Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.136 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Докато Дженк и Азра обсъждат със семейството подробностите за сватбата, Мелис се измъква и отива при Кадир. Когато той ѝ разкрива истината за това как и защо са се запознали, тя е разбита и разбира брат си. Бурхан прониква в къщата на Азра, за да намери записа, но в неподходящ момент… Вижте още какво ще се случи в еп.136 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 26 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 135 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Сумру се опитва да убеди Джансу да не заминава с Бурхан, но дали ще успее? Азра се подготвя за сватбата си с Дженк, а Фериде моли Серап да я приеме...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 136 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 26 април 2022 по Diema Family:

Докато Дженк и Азра обсъждат със семейството подробностите за сватбата, Мелис се измъква и отива при Кадир. Когато той ѝ разкрива истината за това как са се запознали, тя е разбита и разбира брат си.

Бурхан все повече се страхува, че записът може да се появи и да го разкрие, затова прониква в дома на Азра, за да го намери. Но в съвсем неподходящ момент - Азра и останалите се прибират вкъщи точно тогава...

Азми подозира, че лъжата на Бурхан за освобождаването му не е случайна, както не е случайно и това, че той иска да започне нов живот толкова внезапно.


„Не пускай ръката ми“, еп.137 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.137 (Diema Family) - какво ще се случи...

Г-жа Фериде предава бившата си стая на Азра и Дженк и ѝ поверява семейното си богатство. Серап моли майка си да разкаже на Дженк за видеото,...

Семейство Челен, Зерин, Азра и Джансу са се събрали в хола в дома на Челен. Г-жа Фериде се обръща към внук си: - Дженк, разбрах, че с Азра сте решили да се ожените.

-Да, бабо, решихме да сменим датата за сватбата, защото искаме по-бързо да се оженим - отговоря Дженк.
-Дженк, за къде бързате, почакайте, трябва добре да се организира всичко! – намесва се Зерин.
-Не, бабо, не искаме да чакаме, а и подготовката ще бъде направена преди сватбата. Ние не искаме голяма сватба, искаме да се случи, колкото се може по-скоро, затова ще я направим в имението. Градината ни е много красива, за да направим церемонията там! – отвръща Дженк.

Всички са съгласни да побързат със сватбата и тя да бъде в имението.

В този момент Кадир пише на Мелис, че я чака зад имението, а тоя му отговоря, че идва. Мелис става да излаза, а Серап я пита, къде отива, а тя ѝ отговаря, че до тоалетната.

Телефонът на Джансу звъни, тя става и се отдалечава, за да отговори.

-Какво става татко? – пита Джансу. Бурхан я пита, къде е, а тя му отговоря, че в Челен, за да говорят за сватбата на Азра.
-А, аз съм забравил, дъще, но вие се забавлявайте! Утре ще се видим! – отговаря Бурхан.

Действието се пренася в страни от къщата на Челен, където Кадир чака Мелис. Тя излиза и го пита, какво е станало, дали брат ѝ го е похвалил, че насила я е върнал у дома.

-Аз бях принуден да го направя, Мелис, защото брат ти беше прав – казва Кадир.
-Ха, ти се изплаши от брат ми, като се отказа от мен?! – отвръща Мелис.
-Не Мелис! Ти не знаеш, защо брат ти, така остро реагира? – казва Кадир.
-Знам! Знам, аз нямам правото да обичам – отговаря Мелис.
-Не е така, Мелис! Аз… влязох в живота ви, не случайно. Срещата ми с теб не беше случайна! Аз имах сестра, която почина. Едже! Тя беше приятелка на Дженк в университета, а нейната смърт много силно ми повлия. Аз смятах, че Дженк е виновен, че тя е мъртва и направих план как да си отмъстя. Аз… исках да нараня Дженк по-същия начин… затова се сближих с теб. Имах намерение ти да се влюбиш в мен…. Признанията на Кадир са прекъснати от шамара на Мелис, която не е на себе си от това, което чува.

--Лъжец, как си могъл да си играеш с мен?! Как си могъл да направиш това?! – пита ядосана и разплакана Мелис.
-Мелис, каквото и да кажеш, ти си права! Аз съм си го заслужил, но знай… Да в началото беше план за отмъщение, но аз се влюбих в теб – признава Кадир.
-Млъкни Кадир! Не падай повече в очите ми! Тръгвай си! – бясна е Мелис. Кадир се опитва да ѝ обясни, че се е борил с чувствата си, но не се е получило, защото много я обича.

Мелис е много ядосана и разстроена и му казва, че не иска никога да го вижда, че брат ѝ е бил прав, че не е искал да му прости, но и тя никога няма да му прости.

-Кадир, махай се и да не си посмял да се появиш пред мен! – много е ядосано момичето.
В кухнята на имението Дженк казва на Азра, че и това са решили, и не е било толкова трудно, колкото са си мислили.

