Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Сумру не може да понася всички да са щастливи около нея, затова се опитва отново да съсипе живота на Азра. Джансу разбира, кой е убиецът на бащата на Азра. Вижте още какво ще се случи в еп.138 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 29 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 138 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Джансу вижда портфейла на баща си в кабинета на Дженк и му признава, че е на баща ѝ. Зерин подарява на Азра фалшивото колие като сватбен подарък.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 139 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 29 април 2022 по Diema Family:

Зерин съобщава на Серап, че е продала всичко, заради дългове.

Джансу разказва на майка си, как Азра се е запознала с г-жа Фериде.

Г-жа Фериде също научава за положението на Зерин.

Сумру не може да понася всички да са щастливи около нея, затова се опитва отново да съсипе живота на Азра. Също така моли Азми да вземе завещанието на г-жа Фериде.

Мерт дава на Джансу флашката, която намери в книгата ѝ. Джансу разбира, кой е убиецът на бащата на Азра.
„Не пускай ръката ми“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като чу записа, Джансу усеща, че животът ѝ се е разпада. Дженк прави изненада на Азра. Зерин разбира, че къщата ѝ е продадена на...

Зерин признава на Серап, че е продала всичко, заради дългове.
Зерин признава на Серап, че е продала всичко, заради дългове.

След като Серап се прибира в имението, ядосана отива при майка си.

-Серап, какво толкова е станало? Защо се ядосваш? – пита Зерин.

-Мамо, не разбираш ли, че се изложихме! – отговоря Серап.

-Защо да сме се изложили? – изненадана пита Зерин. – Или този човек не разбира от камъни или са откраднали истинските и са ги заменили с и фалшиви.

-Мамо, престани, тази огърлица не е брилянтова, аз го видях още в първия ден! Защо продължаваш да лъжеш?! – ядосва се Серап.

Зерин сяда на леглото и спокойно казва: - За да не се изложа пред хората, Серап!

-Мамо, защо трябва да лъжеш, не разбирам?! Сейфа ти е пълен със скъпоценности – отвръща Серап.

-Останалите също са фалшиви, няма нито една истинска. Всичко продадох, за да покрия дълговете… – отговоря Зерин, а Серап се чуди какви дългове може да има, като баща ѝ е оставил пари, магазини…
-Той остана още от баща ти. Педи смъртта си се забъркал в големи работи, но фалирал, а аз нищо не знаех и след смъртта му разбрах. Разпродадох всичко… – отговоря Зерин.

Серап пита мака си, защо не ѝ е казала, а Зерин ѝ отговоря, че не е могла, а и отношенията им не са били добри.

-Мамо, всички ли дългове се покрити? – пита Серап, а Зерин ѝ отговоря, че да и я моли да не казва на Фериде за положението, в което се намира.

По късно Серап се обажда на приятел на баща си и го моли да провери, колко още е останал от дълга на баща ѝ, за да го плати, но майка ѝ не трябва да разбера. Той обещава да провери.

Азра се прибира в къщи и е изненадана, когато вижда, че Бурхан и Дженк оправят външната врата. Дженк обяснява, че е минавал наблизо и е решил да се отбие. В този момент на Джансу звъни Сумру, която ѝ казва, че след две минути ще е при нея. Джансу ѝ отговоря, че ще излезе, за да поговорят.

Джансу казва на Азра, че майка ѝ е отвънка, защото иска да говори нещо с нея, а Азра ѝ отвръща да върви, а тя ще се погрижи за баща ѝ.

Докато тримата пият кафе, Дженк казва на Азра, че и чичо Бурхан е тръгнал онзи ден след нея в гората. Бурхан ѝ обяснява, че е чул разговора ѝ с Джансу и не е могъл да я остави да тръгне сама…

-Да закрием темата, това повече няма да се повтори, аз го направих, защото се притеснявах, че нещо лошо може да се случи на Дженк – обяснява Азра.
За да убеди майка си, че Азра няма лоши намерения, Джансу разказва на майка си, как Азра се е запознала с г-жа Фериде.
За да убеди майка си, че Азра няма лоши намерения, Джансу разказва на майка си, как Азра се е запознала с г-жа Фериде.

Джансу излиза на улицата, а Сумру я пита, защо не я е поканила в къщата и посочвайки колите на Бурхан и Дженк ѝ казва, че явно са си устроили семейна идилия.

-Защо си тук? – пита Джансу.

-Защото искам да те попитам, Азра ли те съветва да заминеш с Бурхан? – пита Сумру.

