Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.165 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк дава на Азра пръстен и я моли да го носи заради г-жа Фериде. Баръш и Азра се карат, тъй като той смята, че Азра е контролирана от семейство Челен. Вижте още какво ще се случи в еп.165 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 6 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа

В епизод 164 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ г-жа Фериде кани Баръш на вечеря, на която усеща напрежението между него и Дженк. Дженк говори с Баръш за парцела земя, който той му измъкна изпод носа.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 165 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 6 юни 2022 по Diema Family:

Дженк дава на Азра пръстен и я моли да го носи заради г-жа Фериде. Баръш и Азра се карат, тъй като той смята, че Азра е контролирана от семейство Челен.

Дженк тайно урежда известен готвач, който по това време е в Истанбул, да покани Азра на събеседване за работа. Азра приема и съобщава на Баръш и Гюркан, че иска да напусне компанията им, а Гюркан не е доволен.

Г-жа Фериде се среща отново с Баръш, за да му разкаже, че в миналото Сумру е причинила много проблеми на Азра и не вярва, че тя се е променила. Сумру подслушва разговора им.


Вечерта Баръш и Дамла са в градината пред къщата им. Дамла се извинява на баща си, че е наговорила това за Азра на Танем.

-Ти явно ревнуваш от Азра? – пита Баръш.

-Не, не ревнувам, аз не искам Азра да те въвлича в живата си. Ти не можеш да се противопоставиш на това, снощи тя си тръгна, тази вечер ти… Аз знам, че искаш да ѝ помогнеш, но понякога и ние имаме нужда от помощ – отвръща Дамала.

Баръш хваща дъщеря си за ръцете и ѝ заявява, че той винаги ще бъде до нея, и в Истанбул също е пристигнал, заради нея, а Азра се нуждае от тяхната помощ и подкрепа.

-Но, тя предпочете да отиде при семейството си. Азра избра да бъде с тях, а не с нас – отвръща Дамла.

-Това не е избор, тя просто е принудена – обяснява Баръш.

-Кой ти каза това, Азра ли? Защото, Азра, която аз познавам, не прави нищо, което не желае! Лека нощ! – казва Дамла и влиза в къщата.

В същото време Азра е в имението на Челен в стаята им с Дженк. Тя не може да заспи и става да пие вода. Вижда Дженк, който спи на дивана в стаята, кляка до него и тръгва да го погали по главата, но Дженк се размърда и тя се отказва. Взема от нощното шкафче каната и тръгва да си налива вода, но чашата ѝ се изплъзва от ръцете и разбива на пода на малки парченца. От шума Дженк се събужда.

-Всичко е наред, сега ще ги събера – казва Азра като се навежда да събира стъклата.
-Азра, нищо не пипай! – опитва се да я предупреди Дженк, но това все пак е Азра. Дженк става и точно в този момент едно от парченцата стъкло се забива в ръката на Азра. Дженк взема ръката ѝ и внимателно оглежда ръката ѝ, от която започва да тече кръв. Дженк и казва да натиска раната, като ѝ подава да обуе пантофи, а той отива за аптечката.
-Не е нужно, ще спре – казва Азра, но Дженк донася аптечката за първа помощ и обработва раната на Азра, а след това слага пластир.
-Дженк, това белега от катастрофата ли е? – пита Азра като сочи китката му.
-Да, аз тогава…, когато исках да измъкна Мерт…,не е важно… Ти си лягай в леглото, аз ще събера всичко тук – отговаря Дженк.

Действието прескача на сутринта. Азра се събужда и наблюдавайки Дженк как спи, изпраща съобщение на Баръш, че първо ще отиде да види как е Танем, а след това ще отиде в офиса.

Дженк се събужда и двамата се гледат в продължение на минута без да си кажат и дума.

По късно, когато Азра е готова да тръгва, Дженк я пита, дали има минута и ѝ дава пръстен, за да ги носи, заради баба му, за да не задава въпроси.

-Ако те притесняват, може да не го носиш, но аз го сложих – казва Дженк, като ѝ показва пръстена на пръста си.
-От него няма никакъв смисъл, но заради леле Фериде – казва Азра и слага пръстена и излиза…, но не стига далеч, защото в градината среща г-жа Фериде, която я пита, къде е Дженк, а тя ѝ отвръща, че се приготвя, за да я закара до офиса.

Дженк и Азра излизат от имението под зоркия поглед на г-жа Фериде.

Пред вратата ги чака Ерсой. Азра казва, че ще си вземе такси.

-Докато живееш в моя дом, аз нося отговорност за теб, затова не се инати – казва Дженк, а Азра се съгласява да я закарат до дома на Баръш.

Серап и г-жа Фериде пият кафе.