Азра признава на Дженк, че е много щастлива. Дженк, споделя на Азра, че е щастлив, че ледовете между нея и майка му са се разтопили.

-И ти ли го забеляза, и аз така го почувствах – отвръща щастлива Азра.
-Не ти ли казвах, че всичко, ще си дойде на мястото – казва Дженк.

Влиза Джансу и пита Азра, дали не е време да си тръгват, защото тя рано утре трябва да става. Азра ѝ отговоря, да изчакат Мерт да изпие млякото си и ще си тръгват. Дженк им казва да се обличат, защото той ще ги закара.

Джансу прегръща сестра си и ѝ казва, че още един път я поздравява.

-Всичко, ще бъде много хубаво – казва Джансу.
-И аз така мисля – отговоря щастлива Азра.

Серап и Фериде изпращат Азра, Джансу и Мерт.

В този момент виждаме, че Бурхан влиза в къщата на Азра. Той започва да тършува из дома ѝ, за да намери записа. Бурхан вижда флашката, тръгва да я вземе, но тя се търкулва под шкафа.

В този момент момичетата, Мерт и Дженк влизат в къщата. Те чуват шумът, който идва от горния етаж.

-Вие чухте ли? – пита Азра.

-Аз ще отида да огледам – казва Дженк, но Азра го спира. Джансу казва, че ще се обади в полицията, а Дженк им казва, че ще се качи да огледа и ще се върне.

Дженк преглежда всички стаи и слиза и обяснява на момичетата, че прозорецът в стаята на Мерт е бил отворен и оттам е идвал шумът.

Мерт е полузаспал и Дженк придружен от Азра и Джансу го качва в стаята му да спи. Той иска Дженк да му прочете книга, а Джансу слиза да си налее вода, а в същото време виждаме, че Бурхан се измъква през задния вход на къщата. Джансу чува шум и вижда, че задната вратата е отворена и се опитва да я затвори… След това казва на Азра и Дженк, че трябва да извикат майстор, че задната врата отново е била отворена и тя много трудно я е затворила. Дженк е учуден, че вратата е била отворена и отива да я погледне. Дженк казва, че бравата е счупена и трябва да извикат някой да я поправи, а Джансу им казва, че ще каже на баща си, той разбирал от такива неща, да я оправи.

Дженк си тръгва и казва на Азра, че с нетърпение чака деня, в който те с Мерт ще се преместят в имението.


В този момент виждаме Бурхан в автомобила си, който си мисли: “Аз ще взема този запис на всяка цена, защото никой не може да ме раздели с дъщеря ми, за нищо на света!“
В същото време Мелис не е на себе си от това, което Кадир ѝ призна. Тя се затваря в банята… Съсипана и плачейки, тя се пита, защо Кадир е направил това с нея?

Умран казва на Серап, че Мелис не е в стаята си. Притеснена за дъщеря си, Серап я открива да плаче в банята и я пита, какво е станало и защо плаче?

-Мамо, много ме боли, това не съм го заслужила – казва Мелис, а Серап я пита какво е станало.
-По-добре да не знаех, защото от истината много ме заболя, мамо! – отговоря Мелис.
-За Кадир ли говориш? – пита неразбираща Серап.
-Не ми говори за този дявол. Батко беше прав! Той е знаел всичко и ме предупреждаваше, за да не се разстройвам, след това. Той си мълчеше, за да не разбирам, за да ме предпази! Кадир не е бил честен с мен, мамо! Затова брат ми, беше толкова ядосан, когато разбра за нас. Ние не можем да бъдем заедно с Кадир! Какво да направя мамо, за да изхвърля от главата си Кадир? – обяснява Мелис, като продължава да плаче безутешно.
-Успокой се Мелис, ако искаш аз ще поговоря с брат ти или с Кадир, да поговори отново с Дженк – не знае как да утеши дъщеря си Серап.
-Всичко свърши, мамо! Кадир го няма вече в живота ми! Аз искам да го изхвърля от сърцето си и следа да не остане от него, на как да го направя?! Как да го забравя, мамо?! – отвръща Мелис като плаче и се държи за главата.

Серап я прегръща и ѝ казва, че всичко ще премине и с времето ще го забрави….

Азми подозира, че лъжата на Бурхан за освобождаването му от затвора не е случайна, както не е случайно и това, че той иска да започне нов живот така внезапно.

Умран влиза в стаята на Зерин и я пита, дали няма да направи нещо, за да спаси дома си, който ще бъде продаден след два дни.

-Какво да направя, Умран? Ако имах пари, той нямаше да бъде обявен за продажба… – отговоря Зерин.

Зерин остава сама, вади един плик и от него вади стари снимки с дъщеря си пред техния дом и си мисли: „Ех, дъще, нашият дом, в който мина твоето детство, моята младост, вече го няма!“
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...