Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 77 какво ще се случи?

Добави коментар

Съла подава документи за развод, без знанието на Таръкл. Бора изненадва Емре, като му казва, че със Зайнеп се познават отдавна. Арзу се среща със Зайнеп, за да разбере истината. Вижте още какво ще се случи в 77 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 8 юни 2021 по NOVA.

В 76 епизод на турския сериал „Не ме оставяй“ Научавайки истината от сестра си, Дженгиз гони Мелтем от фирмата. Есин влиза в дома на Бора и взема снимките и диктофона, с които я изнудваше.

Вярвайки, че може да е допуснал грешка, макар и късно, Арзу отива да говори със Зейнеп, за да разбере истината.

Зайнеп разказва на Арзу, че се е опитала да помогне на Елиз, а тя и е изиграла такава лоша шега... и за малко да разбере, кой е стоял зад всичко това, но някой я ударил по главата! Арзу я пита, дали има доказателства и Зайнеп се сеща за Ведат, че тогава, той е написал бележка, че не е паднала сама, а някой я е ударил по главата... Арзу и казва, че иска да разбере цялата истина, затова отиват при Ведат!

Опитвайки се да стои далеч от Тарик, Съла казва на Тарик, че живее в общежитие, и иска сама да се изправи на крака и се опитва животът й да по нов път. Тарък докарва Съла до общежитието, което тя му посочва, но тя не му разрешава да се качи, за да види какви са условията в него, защото както разбираме по-късно, Съла не живее в това общежитие!

Ведат потвърждава, че Зайнеп е била ударена по-главата с твърд предмет, но се сеща, че е запазил рапорта...
В същото време Есин бяга от Садък, но той я хваща и прибира всичко, което Есин взе от къщата на Бора и опира пистолет в главата, като и казва, че това е нейният край...
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Бора изненадва Емре, като му казва, че със Зайнеп се познават отдавна

Бора изненадва Емре, като му казва, че със Зайнеп се познават отдавна

© atv
Снимките

Снимките

© atv

Бора и Емре продължават да се бият, заради Зайнеп... Бора казва на Емре, че се познават с Зайнеп много отдавна и му показва снимка, която Садък преди време им направи, но Зайнеп не го познаваше, тогава а Бора се блъска в нея, хваща я и я гледа влюбено, а приятелят му ги снима, та с тази снимка, той парадира пред Емре, но Емре не знае тази малка особеност!

И ето отново Емре се съмнява в Зайнеп...

Садък връзва Есин за едно дърво..., а Бора му казва, че идва да се полюбува на гледката...

Арзу пита Зайнеп, защо не е занесла документа от Ведат в полицията, че човекът, който я е ударил, може отново да и навреди, а Зайнеп и отговоря, че заради майка си не е отишла в полицията, за да не се тревожи...

Сахер говори с Тарък и му казва, че е говорила с Дженгиз и му е разказала цялата истина за Мелтем, но как ще продължат напред, от една страна Мелтем, от друга фирмата, а и Съла...
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
В същото време, когато Тарък си представя хубавото си бъдеще с Съла, а Съла подава молба за развод...

Арзу пита Зайнеп, дали човекът, който я ударил не е била Есин, но разговорът им е прекъснато от ядосания Емре от това, което научи от Бора, който казва на Зайнеп да си събере всичко неща и да напусне болницата!

Емре казва на Зайнеп, че го е предала и вече не и вярва, и не иска никога повече да я вижда!


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 77 на 8 юни 2021 г.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
"Не ме оставяй", епизод 78 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 78 какво ще се случи?

Мелтем се връща в живота на семейство Сояр, Бусе взема нейната вина на себе си. Емре се доверява на думите на Бора и казва на Зайнеп,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 79 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 78 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 76 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 75 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 74 какво ще се случи?