Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 89 какво ще се случи?

Добави коментар

Тарък казва на Съла, че е съгласен да се разведат. Бора взема записа от Есин, но тя ще потърси "помощ" от Зайнеп, за да си го върне. Вижте още какво ще се случи в 89 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 24 юни 2021 по NOVA.

Съла и Тарък

Съла и Тарък

© atv

В 88 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Зайнеп признава на Арзу, че Есин е съсипала живота ѝ. Тарък разбира, че Съла иска да се разведе с него.

Есин си мисли, че е избягала от Бора, но той я потупва по рамото и ѝ заповядва веднага да му даде диска, тя се дърпа.

Емре разбира, че записът от кабинета му е изчезнал и си мисли, че за това е виновен Бора.

Ведат признава на Хулия, че Зайнеп е ранена, тя припада в ръцете му.

Арзу не може да повярва, че Есин е толкова лоша, не може да проумее, защо е направила това ужасно нещо на Зайнеп... Зайнеп казва на Арзу, да забрави, след като не ѝ вярва, без това нищо няма да се промени.

Съла разказва на Сахер как Мелтем я е тормозела, за да се държи по-далече от Тарък, как ѝ дала обещание и го е сдържала до днес..., а Тарък не е знаел, за думата, която е дала на Мелтем... Но е разбрала, че Мелтем я е излъгала за новината в медиите... и тя е решила да разкаже всичко на Тарък..., а Сахер я подкрепя!

И докато Съла се надява, че ѝ предстои щастливо плаване с Тарък, Тарък научавайки, че тя иска развод, ще изгори всички кораби, които водят до щастието му със Съла.

Есин отново се измъква от Бора...

Емре търси Бора, но Ведат му се обажда и му казва, че спешно трябва да дойде в болницата!

Ведат казва на Хулия, която е в безсъзнание, че няма да позволи, да я загуби за втори път.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Зайнеп и Арзу

Зайнеп и Арзу

© atv

Зайнеп иска да си ходи, но Арзу не ѝ разрешава, защото Емре я е поверил на нея, и не знае какво ще му каже, а Зайнеп ѝ отговоря, че ако Емре го е било грижа за нея е нямало да изпрати това гнусно писмо. Арзу казва на Зайнеп, че тя познава сина си и той не може да направи такова нещо, защото той още е влюбен в нея, дори когато я мразел, той не се е отказвал от нея...

Всичко по темата вижте в potv.bg
Мелтем и Тарък

Мелтем и Тарък

© atv
Обезумяла Мелтем пристига във фирмата и на колене моли Тарък да ѝ прости, защото не може да диша без него, а скоро воже ѝ да полудее. Тарък я отблъсква и ѝ казва, да го остави намира!

Ведат казва на Емре, че го е повикал, защото на Хулия ѝ е станало лошо след като разбрала, че Зайнеп е ранена... Емре вижда майката на Зайнеп да лежи на болничното легло и я уверява, че със Зайнеп всичко е наред...

Съла пристига в офиса с мисълта, че никога повече няма да остави Тарък, но разбира, че той не е там.

Бора следва Есин и ѝ се заканва, че ще си плати за всичко!

Хулия иска Емре да я заведе при Зайнеп, но Ведат и Емре ѝ казват, че като се нормализира състоянието ѝ, Емре ще я отведе.

Най-накрая Зайнеп послушва Арзу и се оставя на нейните грижи...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Емре и Джансу

Емре и Джансу

© atv

Джансу идва в болницата, а Емре ѝ казва, че никога няма да може да ѝ се отблагодари, че му е спасила живота, като е разбрала, че Бора му е устроил капан... Емре споделя на Джансу, че Бора май е откраднал записа от камерата в неговия кабинет, а Джансу му казва, че може да прегледа последните записи и да разбере, дали е той?

Съла се обажда на Тарък и го моли да се видят за няколко минути, че тя го чака пред офиса на фирмата.

Бора взема диска от Есин и казва, че всички в болницата, трябва да видят какво има на него!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Съла и Тарък

Съла и Тарък

© atv
Съла виждайки Тарък го прегръща и му казва, че се е дължала дръпнато, но Мелтем... Тарък я прекъсва и ѝ показва, призовката за развод, която получи... Съла иска да му обясни, но той не иска да я слуша... и ѝ казва, че е съгласен да се разведе с нея!

Емре и Джансу разбират, че камерите не са записвали в момента на кражбата на диска, но Емре открива на пода, емблема от чанта и казва на Джансу, че емблемата е на човека, който е откраднал диска и ще го накара да съжалява за това, което го е накарал да преживее!

Емре казва на Джансу, че ще провери всеки един магазин, в който се продава тази марка чанти, но ще открие собственика, а Джансу ме казва, че тази марка в Анкара се продава само в един магазин и тя ще го заведе, за да разберат, кой е собственика на чантата.

Съла казва на Тарък, че не иска да се развежда с него, че тя е била принудена... моли го да ѝ прости..., а Тарък ѝ припомня думите, че тя не го иска, а иска да живее свободно и му казва, че сега е свободна да прави каквото иска, а за развода да не се притеснява, ще подпише... Съла му казва, че го обича, но Тарък е наранен от нейната постъпка с развода и я оставя сама пред фирмата...

Мелтем, която ги наблюдава през прозореца, се чуди за какво са се скарали Тарък и Съла!

Есин се измъква от ръцете на Бора, но без диска и се чуди, как да се измъкне от този маниак и се сеща за Зайнеп, че тя ще ѝ помогне, ако тя падне в ръцете ѝ, Бора ще е принуден да ѝ върне записа!

Емре е в магазина, но там му отказват да му предоставят списъка на имената на клиентите, които са закупили този модел чанта за последните седмици. В същото време Ведат се обажда на Емре и му казва, че го иска в болницата. Джансу обещава на Емре, че ще се опита да вземе списъка с имената от магазина...

След като Бора взе записа от ръцете на Есин, възнамерява да изпрати Есин в затвора, за да не излезе никога от него, но първо ще отиде във вилата на Емре, за да покаже записа на Зейнеп.

Есин ще предприеме неочаквана стъпка, за да си върне записа от Бора.

Съла не възнамерява да се откаже от Тарък, въпреки че Тарък ѝ каза, че ще се разведе. Тя ще му разкаже всичко за Мелтем...


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 89 на 24 юни 2021 г.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Не ме оставяй", епизод 90 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 90 какво ще се случи?

Есин отвлича Зайнеп, за да си върне диска от Бора. Бора пък си мисли, че Емре е скрил Зайнеп от него, а Емре смята, че Бора...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 110 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 109 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 108 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 107 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 98 какво ще се случи?