – пита Азра.
-Майка ми? Каква връзка има това с нея? – не разбира Дженк за какво намеква Азра. Азра мълчи, а той я подканя да му отговори. Азра гледайки Серап, явносе досети, че ѝ обеща да не казва нищо на Дженк и променя темата, като го пита, какво се опитва да направи, след като я оставил, защо внезапно е променил решението си.

-Не е внезапно! Аз разбрах всичко! Ти не виждаш ли, че ние не живеем, аз се замислих за живота, в който няма да си ти и аз не мога…, аз искам да дам още един шанс на брака ни- обяснява Дженк.
-Ти, винаги си само ти, а къде съм аз, сред всичко това? – пита Азра.
-Ти си навсякъде! Разбираш ли?! Аз нямам нищо, освен теб! Ти си моята награда и моето наказание! Аз ще приема всичко, няма повече да се боря, ако искаш бъди моята награда или моето наказание… Виждаш ли, че ние не можем един без друг – отговаря Дженк.
Азра дърпа ръката си от тази на Дженк и казва, че няма нищо такова.

Дженк я хваща отново и я моли да му каже още сега, че може без него! Само така ще повярва в това, че той си е измислил всичко това и като луд я обича! Азра е объркана и не знае какво да каже…

-Аз… не разбирам, какво искаш да ти отговаря сега? Затова няма да ти отговаря на глупавите ти въпроси – отговаря Азра и бърза да напусне съда. Виждаме, че Дженк е доволен от нейната реакция…

Ерсой се обажда на Дженк и му казва, че е открил човека и сега са заедно в Истанбул.

-Много добре! Трябва бързо да оправим тази работа, защото Сумру като разбере новината, ще започне да действа – казва Дженк.
-Каква новина? – любопитен е Ерсой.
-Аз отказах да се разведа – отвръща Дженк.
-Браво, много се радвам за теб – казва Ерсой, а Дженк му отговаря, че е рано да се радват, защото първо трябва да решат тази работа.
Сумру отива при Дженк и го пита, защо е направил такава глупост и не виждали ли, че Азра се е променила и никога няма да му прости…
-След като си уверена, че Азра няма да се върне при мен, защо тогава дойде? – пита Дженк, а Сумру се заканва и му отговаря, че съвсем скоро ще види и си тръгва.

Сумру отива в полицията, но е изненадана, когато вижда, кой я чака пред полицейското управление.

-Г-жо Сумру – чува познат глас да я вика.

-Какво правиш тук? – пита изненадана Сумру.

-Ти искаш да подадеш жалба против Азра, нали? – пита Фатма.

-Какво те интересува, теб това? – пита Сумру.

-След като човек може да промени показанията си, когато му хрумне, то аз ще направя същото – отговаря Фатма.

-Какво се опитваш да кажеш? – пита Сумра.

-Отвличане на дете, заплахи… да продължавам ли още? Ако си мислиш, че след като Мерт почина, вече не си виновна, то много добре си помисли и реши, дали ще подадеш жалба срещу Азра?! – предупреждава я Фатма и си тръгва.

В този момент телефонът на Сумру звъни, тя вдига, а Дженк я пита, дали се е срещнала с Фатма, а тя му отвръща, че нищо не е приключило.

-Напротив, аз мисля, че всичко приключи, Сумру! – отговаря Дженк.
Азра съобщава на Баръш и Гюркан, че тя е искала да се разведе, но Дженк не е поискал, но не знае защо. Баръш ѝ отговаря, че го е направил, защото е егоист.

Баръш ѝ казва, че е разбрал, че паметта на г-жа Фериде се е върнала, а Азра му казва, че е така, но след като е разбрала за лъжите, тя е напуснала имението.

-Снощи, ти къде прекара нощта? – пита Баръш.
-В дома на леля Хюсние, леля Фериде е там и аз мисля да остана да живея при нея, защото съм ѝ нужна – отговаря Азра.
-Ами Дженк? – пита Баръш.
-Не знам, какво е решил да прави – казва Азра.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...