Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.125 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Фарук отива при Азра, за да ѝ даде записа, но неочаквано се появява Дженк. Мине казва на Азра, че Дженк е уволнил шеф Ферхат, а Азра не е съгласна с решението му и двамата с Дженк се скарват. Вижте още какво ще се случи в еп.125 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 11 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 124 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк си мисли, че е открил човека, който е изпратил видеото… Азра се опитва да събере парите, които иска от нея Фарук, но заемът, който банка ѝ отпусна, не е достатъчен. Тя решава да продаде бижутата си, но е разкрита от Зeрин.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 125 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 април 2022 по Diema Family:

Зерин разказва на Фериде за подозренията си относно Азра.

Връзката на Мелис и Кадир вече не е тайна за Арда, който е много ядосан, когато научава в кого е влюбена сестра му.

Фарук отива при Азра, за да ѝ даде записа, но неочаквано се появява Дженк. Мине казва на Азра, че Дженк е уволнил шеф Ферхат, а Азра не е съгласна с решението му и двамата с Дженк се скарват.

Азра разказва на Джансу всичко за изнудването.


Зерин разказва на Фериде за подозренията си относно Азра, но тя ѝ казва, че бижутата са на Азра и тя може да прави с тях каквото си пожелае.

Зерин се прибира в имението и казва на Фериде да не се притеснява повече за видеото, защото имала познати, които помолила за услуга и те го изтрили.

Фериде ѝ споделя, че не само на нея е навредило видеото, а и на Дженк, защото той е бил пред сключването на голяма сделка. Зерин ѝ казва, че трябва да се замисли и да остави бизнеса в ръцете на Дженк.

А също така ѝ казва, че като била при бижутера, за да оправи колието видяла Азра, която също е била там с всички бижута, които са ѝ подарили на годежа и като я видяла доста се притеснила, като ѝ казала, че ги е донесла да ги ремонтира, но бързо ги събрала и си тръгнала, а бижутера не разбирал какво става.

-Според мен, тя искаше да ги продаде – казва Зерин.
-Г-жо Зерин, вие Азра ли следите, не разбирам каква ви е целта? – пита г-жа Фериде, а Зерин ѝ отговоря, че говори това, което е видяла.
-Тези бижута са на Азра и ако иска ще ги носи, ако иска ще ги продаде – ядосва се Фериде и оставя Зерин сама.
  Сумру предлага на Азми да се оженят, без това всички са против тях.
Сумру предлага на Азми да се оженят, без това всички са против тях.
Връзката на Мелис и Кадир вече не е тайна за Арда, който е много ядосан, когато научава в кого е влюбена сестра му.
Връзката на Мелис и Кадир вече не е тайна за Арда, който е много ядосан, когато научава в кого е влюбена сестра му.

Арда се прибира от училище, когато вижда Мелис и Кадир да се прегръщат. Той носи топка и я хвърля към двамата.

-Арда?! – изненадана е Мелис да види брат си.

Арда се ядосва на сестра си, как може да се влюби в Кадир за три дни, и нима не знае, че той си има приятелка, с която е искал да ги запознае.

-Арда, чуй ме! В живота на Кадир няма друго момиче, ние се познаваме от преди да започна работа във фирмата! – обяснява Мелис., а Арда е изумен. Той ядосан влиза в къщата, а Кадир и Мелис го следват. Той ги пита какво ще обяснят на Дженк, а Кадир му отговоря, че се е опитал да му каже.
-Сестра ми седмици плачеше, че си я зарязал! За кой се мислиш? – ядосан е Арда и иска да удари Кадир, а Мелис се опитва да го спре.
-Арда, ти май не разбираш колко съм сериозен, ние със сестра ти се обичаме и ще се оженим – казва Кадир.
-След като искаш да се ожениш, защо я заряза – продължава Арда, Мелис отговоря, че е заради нея. Арда влиза в къщата, където се сблъсква със Зерин, която го пита, какво става, но той не ѝ казва дума, тя пита Мелис, която влиза след него, защо брат ѝ е ядосан, а тя ѝ отговаря, че се е скарал с приятел.

Зерин казва на Умран да отиде и да проследи Мелис и Арда, защото те със сигурност крият нещо…

Фарук отива при Азра, за да ѝдаде записа, но неочаквано се появява Дженк. Мине казва на Азра, че Дженк е уволнил шеф Ферхат, а Азра не е съгласна с решението му и двамата с Дженк се скарват.

Джансу разказва на Азра, че когато майка ѝ казала, че ще се омъжи за Азми, тя решила да напусне къщата. Азра я пита, дали смята да живее с баща си, Джансу ѝ отговоря, че да, но домът му не става, да живея двамата и тя още утре ще започне да търси къща. Азра ѝ предлага да поживее при нея, докато си намери.

Джансу споделя на Азра, че се е запознала с един много симпатичен и мил мъж, който е учител по литература и се казва Фарук…

В същият този момент Фарук е пред къщата на Азра, преоблечен, като разносвач на пици и чука на вратата на Азра, тя му отваря.

-Парите готови ли са? – пита Фарук. Азра му отговоря, че да и тръгва да ги вземе. Връща се с парите и ги дава на мъжа, като иска записите. Фарук тръгва да ги вади, когато вижда, че пристига Дженк.

По стълбите слиза Джансу и пита, кой е дошъл? А Фарук показва нож на Азра и тихо ѝ казва, че само да е посмяла да каже нещо.

В този момент телефона на Джансу звъни и тя се връща да говори. Дженк се качва по стълбите и казва на Азра, че носи храна, но те са си поръчали пица, аАзра му казва, че Джансу е поискала пица и затова са поръчали.

В този момент Фарук минава зад Дженк и тръгва да излиза, когато Дженк го спира: - Ей, ти?! – провиква се Дженк, а Фарук се обръща. Дженк се навежда и вдига флашка от земята и му я подава, като му казва, че я е изпуснал.Фарук я взема и без да каже и дума се качва на мотоциклета си.

-Ти май не се радваш да ме видиш?! – казва Дженк.
-Ако ми беше казал, че ще дойдеш, нямаше да поръчваме пица – отговоря Азра, като целува Дженк.

Джансу, Дженк и Азра се приготвят да вечерят, когото Мине се обажда на Азра и ѝ казва, че Дженк е уволнил шеф Ферхат, а тя не може да повярва.

Азра пита Дженк, защо е уволнил шеф Ферхат, а той ѝ отговоря, че така е било нужно. Азра му казва, че това е недоразумение и двамата много добре знаят, че шеф Ферхат не може да направи нещо подобно. Азра му казва, че е взел решение без да помисли, че записът може да изпратен от неговия телефон, но той е трябвало да се увери, че шефът наистина е виновен и след това да го гони.

-Дженк, който познавам, не би постъпил така! Какво става, къде е Дженк, който познавам- пита Азра. Двамата се скарват и Дженк си тръгва.
Азра разказва на Джансу всичко за изнудването, че това е бил човекът, който е донесъл пицата.
-Даде ли парите? – пита Джансу.
-И парите отидоха, и запис не получих – отговоря Азра.
-Откъде намери толкова пари? – пита Джансу.
-Взех кредит, но не стигнаха и отидох и продадох бижутата, които ми подариха на годежа. Човекът и моят пръстен взе, затова не го нося – обяснява Азра. Джансу се ядосва на сестра си, че е повярвала на този човек, който явно е мошеник…

Азра казва на Джансу, че не мисли, че човекът е мошеник, а Джансу ѝ казва, че ще ѝ помогне, да намери убиеца на баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...