Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 78 какво ще се случи?

Добави коментар

Мелтем се връща в живота на семейство Сояр, Бусе взема нейната вина на себе си. Емре се доверява на думите на Бора и казва на Зайнеп, че иска да напусне живота му и боницата... Вижте още какво ще се случи в 78 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 9 юни 2021 по NOVA.

Бора и Зайнеп

Бора и Зайнеп

© atv

В 77 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Съла подава документи за развод, без знанието на Таръкл. Бора изненадва Емре, като му казва, че със Зайнеп се познават отдавна. Арзу се среща със Зайнеп, за да разбере истината.

Съла си търси работа и отива в един шивашки цех, където я взимат на работа...

След като Дженгиз, разказа на Арзу, че Мелтем е поръчала долната новина за Тарък и Съла, Арзу не може да си намери място..., тя ли е възпитала лошо синовете си, че им се случват само лоши неща!

Повярвал на казаното от Бора за Зайнеп, Емре смята, че тя отново го е предала...

Емре не може да преглътне гордостта си и казва на Зайнеп, каквото му е на устата... Зайнеп не знае, защо Емре се държи така с нея... и го пита направо, Емре я пита, докато е била с него, с колко още мъже е била? Емре пита, Зайнеп защо го е излъгала, по повод Бора, че не го познава, а Бора днес му показал снимки с нея, а неговият подарък е бил на ръката на Бора и я пита, какво ще му отговори този път?

Ведат пристига в дома на Бора, а той му казва, че трябва да го предупреди, че това, което ще види, няма да му хареса...

И Бора му показва, как Есин влиза взлом в къщата на Бора... Ведат пита Бора, защо Есин е искала тайно да влезе в неговата къща, нейното поведение свързано с него е странно в последно време, и го пита дали има нещо между него и жена му! Бора му казва, че и дума не може да става, но ако иска да се види с Есин, която също е тук и да си изяснят нещата!

Тарък търси дом за Съла и си представя, как двамата ще живеят в него заедно...

Зайнеп казва на Емре, че винаги му е казвала истината и вместо да и се довери, той е повярвал в чуждата лъжа за нея! Емре и казва, че тя му е изневерила и не иска да я вижда, а Занепп му казва, че ще съжалява за всичко, което и е казал.

Зайнеп е бясна на Бора и отива да му потърси сметка, за това, в което я обвинява Емре!

Бора оставя Ведат и Есин да си поговорят, а Ведат пита жена си, какво търси в тази къща? Есин си мълчи, а Бора казва на Ведат да си я прибере вкъщи може там да му каже, защо е нахлула в неговия дом?

Вкъщи Ведат е бесен на Есин, Джансу иска да разбере, за какво е този път техния скандал, но баща й казва да не се бърка!

Бора подготвя изненада за Зайнеп, свещи, нейните любими цветя, романтична обстановка...
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Мелтем

Мелтем

© atv
Мелтем казва на Бусе, че трябва да вземе нейната вина на себе си... и да ходи да обясни на Дженгиз, а Бусе и казва, че така няма да се получи, а трябва те двете да обсъждат, как Мелтем е взела вината на Бусе и случайно уж да ги чуе Дженкиз, тогава той ще се хване в техния капан.... и тя ще се спаси...

Бусе и Мелтем чакат погодящия момент и разиграват спектакълът и Дженгиз чува, как Мелтем крещи на Бусе, как може да пусне тези новини и сега тя е виновна....

А Дженгиз наистина се хваща в капана та тези две хиени..

Зайнеп е бясна на Бора, а той и казва, да пийне вода, да се успокои и ще поговорят, но Зайнеп го пита, за какви ранни снимки с него е говорил Емре, защо е излъгал... Бора и казва, че го е направил, защото вижда, че с Емре не си подхождат и го е направил, за да остави намира!

Зайнеп пита Бора, какво право има той да прави това, дали тя го е помолила и какво го интересува, какво се случва между нея и Емре!

Зайнеп казва на Бора, че не иска да го вижда, нито приятел, нито като нищо друго!

Реакцията на Дженгиз към Мелтем, след като Бусе пое вината й, и направих спектакъл пред него, ще промени всички...

Емре иска да покаже на Зайнеп една дървена кутия, която пази от много години..., но Зайнеп му е много ядосана и си тръгва...

Есин е бясна на Зайнеп, защото заради нея никой не и вярва, дори собственото семейство, мечтите й, надеждите за охолен живот, всичко се разбило на парченца..., но тя ще и съсипе живота!

  • Въпреки че Съла се опитва да стои далеч от Тарък, Тарък има изненада за нея, но, показвайки изненада, го очаква друга изненада, която ще съсипе всичките му мечти за Сълал. От друга страна, Мелтем е решен да съсипе живота на Съла. Мелтем спретва много хитър план за нея.
  • Емре и Зейнеп вече няма да работят заедно в болницата.
  • Бора дава на Зейнеп кутията, която тя пази от години.
  • Есин изпълнява плана си, който с един ход ще промени всичко..
  • Животът и мечтите на Зейнеп са много близо да бъдат унищожени от хода на Есин.

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 78 на 9 юни 2021 г.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 79 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 77 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 76 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 75 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 74 какво ще се случи?