Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 90 какво ще се случи?

Добави коментар

Есин отвлича Зайнеп, за да си върне диска от Бора. Бора пък си мисли, че Емре е скрил Зайнеп от него, а Емре смята, че Бора е виновен, че не може да се свърже с майка си. Вижте още какво ще се случи в 90 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 25 юни 2021 по NOVA.

Есин отвлича Зайнеп

Есин отвлича Зайнеп

© atv

В 89 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Тарък казва на Съла, че е съгласен да се разведат. Бора взема записа от Есин, но тя ще потърси Зайнеп, за да си го върне.

След като Бора взе записа от ръцете на Есин, възнамерява да изпрати Есин в затвора, за да не излезе никога от него, но първо иска го да покаже на Зейнеп и тръгва към вилата на Емре.

Бора не знае, че Есин също пътува в тази посока, за да отвлече Зайнеп и по този начин, да си върне записа от Бора.

Емре е в магазина от където е купена чанта, чиято емблема намери в стаята със записите от охранителните камери, той смята, че ако разбере, чия е емблемата ще стигне до човека, който е откраднал записа. В магазина му отказват да му предоставят списъка на имената на клиентите, които са закупили този модел чанта за последните седмици, а и в същото време Ведат се обажда на Емре и му казва, че го иска в болницата. Джансу обещава на Емре, че тя ще се опита да вземе списъка с имената от магазина...

Съла отива в кафето при Мехмед, за да вземе неговите ключове, че си е забравила своите, но я вижда Сахер и я пита, дали е говорила с Тарък, дали всичко му е разказала, но по изражението ѝ, Сахер разбира, че нещо се е случило...

В същото време Тарък е на любимото си място и мисли, какво да право по-нататък, но при него идва Мелтем и му казва, че случайно ги е видяла, че със Съла са се скарали, а тя се притеснила за него, затова го последвала. В същото време звъни леля му и му казва, че Съла и при него, да дойде да поговорят, а той ѝ отговоря, че ще говорят след това!

Съла пита Сахер, дали Тарък ще дойде, а тя ѝ отговоря, че май е с Мелтем и ще говорят след това.

Съла е разстроена, че Тарък, веднага е потърсил Мелтем, а ѝ се кълнел, че не може да живее без нея...

Арзу се обажда на Емре, да му каже, че баща му се е обаждал, а тя не е знаела какво да му каже и е добре да отведе Зайнеп в болницата, Емре и отвръща, че пътува към вилата, за да вземе Зайнеп и заведе в болницата.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Мелтем

Мелтем

© atv
Мелтем щастлива съобщава на Бусе, че Тарък се е скарал със Съла, не знае защо, но изглеждал много зле и сега той се нуждае от някой да го утеши!

И измисля поредната игра, за да съблазни Тарък, обажда му се и му казва, че е много разстроена и уплашена, защото в апартамента ѝ е влизал някой, ако може да дойде...

Есин пристига в селото, където е вилата на Емре и се опитва, да я открие, Бора също го търси, кой ще открие първи Зайнеп?

Есин е пред вилата и се пита, как да влезе вътре, без да я забележат.

В същото време Джансу открадна списъка с имената от магазина и се обажда на Емре, за да му каже, бързо да дойде да я забере, защото я преследват, а Емре е по пътя за вилата, но се връща, за да вземе Джансу!

Мелтем прегръща Тарък и му се извинява, че го е повикала, но нямало, на кой друг да се обади и такъв спектакъл му изнася, че Тарък ѝ се връзва, дори ѝ обещана, че ще ѝ вземе хотел и откара... Останали сами, Бусе ѝ казва, че е много голяма актриса, а Мертем ѝ отвръща, че шоуто сега започва...

Есин е вътре във вилата и си мисли, че лесно ще отвлече Зайнеп, докато не вижда Арзу, която се опитва да свали температурата на Зайнеп.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
 Арзу и Есин

Арзу и Есин

© atv

Есин се чуди, какво да прави, как да се избави от Арзу?

Арзу се опитва да намери хапчета против висока температура и се обажда на Емре и му казва, бързо да идва, защото Зайнеп е вдигнала висока температура!

Бора също намира вилата и е в двора, Арзу го вижда и се пита, какво прави тук, а Есин в същия момент я ударя с една ваза по главата! Емре, който приказва с майка си, разбира, че нещо се е случило...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Тарък и Мелтем

Тарък и Мелтем

© atv

Съла не възнамерява да се откаже от Тарък, въпреки че Тарък ѝ каза, че ще се разведе и решава този път да му разкаже всичко, без да се отказва, но стигайки пред офиса, вижда колата на Тарък и как той мило се отнася с Мелтем, но тя не знае, че това е режисирано от Мелтем и само отстрани изглежда така!

Есин след като се отърва от Арзу, вижда, че Зайнеп идва на себе си и я упоява..

Бора е на вратата и е на крачка да разкрие Есин, но тя заключва входната врата и влачейки упоената Зайнеп, прикрива ѝ двете с килими в една от стаите...

Във фирмата Мелтем продължава със шоуто на много уплашена и стресирана, а когато Султан напомня на Тарък за вечерята с клиентите от Кипър, тя веднага възразява срещу предложението на Тарък, да я отложат, заради нейното състояние...

Бора си мисли, че Емре е отвел Зайнеп и се заканва, че ще го намери и ще си вземе Зайнеп..., а Есин го наблюдава и когато разбира, че си е тръгнал, се обажда на онзи сутеньор от клуба и му казва, че ще му даде да пази един човек и ще изкара много хубави пари!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Сахер и Съла

Сахер и Съла

© atv

Сахер се обажда на Съла и казва, че много се притеснява за нея, а Съла и отговоря, че е дошла да поговори с Тарък, но го е видяла с Мелтем и не знае какво да прави, а Сахер ѝ казва, да вземе едно такси и да отиде при нея в кафето!

Съла споделя на Сахер, че Тарък никога няма да ѝ прости... Сахер ѝ казва, че Тарък е лудо влюбен в нея и той се надявал, тя да изпитва същото към него, но когато не е видял взаимност, се е огорчил... Съла казва, че преди да дойде при нея, тя е видяла Мелтем и Тарък хванати за ръце, а Сахер не може да повярва и ѝ казва, че това е невъзможно, че Тарък никога не би постъпил така, че в тази работа има нещо гнило..., но тя ще разбере и му се обажда, а след това успокоява Съла, като ѝ казва, че в апартамента на Мелтем е влязъл крадец и Таркък, не е искал да я остави сама! Съла е много щастлива от това, което чу от Сахер.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Сутеньорът пристига с един свои приятел и качват Зайнеп и Есин в колата, а виждайки Зайнеп, той пита, дали това не е момичето на доктора и се опитва да си спомни името... Той обещава на Есин да я скрие така, че никой да не може да я открие!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 90 на 25 юни 2021 г.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
"Не ме оставяй", епизод 91 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 91 какво ще се случи?

Есин успя да отвлече Зайнеп и ще я използва срещу Бора. Хулия разбирайки, че дъщеря ѝ е изчезнала, подава жалба в полицията. Мелтем се опитва да...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 110 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 109 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 108 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 107 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 98 какво ще се случи?