-Серап, ще те питам нещо. Откога Азра вярва на Сумру, че работи с нея?
-Мамо и г-н Баръш ти каза, че между тях е Хюлия – отговаря Серап.
-Дъще, аз не съм си изгубила ума, дотолкова, за да повярвам, че Сумру се е променила – казва г-жа Фериде.
-Мамо, какво да ти кажа, сега Сумру се занимава с работата си и не се опитва да причини вреда на някой. Аз я наблюдавам, а и Хюлия, затова всичко е под контрол и не трябва да се притесняваш. Защо мислиш за това, виж колко ни е добре, всички заедно – заявява Серап.

На Дженк се обажда един от най-добрите готвачи на Турция и му казва, че като са се договорили са прибавили името на Азра в списъка за събеседване и ще се срещне с нея. Дженк го моли да не казва на Азра, че той има пръст в това. Ерсой му казва, че постъпва не правилно, като го е помолил да предложи работа на Азра, за да може да раздели Азра от Баръш, но това според него, не е правилният път.

-Азра изпитва голямо уважение към този шеф-готвач, аз само помолих да се види с нея и нищо повече – отвръща Дженк.
-Добре, но тогава, защо се криеш? – пита приятеля му.
-Защото, ако Азра разбере, че аз съм намерил тази работа, няма да се съгласи да работи – отговаря Дженк.

Азра носи на Баръш да погледне някакви документи, а той забелязва пръстена и ѝ казва, че я поздравява, а Азра му отвръща, че го е сложила, заради леля Фериде.

-Г-жа Фериде е изключителен човек, но това, че те принуждават да правиш това… - казва Баръш, а Азра го прекъсва: - Никой не ме принуждава, да правя нищо! Аз правя всичко по собствено желание.
-Добре! Тогава започвай подготовка, за да освежиш брака си – отвръща Баръш.

-Как можеш да ми говориш така? – ядосва се Азра.

-Как ли? Първо нямаше да спиш там, а след това остана. Сега си сложила пръстен и дойде на работа с него, като се оправдаваш, че е заради г-жа Фериде. Престани да се залъгваш! Ти повече не можеш да контролираш тази ситуация – обяснява Баръш.

-Баръш, това е само на пръста ми, аз всичко съм забравила, но и ти престани да се опитваш да контролираш живота ми! – казва Азра като му показва пръстена.

-Аз не се опитвам да те контролирам – отвръща Баръш.

-Знам, но постоянно се бъркаш в живота ми – казва Азра.

-И как го правя? – пита Баръш.
-Знам вчера, защо дойде на вечерята в имението?! Ти дойде, за да ядосаш Дженк, за да му покажеш, че ме подкрепяш. Виж аз те разбирам, че ти се опитваш да ме защитиш, като по-голям брат, но това, което правиш не е полезно за мен, защо не можеш да разбереш? – ядосва се Азра…

Азра се е замислила в кабинета си, когато се обажда шеф-готвачът, който ѝ казва, че има един проект по-който, той иска да работи с нея и ако не е заета, дали ще може да се срещнат. Азра веднага се съгласява.

Г-жа Фериде отива отново при Баръш и му казва, че не вярва в добрите намерения на Сумру, защото в миналото тя е причинила много проблеми на Азра и се притеснява и сега да не направи същото.

Сумру подслушва разговора им и след това казва на Хюлия, че колко и да се опитва, нищо не се получава. Защото като отишла да се посъветва с Баръш, г-жа Фериде била при него и му разказвала, колко лоша е тя и колко беди причинява на хората.

-Как го разбра? – пита Хюлия.
-Подслушах на вратата! Такава съм! Каквото и да правя, нищо не се получава! Представяш ли си, тя е дошла тук, за да му разкаже колко лоша съм аз. Какво съм направила на това семейство Челен? Кажи ми? – пита ядосана Сумру.
-Ти нищо не си направила! – казва Хюлия, а Сумру я поглежда изненадана.

Азра отива при Баръш, при който е и Гюркан.

-Добре, че сте и двамата! Аз искам да се уволня!– заявява Азра.
-Азра?! – изненадан става от стола си Баръш.
-Няма нищо обща с кавгата ни – пояснява Азра.
-Не е важно – отвръща Баръш.
-Как да не е, Азра, напуска рабата – казва Гюркан.

Азра им обяснява, че е получила предложение от един много добър готвач и много иска да работи в неговата кухня.

-Не ти ли се струва подозрително, че ей така са те потърсили? – пита Гюркан.
-Те ми се обадиха, като представител на фирмата на Челен – обяснява Азра.

Гюркан не иска Азра да напуска, защото всичко, което тя върши, ще трябва той да върши.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...