-Стига, мамо, как може да си помислиш такова нещо, аз нямам ли глава на раменете си, а и двете познаваме Азра и знаем, че тя не би направила такова нещо – отговоря Джансу.

-Знам, затова те питам! Не ти казва да заминеш, но не ти казва и да останеш, нали? – пита Сумру.

-Мамо, не искам да се караме – казва Джансу.

-Ние не се караме, Джансу, а си говорим. Хайде ми обясни тогава, Азра ти прости, приете в дома си и какво аз да си мисля за това? – пита Сумру.

-Мамо, тя постъпи като сестра. Много години живяхме заедно, затова. Не е като теб да зачеркне хората завинаги – обяснява дъщеря ѝ.

-Да аз всички ще зачеркна, но не и теб. Ти за нищо не мислиш?! Това момиче скоро ще се омъжи, ще отиде да живее в имението, като принцеса, а ти няма да знаеш, къде да отидеш? Азра не мисли за теб! – отвръща Сумру.

-Какво искаш да ми кажеш, защото не те разбирам? – пита Джансу.

-Какво искам да ти кажа ли? Тази Азра отново е съставила план, а ти ѝ вярваш, но аз ти казвам направо, че не вярвам на нейната любов. Тя не обича Дженк! – отговоря Сумру.

-Мамо, те се обичат! – отвръща Джансу.

-Не, нейната единствената причина е да прибере наследството си. Виж как само е замъглила съзнанието на Фериде и сега ще живее като принцеса – казва Сумру.

Джансу ѝ казва, че Азра няма користни намерения, защото ѝ е разказала как се е запознала с г-жа Фериде и ако тя чуе историята, същото ще разбере, че е така. Сумру иска да чуе истерията, а Джансу ѝ казва, че ще ѝ я разкаже, но само при едно условие, ако се помири с Азра.

Г-жа Фериде също научава за положението на Зерин.

Г-жа Фериде казва на Хасан да замине и да разбере какво се е случило със Зерин, защото смята, че тя крие нещо, но не трябва никой нищо да разбира.

Хасан се връща и казва на г-жа Фериде, че Зерин е продала всичко, заради дългове, а днес къщата ѝ ще бъде продадена на търг.

Сумру не може да понася всички да са щастливи около нея, затова се 
опитва отново да съсипе живота на Азра. Също така моли Азми да вземе  
завещание...
Сумру не може да понася всички да са щастливи около нея, затова се опитва отново да съсипе живота на Азра. Също така моли Азми да вземе завещанието на г-жа Фериде.

Сумру се обажда на Дженк и му казва, че незабавно трябва да дойде в ресторанта, защото са дошли адвокати, които говорят за конфискация, лъже го тя…

Дженк пристига и я пита, къде са адвокатите, а тя му казва, че няма никакви адвокати, а иска да поговори с него.

-Дженк имам въпрос, ти знаеш ли как Азра се е запознала с баба ти? – пита Сумру.

-Не знам, дори не съм я питал – отвръща Дженк.

-Така си и мислех, защото ако я беше попитал и разбрал, щеше да разбереш в какво положение се намираш – казва Сумру.

Сумру му разказва, че Азра се възползвала от баба му, която си е била загубила паметта, за да се им вземе наследството.

-Не разбирам, какво искаш да постигнеш с това, Сумру? Да допуснем, че Азра и баба ми са си играли с мен, но теб какво те засяга това? – пита Дженк.

-Какво ли? На Джансу и мен ни беше много тежко. Сега Джансу заминава с баща си, аз не се притеснявам, че ще я загубя, но виновните, трябва да бъдат наказани и да възтържествува справедливостта – казва Сумру.

-Ти ли искаш справедливост?! Кога си си платила ти, за това, което си направила досега? Ти си последния човек, който може да говори за справедливост! Затова в нито една твоя дума не вярвам и нито една дума, няма никакво значение за мен! – заявява Дженк и си тръгва.

По късно Сумру кани Азми на вечеря и го моли да вземе завещанието на г-жа Фериде от сейфа.

Сутринта Дженк донася кафе на Азра и двамата отново показват един на друг колко много се обичат. Докато двамата пият кафето си на терасата, Мерт дава флашката със записа на Джансу и ѝ казва, че я е намерил в нейната книга.

Джансу взема компютъра си и пуска записа и…. разбира, че баща ѝ е, човекът, който е поръчал убийството на Кемал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...